Sad ce valjda nekoliko pojacanja ozvaniciti, odlasci... u tom ce i pripreme pocet. Opet ce biti zanimljivo ljeto

Uzmes uplatnicu, napises svoj br. transakcijskog racuna, napises zeljin i iznos...AsharaK je napisao/la:Druze nisu to velike pare, daleko sam ja od Sa, a zateko sam ih na racunuZato pitam za pomoc ...
DO kada danas se može uplatiti. Hajd malo tamo provjerite. bar nek je do sedam1921.ba je napisao/la:ide danas jos jedna uplata, hajmo raja, po 5-10 uhar je koliko god da ispostujemo jos samo danas
http://fkzeljeznicar.ba/evropska-grbavica/" target="_blankAsharaK je napisao/la:Hebo te led, ispado da sam nepismen. Izvinite momci, nisam se dobro izrazio, da ne ispadne da ne znam koristit uplatnicu, mislio sam na paypal ... nisam ni vidio sta sam napiso, zato sam i pito, kako prekopaypala?
do 6ponosannavas je napisao/la:DO kada danas se može uplatiti. Hajd malo tamo provjerite. bar nek je do sedam1921.ba je napisao/la:ide danas jos jedna uplata, hajmo raja, po 5-10 uhar je koliko god da ispostujemo jos samo danas
biti ce ali mozda pocetkom sezone ne prijeKapiten je napisao/la:Jedva cekam neki malo veci intervju Kostica, ima li sanse da to odradi 1921.tv ?
Sad ce valjda nekoliko pojacanja ozvaniciti, odlasci... u tom ce i pripreme pocet. Opet ce biti zanimljivo ljeto
1921.ba je napisao/la:biti ce ali mozda pocetkom sezone ne prijeKapiten je napisao/la:Jedva cekam neki malo veci intervju Kostica, ima li sanse da to odradi 1921.tv ?
Ako imaš mogućnost Internet ili mobilnog bankarstva onda bih ti mogao pomoći, ja sam tako uplatio. Ako imaš samo karticu u novčaniku sumnjam da možeš uplatiti ikako sem da digneš keš pa na uplatnicu u poštu /bankuAsharaK je napisao/la:Druze nisu to velike pare, daleko sam ja od Sa, a zateko sam ih na racunuZato pitam za pomoc ...
Muamer je sin od ovoga sa OBN i iz Slobode hajvana Sabahudina Vugdalića, @vrbanjušinog kolegediego1921 je napisao/la:Muamer Vugdalic igrao stopera !!Omar500 je napisao/la:Salon izgleda odlicno![]()
Tacno se cesce treba prisjetiti ovih mracnih godina s vremena na vrijeme, koliko su nas vratili tada godina unazad, nadam se da cemo jednom za sva vremena raskrstiti sa dusmanima kluba.
Kad smo kod 'slovenaca' koji imaju u prezimenu -ić , sjeca li se ko Vugdalića?![]()
O Amiru Agicu da ne pricamo,meni jedan od najdrazih igraca , kakav je on majstor bio !!
Znam brate da je njegov sin i bio je gospodin a stari mu uhljup,valjda se vrbanjusa nece naljutiti !!Grbavica je napisao/la:Muamer je sin od ovoga sa OBN i iz Slobode hajvana Sabahudina Vugdalića, @vrbanjušinog kolegediego1921 je napisao/la:Muamer Vugdalic igrao stopera !!Omar500 je napisao/la:Salon izgleda odlicno![]()
Tacno se cesce treba prisjetiti ovih mracnih godina s vremena na vrijeme, koliko su nas vratili tada godina unazad, nadam se da cemo jednom za sva vremena raskrstiti sa dusmanima kluba.
Kad smo kod 'slovenaca' koji imaju u prezimenu -ić , sjeca li se ko Vugdalića?![]()
O Amiru Agicu da ne pricamo,meni jedan od najdrazih igraca , kakav je on majstor bio !!On kad je došao u Želju imao je iza sebe dvadesetak nastupa za reprezentaciju, evropsko i svjetsko prvenstvo, baraž za evropsko i svjetsko, ali yebi ga, bio je tu u nevakat. Da je u današnji vakat došao fino bi nam valjo.
Ja bi bio zadovoljniji kada bi uspjeli prodati nekoga iznad 500.000 eura jer bi onda bili rahat do kraja sezoneVelahalve je napisao/la:bilo bi lijepo kada bi do početka priprema znali ko odlazi, i ko dolazi, da ekipa prođe zajedno pripreme od prvog do zadnjeg dana sa novim trenerom. Mada, kada nas ne bi niko napustio od ključnih igrača ovaj prelazni rok, ja bih bio zadovoljan.
To bi bilo odlično ili kad bi se džeko ponovo prodaoSWRA_1921 je napisao/la:Ja bi bio zadovoljniji kada bi uspjeli prodati nekoga iznad 500.000 eura jer bi onda bili rahat do kraja sezoneVelahalve je napisao/la:bilo bi lijepo kada bi do početka priprema znali ko odlazi, i ko dolazi, da ekipa prođe zajedno pripreme od prvog do zadnjeg dana sa novim trenerom. Mada, kada nas ne bi niko napustio od ključnih igrača ovaj prelazni rok, ja bih bio zadovoljan.
Druze jesu li pomjerili lokomotivu? Hoce li biti neka fotka?Izlija je napisao/la:Polomio sam se trčeći da stignem na podizanje lokomotive pa da vas obavijestim da nemorate vi trčati, nije još podignuta, pripremni radovi su u toku i čeka se još jedna dizalica. Zapad izgleda tako moćno pod sjajem alu podloge i kao komplet nova tribina daje novu dimenziju našoj Grbavici.
Po milion evrića i ja bi halalio i upravi i svimaElegant je napisao/la:Dzeko izgleda da ide iz Rome, a licno ne bi volio da nas napuste Miroslav i Lendric.
Ne znam koga pored njih bi mogli prodat za 500 ili vise.