Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 1:42 pm

AsharaK je napisao/la:Kad ide preko paypala, treba staviti broj stolics u formular. Sta ako ne uplacujem iznos cijele stolice? Sta cu staviti onda?
zna li neko?
Željezničar ante portas !

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:43 pm

Mirek11 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Polomio sam se trčeći da stignem na podizanje lokomotive pa da vas obavijestim da nemorate vi trčati, nije još podignuta, pripremni radovi su u toku i čeka se još jedna dizalica. Zapad izgleda tako moćno pod sjajem alu podloge i kao komplet nova tribina daje novu dimenziju našoj Grbavici.
Druze jesu li pomjerili lokomotivu? Hoce li biti neka fotka?
Biće svega
イビチャ・オシム

ellaxaz
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:46 pm

Raja imamo jos par sati do isteka akcije, uplacujte...
Sluti ovo na dobro. :pljesak:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Mirek11
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:50 pm

Izlija je napisao/la:
Mirek11 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Polomio sam se trčeći da stignem na podizanje lokomotive pa da vas obavijestim da nemorate vi trčati, nije još podignuta, pripremni radovi su u toku i čeka se još jedna dizalica. Zapad izgleda tako moćno pod sjajem alu podloge i kao komplet nova tribina daje novu dimenziju našoj Grbavici.
Druze jesu li pomjerili lokomotivu? Hoce li biti neka fotka?
Biće svega
:palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

Eh sad valja docekat prvi intreviju sa novim sefom i njegov osvrt na igracki kadar koji zatice, te eventualne pozicije koje po njemu treba pojacati.
To ce nam biti prvi utisak na njega i u kom pravcu idu njegova razmisljanja kako za pretstojecu sezonu tako i duzi period ako se pokaze kao dobar izbor.
Meni kao navijacu to je trenutno najvaznije do pocetka sezone.
Pored toga nadam se da ima u planu kako najkvalitetnije odraditi pripreme da sto spremnije udjemo u sezonu prije svega fizicki a i takticki jer zadnjih par godina i nismo najbolje odradjivali pripremni period.
Valjda uskoro i zvanicno parafira i pocne raditi posao, ovaj period je bas smoran mada uskoro pocinje euro pa cemo malo paznju skrenuti :)

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u uto maj 31, 2016 1:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

SWRA_1921
Kontakt:

Ja izlazim iz kuce da uplatim jos makar tranciku, vec sam uplatio petobu. A drago mi je da je Danan prenio onaj post sa orga, vidi se da je sve pokusano i opet je na kraju izabrano najbolje od onog sto se na trzistu nudilo. Nadam se da cemo i mi smrtnici nekada doci u priliku da se registrujemo na taj "org" koji je cini se drustvo odabranih (tj. havera).

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:03 pm

za sada su samo otisli: Bogdanovic i Zolotic a dosli: Pozder, Spanac, Husic i ko jos?
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 2:04 pm

flux je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dzeko izgleda da ide iz Rome, a licno ne bi volio da nas napuste Miroslav i Lendric.

Ne znam koga pored njih bi mogli prodat za 500 ili vise.
Po milion evrića i ja bi halalio i upravi i svima :mrgreen:
To je druga prica, bili bi finasijski mirni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:04 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:za sada su samo otisli: Bogdanovic i Zolotic a dosli: Pozder, Spanac, Husic i ko jos?
To je to, Radinovic je jos uvijek u sferi mahalske price.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

MATORI
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:05 pm

Grbavica je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Salon izgleda odlicno :karanje:
Tacno se cesce treba prisjetiti ovih mracnih godina s vremena na vrijeme, koliko su nas vratili tada godina unazad, nadam se da cemo jednom za sva vremena raskrstiti sa dusmanima kluba.
Kad smo kod 'slovenaca' koji imaju u prezimenu -ić , sjeca li se ko Vugdalića? :mrgreen: :D
Muamer Vugdalic igrao stopera !! :ganja:
O Amiru Agicu da ne pricamo,meni jedan od najdrazih igraca , kakav je on majstor bio !! :kafa:
Muamer je sin od ovoga sa OBN i iz Slobode hajvana Sabahudina Vugdalića, @vrbanjušinog kolege :ganja: On kad je došao u Želju imao je iza sebe dvadesetak nastupa za reprezentaciju, evropsko i svjetsko prvenstvo, baraž za evropsko i svjetsko, ali yebi ga, bio je tu u nevakat. Da je u današnji vakat došao fino bi nam valjo.
Vrbanjuša, uključi se i brani kolegu.
Koliko ja znam čovjek jest malo na svoju ruku, ali daleko od toga da je hajvan, naprotiv dokazani je humanista,
ali jbg danas to i nije na cijeni nešto, čuj hajvan... tobe jarabi

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:08 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Ja izlazim iz kuce da uplatim jos makar tranciku, vec sam uplatio petobu. A drago mi je da je Danan prenio onaj post sa orga, vidi se da je sve pokusano i opet je na kraju izabrano najbolje od onog sto se na trzistu nudilo. Nadam se da cemo i mi smrtnici nekada doci u priliku da se registrujemo na taj "org" koji je cini se drustvo odabranih (tj. havera).
Vrlo rado cu ti objasniti na pp kome da se javis i da dobijes pristup na org. Nije to neka sad tajna sekta. Prvi ja nemam pristup orgu, niti sam kad imao zelju da imam pristup. Sve se sazna kad tad, bilo gdje.
Svaka cast za uplatu :palacgore:
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u uto maj 31, 2016 2:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:08 pm

MATORI je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
diego1921 je napisao/la: Muamer Vugdalic igrao stopera !! :ganja:
O Amiru Agicu da ne pricamo,meni jedan od najdrazih igraca , kakav je on majstor bio !! :kafa:
Muamer je sin od ovoga sa OBN i iz Slobode hajvana Sabahudina Vugdalića, @vrbanjušinog kolege :ganja: On kad je došao u Želju imao je iza sebe dvadesetak nastupa za reprezentaciju, evropsko i svjetsko prvenstvo, baraž za evropsko i svjetsko, ali yebi ga, bio je tu u nevakat. Da je u današnji vakat došao fino bi nam valjo.
Koliko ja znam čovjek jest malo na svoju ruku, ali daleko od toga da je hajvan, naprotiv dokazani je humanista,
Nemam ja pojma o čemu pričate
21 10 4

Petrović Slavko

Grbavica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:09 pm

Minjore je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Ja izlazim iz kuce da uplatim jos makar tranciku, vec sam uplatio petobu. A drago mi je da je Danan prenio onaj post sa orga, vidi se da je sve pokusano i opet je na kraju izabrano najbolje od onog sto se na trzistu nudilo. Nadam se da cemo i mi smrtnici nekada doci u priliku da se registrujemo na taj "org" koji je cini se drustvo odabranih (tj. havera).
Vrlo rado cu ti objasniti na pp kome da se javis i da dobijes pristup na org. Nije to neka sad tajna sekta. Prvi ja nemam pristup orgu, niti sam kad imao zelju da imam pristup. Sve se sazna kad tad, bilo gdje.
Samo se ajzei javi i biće ti završeno
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:09 pm

Ma meni je Sabahudin Vugdalic legenda, kada gledas njegov prenos utakmice, pa umres od smijeha :D
Veliki je humanista, opusten covjek, nema malverzacija i mutnih radnji kod njega, ne znam sto ga raja ocima ne moze. Ja mislim cak da je i simpatizer Zelje i da je on zasluzan sto njegov je sin igrao kod nas, ali neka me neko ispravi ako grijesim, nisam siguran. Cijene ga pravo u Sloveniji koliko znam.

Praise the sun \[T]/

1921.ba
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:12 pm

FOTO: Premještanje Željine lokomotive

http://1921.ba/foto-premjestanje-zeljin ... otive-2267" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:14 pm

Grbavica je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Samo se ajzei javi i biće ti završeno
Eto javi se i objasni. Javljao sam se ja i Dohranovicu i Hrapovicu, ali niko nije ni odgovorio nista, a Numa mi rece da nekome pridjem na tribini, pa objasnjavam, nigdje veze mi je to ebga. Ne znam da li je tamo aktivnija diskusija i da li su tu ljudi koji su blize informacijama, gdje se nesto konkretnije moze predloziti, stekao sam takav dojam, a mozda se i varam.

MATORI
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:Ma meni je Sabahudin Vugdalic legenda, kada gledas njegov prenos utakmice, pa umres od smijeha :D
Veliki je humanista, opusten covjek, nema malverzacija i mutnih radnji kod njega, ne znam sto ga raja ocima ne moze. Ja mislim cak da je i simpatizer Zelje i da je on zasluzan sto njegov je sin igrao kod nas, ali neka me neko ispravi ako grijesim, nisam siguran. Cijene ga pravo u Sloveniji koliko znam.
Da se forum ne pretvori u stranicu podrške Saši, ali recimo znam da je sa Švabom pravo dobar godinama...
Da o njemu npr i ne znam mnogo - znam da Švabi hajvani nikad nisu bili prijatelji...
Vrbanjušin odgovor sam shvatio. - i razočarao se...
Ja na moje kolege nedam nikad, pa da su upišani.
Nejse

teteac8684
Kontakt:

vrbanjusa je napisao/la:
MATORI je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Nemam ja pojma o čemu pričate
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:15 pm

1921.ba je napisao/la:FOTO: Premještanje Željine lokomotive

http://1921.ba/foto-premjestanje-zeljin ... otive-2267" target="_blank
Strasne slike, i semafor se sredio, onaj prazni prostor ispod, zapad izgleda nevjerovatno, bez ikakvog pretjerivanja :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Praise the sun \[T]/

Grbavica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 2:19 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Eto javi se i objasni. Javljao sam se ja i Dohranovicu i Hrapovicu, ali niko nije ni odgovorio nista, a Numa mi rece da nekome pridjem na tribini, pa objasnjavam, nigdje veze mi je to ebga. Ne znam da li je tamo aktivnija diskusija i da li su tu ljudi koji su blize informacijama, gdje se nesto konkretnije moze predloziti, stekao sam takav dojam, a mozda se i varam.
Ma brate forum ko forum. Malo manje diskusije ima, konkretnije se stvari pišu i to je to. Ništa aman zaman kako se smatra.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava