REceno je bilo na trokut pored reflektora prema istoku, gdje budu Košpicari, tako sam ja razumio. Ali se moraju takodje srusiti ondje one stepenice i poravnati teren da bi lokomotiva mogla gore, ali sad je pitanje da li to onaj zid moze izdrzati, itd. tako da ne znam sta se na kraju skontalo i da li ostaje prvobitni plan.manijak_do_kraja je napisao/la:A gdje se planira staviti lokomotiva, jel ovdje gdje su je sad stavili ili je ovo samo privremena lokacija?
E tu neće da može, ako treba da izginemo izginut ćemo, pa dje da idem na sjever - jokSWRA_1921 je napisao/la:REceno je bilo na trokut pored reflektora prema istoku, gdje budu Košpicari, tako sam ja razumio. Ali se moraju takodje srusiti ondje one stepenice i poravnati teren da bi lokomotiva mogla gore, ali sad je pitanje da li to onaj zid moze izdrzati, itd. tako da ne znam sta se na kraju skontalo i da li ostaje prvobitni plan.manijak_do_kraja je napisao/la:A gdje se planira staviti lokomotiva, jel ovdje gdje su je sad stavili ili je ovo samo privremena lokacija?
Mene interesuje, gdje će lokomotiva završiti kada se počne Jug praviti sljedeće godine? Na krovu sjevera, moždaSWRA_1921 je napisao/la:REceno je bilo na trokut pored reflektora prema istoku, gdje budu Košpicari, tako sam ja razumio. Ali se moraju takodje srusiti ondje one stepenice i poravnati teren da bi lokomotiva mogla gore, ali sad je pitanje da li to onaj zid moze izdrzati, itd. tako da ne znam sta se na kraju skontalo i da li ostaje prvobitni plan.manijak_do_kraja je napisao/la:A gdje se planira staviti lokomotiva, jel ovdje gdje su je sad stavili ili je ovo samo privremena lokacija?
Mojne se sad izvlačiti Adise hahaahhahahahahahvrbanjusa je napisao/la:Ako neko do sada nije shvatio zajebanciju između mene i @ponosannavas (tada @zaboljisportubih) ja nisam ADIS HADŽIĆ!
![]()
![]()
Mene strah ako je budu nosali tamo-vamo da se ne prepolovimanijak_do_kraja je napisao/la:@SWRA_1921 Aha, nije lose mjesto.
Mada meni ne bi bilo lose ni ispod sektora C i D, na onim stepenicama, da se one malo poravnaju i izdignu, ali sada koliko je to izvodljivo i zbog pirotehnike i zbog radova. Ali ako ce se raditi jug uskoro onda se ne isplati stalno je pomjerati. Il na teren iza gola na juznoj tribini da se stavi.
ponosannavas je napisao/la:Mojne se sad izvlačiti Adise hahaahhahahahahahvrbanjusa je napisao/la:Ako neko do sada nije shvatio zajebanciju između mene i @ponosannavas (tada @zaboljisportubih) ja nisam ADIS HADŽIĆ!
![]()
![]()
pa kako se ne radi vidis da se mice lokomotiva ,a bio se i bager malo zadihaoVelahalve je napisao/la:Zna li neko nešto u vezi Istoka, izgleda da se ništa ne radi
Pa brate dragi ljudi okacili 20 slika 5 postova iznad tvog radovi sa istoka.Velahalve je napisao/la:Zna li neko nešto u vezi Istoka, izgleda da se ništa ne radi
Ja navikao na trolove pa odma u kostIzlija je napisao/la:Što ste natakareni, čovjek je sarkastičan.