zna li neko?AsharaK je napisao/la:Kad ide preko paypala, treba staviti broj stolics u formular. Sta ako ne uplacujem iznos cijele stolice? Sta cu staviti onda?
zna li neko?AsharaK je napisao/la:Kad ide preko paypala, treba staviti broj stolics u formular. Sta ako ne uplacujem iznos cijele stolice? Sta cu staviti onda?
Biće svegaMirek11 je napisao/la:Druze jesu li pomjerili lokomotivu? Hoce li biti neka fotka?Izlija je napisao/la:Polomio sam se trčeći da stignem na podizanje lokomotive pa da vas obavijestim da nemorate vi trčati, nije još podignuta, pripremni radovi su u toku i čeka se još jedna dizalica. Zapad izgleda tako moćno pod sjajem alu podloge i kao komplet nova tribina daje novu dimenziju našoj Grbavici.
Izlija je napisao/la:Biće svegaMirek11 je napisao/la:Druze jesu li pomjerili lokomotivu? Hoce li biti neka fotka?Izlija je napisao/la:Polomio sam se trčeći da stignem na podizanje lokomotive pa da vas obavijestim da nemorate vi trčati, nije još podignuta, pripremni radovi su u toku i čeka se još jedna dizalica. Zapad izgleda tako moćno pod sjajem alu podloge i kao komplet nova tribina daje novu dimenziju našoj Grbavici.
To je druga prica, bili bi finasijski mirni.flux je napisao/la:Po milion evrića i ja bi halalio i upravi i svimaElegant je napisao/la:Dzeko izgleda da ide iz Rome, a licno ne bi volio da nas napuste Miroslav i Lendric.
Ne znam koga pored njih bi mogli prodat za 500 ili vise.
To je to, Radinovic je jos uvijek u sferi mahalske price.jovanmaksimovic je napisao/la:za sada su samo otisli: Bogdanovic i Zolotic a dosli: Pozder, Spanac, Husic i ko jos?
Vrbanjuša, uključi se i brani kolegu.Grbavica je napisao/la:Muamer je sin od ovoga sa OBN i iz Slobode hajvana Sabahudina Vugdalića, @vrbanjušinog kolegediego1921 je napisao/la:Muamer Vugdalic igrao stopera !!Omar500 je napisao/la:Salon izgleda odlicno![]()
Tacno se cesce treba prisjetiti ovih mracnih godina s vremena na vrijeme, koliko su nas vratili tada godina unazad, nadam se da cemo jednom za sva vremena raskrstiti sa dusmanima kluba.
Kad smo kod 'slovenaca' koji imaju u prezimenu -ić , sjeca li se ko Vugdalića?![]()
O Amiru Agicu da ne pricamo,meni jedan od najdrazih igraca , kakav je on majstor bio !!On kad je došao u Želju imao je iza sebe dvadesetak nastupa za reprezentaciju, evropsko i svjetsko prvenstvo, baraž za evropsko i svjetsko, ali yebi ga, bio je tu u nevakat. Da je u današnji vakat došao fino bi nam valjo.
Vrlo rado cu ti objasniti na pp kome da se javis i da dobijes pristup na org. Nije to neka sad tajna sekta. Prvi ja nemam pristup orgu, niti sam kad imao zelju da imam pristup. Sve se sazna kad tad, bilo gdje.SWRA_1921 je napisao/la:Ja izlazim iz kuce da uplatim jos makar tranciku, vec sam uplatio petobu. A drago mi je da je Danan prenio onaj post sa orga, vidi se da je sve pokusano i opet je na kraju izabrano najbolje od onog sto se na trzistu nudilo. Nadam se da cemo i mi smrtnici nekada doci u priliku da se registrujemo na taj "org" koji je cini se drustvo odabranih (tj. havera).
Nemam ja pojma o čemu pričateMATORI je napisao/la:Vrbanjuša, uključi se i brani kolegu.Grbavica je napisao/la:Muamer je sin od ovoga sa OBN i iz Slobode hajvana Sabahudina Vugdalića, @vrbanjušinog kolegediego1921 je napisao/la: Muamer Vugdalic igrao stopera !!
O Amiru Agicu da ne pricamo,meni jedan od najdrazih igraca , kakav je on majstor bio !!On kad je došao u Želju imao je iza sebe dvadesetak nastupa za reprezentaciju, evropsko i svjetsko prvenstvo, baraž za evropsko i svjetsko, ali yebi ga, bio je tu u nevakat. Da je u današnji vakat došao fino bi nam valjo.
Koliko ja znam čovjek jest malo na svoju ruku, ali daleko od toga da je hajvan, naprotiv dokazani je humanista,
ali jbg danas to i nije na cijeni nešto, čuj hajvan... tobe jarabi
Samo se ajzei javi i biće ti završenoMinjore je napisao/la:Vrlo rado cu ti objasniti na pp kome da se javis i da dobijes pristup na org. Nije to neka sad tajna sekta. Prvi ja nemam pristup orgu, niti sam kad imao zelju da imam pristup. Sve se sazna kad tad, bilo gdje.SWRA_1921 je napisao/la:Ja izlazim iz kuce da uplatim jos makar tranciku, vec sam uplatio petobu. A drago mi je da je Danan prenio onaj post sa orga, vidi se da je sve pokusano i opet je na kraju izabrano najbolje od onog sto se na trzistu nudilo. Nadam se da cemo i mi smrtnici nekada doci u priliku da se registrujemo na taj "org" koji je cini se drustvo odabranih (tj. havera).
Svaka cast za uplatu
Eto javi se i objasni. Javljao sam se ja i Dohranovicu i Hrapovicu, ali niko nije ni odgovorio nista, a Numa mi rece da nekome pridjem na tribini, pa objasnjavam, nigdje veze mi je to ebga. Ne znam da li je tamo aktivnija diskusija i da li su tu ljudi koji su blize informacijama, gdje se nesto konkretnije moze predloziti, stekao sam takav dojam, a mozda se i varam.Grbavica je napisao/la:Samo se ajzei javi i biće ti završenoMinjore je napisao/la:Vrlo rado cu ti objasniti na pp kome da se javis i da dobijes pristup na org. Nije to neka sad tajna sekta. Prvi ja nemam pristup orgu, niti sam kad imao zelju da imam pristup. Sve se sazna kad tad, bilo gdje.SWRA_1921 je napisao/la:Ja izlazim iz kuce da uplatim jos makar tranciku, vec sam uplatio petobu. A drago mi je da je Danan prenio onaj post sa orga, vidi se da je sve pokusano i opet je na kraju izabrano najbolje od onog sto se na trzistu nudilo. Nadam se da cemo i mi smrtnici nekada doci u priliku da se registrujemo na taj "org" koji je cini se drustvo odabranih (tj. havera).
Svaka cast za uplatu
Da se forum ne pretvori u stranicu podrške Saši, ali recimo znam da je sa Švabom pravo dobar godinama...Omar500 je napisao/la:Ma meni je Sabahudin Vugdalic legenda, kada gledas njegov prenos utakmice, pa umres od smijeha![]()
Veliki je humanista, opusten covjek, nema malverzacija i mutnih radnji kod njega, ne znam sto ga raja ocima ne moze. Ja mislim cak da je i simpatizer Zelje i da je on zasluzan sto njegov je sin igrao kod nas, ali neka me neko ispravi ako grijesim, nisam siguran. Cijene ga pravo u Sloveniji koliko znam.
vrbanjusa je napisao/la:Nemam ja pojma o čemu pričateMATORI je napisao/la:Vrbanjuša, uključi se i brani kolegu.Grbavica je napisao/la:
Muamer je sin od ovoga sa OBN i iz Slobode hajvana Sabahudina Vugdalića, @vrbanjušinog kolegeOn kad je došao u Želju imao je iza sebe dvadesetak nastupa za reprezentaciju, evropsko i svjetsko prvenstvo, baraž za evropsko i svjetsko, ali yebi ga, bio je tu u nevakat. Da je u današnji vakat došao fino bi nam valjo.
Koliko ja znam čovjek jest malo na svoju ruku, ali daleko od toga da je hajvan, naprotiv dokazani je humanista,
ali jbg danas to i nije na cijeni nešto, čuj hajvan... tobe jarabi
Strasne slike, i semafor se sredio, onaj prazni prostor ispod, zapad izgleda nevjerovatno, bez ikakvog pretjerivanja1921.ba je napisao/la:FOTO: Premještanje Željine lokomotive
http://1921.ba/foto-premjestanje-zeljin ... otive-2267" target="_blank
Ma brate forum ko forum. Malo manje diskusije ima, konkretnije se stvari pišu i to je to. Ništa aman zaman kako se smatra.SWRA_1921 je napisao/la:
Eto javi se i objasni. Javljao sam se ja i Dohranovicu i Hrapovicu, ali niko nije ni odgovorio nista, a Numa mi rece da nekome pridjem na tribini, pa objasnjavam, nigdje veze mi je to ebga. Ne znam da li je tamo aktivnija diskusija i da li su tu ljudi koji su blize informacijama, gdje se nesto konkretnije moze predloziti, stekao sam takav dojam, a mozda se i varam.