Suti, reci ce da sam lud. Ali sto jest istina, lud sam za Zeljom. Hvala svima vama sto smo skupa u ovome, ovo je historijski dan i ovo trebamo zapisati. Stvarno se brinem za bracu slabijeg srca, ja sam evo gola voda, emocije su preplavile.delinjo je napisao/la:jesi smrad covjek ni kriv ni duzanLeon_Professional je napisao/la:Ljudi krenu suza. Mati govori sta ti je, reko od dima od cigare i morado napast starog sto pusi da ne ispadnem pic.kaLARSSON je napisao/la:![]()
Jezaaaa Volim te Zeljoooo![]()
.....ma pbravo upravo ja jos ne vjerujem
Ljudi jel moguce da smo ovo dozivjeliElegant je napisao/la:Znaci u aprila masine dolaze na Grbavicu, docekasmo i to !
To je to! Mi smo Željini, Željo je naš! Uvijek bilo i uvijek će ostati, VOLIM TE ŽELJO!jovanmaksimovic je napisao/la:obecavali su nam nekakve arene, nove stadione, kule, ali na kraju se ispostavlja da je uvijek bila i bice najveca snaga nasa, MI, navijaci, simpatizeri kluba, fanatici kluba, koji su ne samo ovaj put pokazali i dokazali, nego i mnogo puta ranije kad je bilo potrebno, da nase zajednistvo jedino moze izgraditi novog zelju! u slucaju stadiona to se pokazalo vise puta, 1932., 1949., 1976., 1996., 2004. i evo docekasmo taj dan kada cemo vidjeti ponovo bagere na stadionu i vidjeti novu grbavicu, stari dom novog sjaja, kojeg niko nije mogao unistiti, pa ni tenkovi i prve ratne linije!!! ovo je istorijski dan za sve zeljovce!!!![]()
![]()
Je.bem ti krv u suboru imam svadbu, ne mogu da vjerujem aaaaaaa. Ali necu da kvarim ovaj trenutak, uzivajte svi Zeljovci.fanaticZeljin je napisao/la:Eeeee od sutra krece furanje raje za utakmicu protiv vukova, znaci sve ispod 10 milja nista smo
Vala ako nas bude manje od 8 000 i ne zasluzujemo nista bolje od ovoga sto imamo.Animirajte sve koje znate sad su na redu navijaci da pokazemo da nam je stalo, da nas ima i da hocemo novu Grbavicu.fanaticZeljin je napisao/la:Eeeee od sutra krece furanje raje za utakmicu protiv vukova, znaci sve ispod 10 milja nista smo