Sram te bilo, udata žena.Minjore je napisao/la:A sto liku, sto ne bi @likusiteteac8684 je napisao/la:Dođeš i noge na glavu liku ispred...![]()
Sram te bilo, udata žena.Minjore je napisao/la:A sto liku, sto ne bi @likusiteteac8684 je napisao/la:Dođeš i noge na glavu liku ispred...![]()
slutim razlog, ali mi se ne svidja takvo ponasanje sa nase strane.Omar500 je napisao/la: A kako zvanica ignorise ove iz Amka, svaka im ga dala
Pa moliću lijepo, jesmo li gospoda ili ne?baxuz87 je napisao/la:Ovdje se sjedi prekriženih nogu, što se kod nas kaže turski, ako niste upućeni nemojte se provaljivat.![]()
Pratite zvaničnu.
Nisam ja ljubomoranvrbanjusa je napisao/la:Sram te bilo, udata žena.Minjore je napisao/la:A sto liku, sto ne bi @likusiteteac8684 je napisao/la:Dođeš i noge na glavu liku ispred...![]()
jovanmaksimovic je napisao/la:za sada su samo otisli: Bogdanovic i Zolotic a dosli: Pozder, Spanac, Husic i ko jos?
Od tih jedan teže povrijeđen, Hadžovića nije na mapi bilo. Midžić, Hiroš i Alihodžić jedini što su nešto igralisajo10 je napisao/la:Vracaju se petorica igraca s posudbe (ako ti ista znaci).jovanmaksimovic je napisao/la:za sada su samo otisli: Bogdanovic i Zolotic a dosli: Pozder, Spanac, Husic i ko jos?
Cuo sam da je i Midzic sad povrijedjen ? Jedva cekam da pocnu pripreme,da vidimo Milosa na djelu !!Hurmasica je napisao/la:Od tih jedan teže povrijeđen, Hadžovića nije na mapi bilo. Midžić, Hiroš i Alihodžić jedini što su nešto igralisajo10 je napisao/la:Vracaju se petorica igraca s posudbe (ako ti ista znaci).jovanmaksimovic je napisao/la:za sada su samo otisli: Bogdanovic i Zolotic a dosli: Pozder, Spanac, Husic i ko jos?
Čuo sam i ja ali nemam pojma šta je povrijedio iskrenodiego1921 je napisao/la:Cuo sam da je i Midzic sad povrijedjen ? Jedva cekam da pocnu pripreme,da vidimo Milosa na djelu !!Hurmasica je napisao/la:Od tih jedan teže povrijeđen, Hadžovića nije na mapi bilo. Midžić, Hiroš i Alihodžić jedini što su nešto igralisajo10 je napisao/la: Vracaju se petorica igraca s posudbe (ako ti ista znaci).
Meniskus..Hurmasica je napisao/la:Čuo sam i ja ali nemam pojma šta je povrijedio iskrenodiego1921 je napisao/la:Cuo sam da je i Midzic sad povrijedjen ? Jedva cekam da pocnu pripreme,da vidimo Milosa na djelu !!Hurmasica je napisao/la:
Od tih jedan teže povrijeđen, Hadžovića nije na mapi bilo. Midžić, Hiroš i Alihodžić jedini što su nešto igrali