Pratio sam ja onako te mlade na posudbama. Hadžović nije igrao nikako. Šeha se povrijedio na početku. Midžić je bio standardan do povrede. Jel operisan ili nije, treba li uopšte na operaciju ne znam. Hiroš je bio standardan. ALihodžić je odigrao možda 4 tekme od toga je dvije ulazio sa klupe.Kapiten je napisao/la:Jesi siguran da je on povrijedio meniskus ? Da ga nisi pomijesao s nekim drugim, znam da se i Seha povrijedio bio
![]()
Fakat steta ako je istina.Ocekivao sam da ce dobiti priliku u prvom timu bilo koji trener da je dosao jer sigurno posjeduje kvalitet.
Ponovit ću da mi ove posudbe nisu neko rješenje. Moramo dogovoriti saradnju sa nekom ekipom koja će forsirati naše igrače, ali ne ono da po svaku cijenu moraju igrati, ali moraju imati prednost, a ne onaj gore u Gračanici hvali Alihodžića a ovaj mu ne igra skoro nikako. Drugo rješenje je onaj drugi tim što smo pisali već. Ovo voako nije rješenje. Ja i dalje mislim da ova četvorica imaju budućnost. Hadžović nije kvalitet.
Isto tako imam dva pitanja za ove malo upućenije. Šta je sa Šehićem koji je prije dvije ili tri godine, na Otoci kad su nam kadeti osvojili turnir na kojem je Ivica dijelio nagrade i gdje je mali Žera bio igrač turnira, igrao krilo i bio je baš dobar. Nisam ga primjetio ove godine.
Pitanje br dva Hoće li biti potpisa sa ovim nekim omladincima ili se čeka novi šef? Mislim da se ne smije čekati jer dok on to procijeni i vidi prođe voz. Mislim da se tu ne može puno kiksati. Ako i kiksamo kod jednog bolje je nego sdaa izgubimo dvojicu koji su možda potencijali.