Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 12:29 pm

Jedva cekam neki malo veci intervju Kostica, ima li sanse da to odradi 1921.tv ?
Sad ce valjda nekoliko pojacanja ozvaniciti, odlasci... u tom ce i pripreme pocet. Opet ce biti zanimljivo ljeto :zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

u banku gdje su ti pare. popuniš nalog sa svojim brojem računa, kao primaoca klub i broj računa kluba i to je to.
gradi željo boli te *****

Plavo - Bijeli

AsharaK je napisao/la:Druze nisu to velike pare, daleko sam ja od Sa, a zateko sam ih na racunu :) Zato pitam za pomoc ...
Uzmes uplatnicu, napises svoj br. transakcijskog racuna, napises zeljin i iznos...

napisi isto svoje ime, svrha uplate (donacija) to je to
BOG BOSNA I BOSNJACI

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:32 pm

Hebo te led, ispado da sam nepismen. Izvinite momci, nisam se dobro izrazio, da ne ispadne da ne znam koristit uplatnicu, mislio sam na paypal ... nisam ni vidio sta sam napiso, zato sam i pito, kako prekopaypala?
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:35 pm

1921.ba je napisao/la:ide danas jos jedna uplata, hajmo raja, po 5-10 uhar je koliko god da ispostujemo jos samo danas
DO kada danas se može uplatiti. Hajd malo tamo provjerite. bar nek je do sedam :)

Plavo - Bijeli

uto maj 31, 2016 12:36 pm

AsharaK je napisao/la:Hebo te led, ispado da sam nepismen. Izvinite momci, nisam se dobro izrazio, da ne ispadne da ne znam koristit uplatnicu, mislio sam na paypal ... nisam ni vidio sta sam napiso, zato sam i pito, kako prekopaypala?
http://fkzeljeznicar.ba/evropska-grbavica/" target="_blank
BOG BOSNA I BOSNJACI

1921.ba
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:44 pm

ponosannavas je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:ide danas jos jedna uplata, hajmo raja, po 5-10 uhar je koliko god da ispostujemo jos samo danas
DO kada danas se može uplatiti. Hajd malo tamo provjerite. bar nek je do sedam :)
do 6
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

1921.ba
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:44 pm

Kapiten je napisao/la:Jedva cekam neki malo veci intervju Kostica, ima li sanse da to odradi 1921.tv ?
Sad ce valjda nekoliko pojacanja ozvaniciti, odlasci... u tom ce i pripreme pocet. Opet ce biti zanimljivo ljeto :zeljeznicar1:
biti ce ali mozda pocetkom sezone ne prije
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 12:55 pm

1921.ba je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Jedva cekam neki malo veci intervju Kostica, ima li sanse da to odradi 1921.tv ?
biti ce ali mozda pocetkom sezone ne prije
:palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Velahalve
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:59 pm

bilo bi lijepo kada bi do početka priprema znali ko odlazi, i ko dolazi, da ekipa prođe zajedno pripreme od prvog do zadnjeg dana sa novim trenerom. Mada, kada nas ne bi niko napustio od ključnih igrača ovaj prelazni rok, ja bih bio zadovoljan. :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:59 pm

AsharaK je napisao/la:Druze nisu to velike pare, daleko sam ja od Sa, a zateko sam ih na racunu :) Zato pitam za pomoc ...
Ako imaš mogućnost Internet ili mobilnog bankarstva onda bih ti mogao pomoći, ja sam tako uplatio. Ako imaš samo karticu u novčaniku sumnjam da možeš uplatiti ikako sem da digneš keš pa na uplatnicu u poštu /banku
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:20 pm

diego1921 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Salon izgleda odlicno :karanje:
Tacno se cesce treba prisjetiti ovih mracnih godina s vremena na vrijeme, koliko su nas vratili tada godina unazad, nadam se da cemo jednom za sva vremena raskrstiti sa dusmanima kluba.
Kad smo kod 'slovenaca' koji imaju u prezimenu -ić , sjeca li se ko Vugdalića? :mrgreen: :D
Muamer Vugdalic igrao stopera !! :ganja:
O Amiru Agicu da ne pricamo,meni jedan od najdrazih igraca , kakav je on majstor bio !! :kafa:
Muamer je sin od ovoga sa OBN i iz Slobode hajvana Sabahudina Vugdalića, @vrbanjušinog kolege :ganja: On kad je došao u Želju imao je iza sebe dvadesetak nastupa za reprezentaciju, evropsko i svjetsko prvenstvo, baraž za evropsko i svjetsko, ali yebi ga, bio je tu u nevakat. Da je u današnji vakat došao fino bi nam valjo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

diego1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:24 pm

Grbavica je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Salon izgleda odlicno :karanje:
Tacno se cesce treba prisjetiti ovih mracnih godina s vremena na vrijeme, koliko su nas vratili tada godina unazad, nadam se da cemo jednom za sva vremena raskrstiti sa dusmanima kluba.
Kad smo kod 'slovenaca' koji imaju u prezimenu -ić , sjeca li se ko Vugdalića? :mrgreen: :D
Muamer Vugdalic igrao stopera !! :ganja:
O Amiru Agicu da ne pricamo,meni jedan od najdrazih igraca , kakav je on majstor bio !! :kafa:
Muamer je sin od ovoga sa OBN i iz Slobode hajvana Sabahudina Vugdalića, @vrbanjušinog kolege :ganja: On kad je došao u Želju imao je iza sebe dvadesetak nastupa za reprezentaciju, evropsko i svjetsko prvenstvo, baraž za evropsko i svjetsko, ali yebi ga, bio je tu u nevakat. Da je u današnji vakat došao fino bi nam valjo.
Znam brate da je njegov sin i bio je gospodin a stari mu uhljup,valjda se vrbanjusa nece naljutiti !! :ganja:
Kakvih smo tad igraca imali a nismo nista postigli ! Kolko li je tad "punaca" bilo u igri ?
Zna li se na koliko je Milos potpisao ? :kafa:

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:24 pm

Velahalve je napisao/la:bilo bi lijepo kada bi do početka priprema znali ko odlazi, i ko dolazi, da ekipa prođe zajedno pripreme od prvog do zadnjeg dana sa novim trenerom. Mada, kada nas ne bi niko napustio od ključnih igrača ovaj prelazni rok, ja bih bio zadovoljan. :zeljeznicar1:
Ja bi bio zadovoljniji kada bi uspjeli prodati nekoga iznad 500.000 eura jer bi onda bili rahat do kraja sezone

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:25 pm

Kad ide preko paypala, treba staviti broj stolics u formular. Sta ako ne uplacujem iznos cijele stolice? Sta cu staviti onda?
Željezničar ante portas !

dell21
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:25 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:bilo bi lijepo kada bi do početka priprema znali ko odlazi, i ko dolazi, da ekipa prođe zajedno pripreme od prvog do zadnjeg dana sa novim trenerom. Mada, kada nas ne bi niko napustio od ključnih igrača ovaj prelazni rok, ja bih bio zadovoljan. :zeljeznicar1:
Ja bi bio zadovoljniji kada bi uspjeli prodati nekoga iznad 500.000 eura jer bi onda bili rahat do kraja sezone
To bi bilo odlično ili kad bi se džeko ponovo prodao :kafa:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:33 pm

Dzeko + neki transfer 500k eura bi nam pokrio ne izlazak u europu. Sve preko je premija.

Elegant
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:35 pm

Dzeko izgleda da ide iz Rome, a licno ne bi volio da nas napuste Miroslav i Lendric.

Ne znam koga pored njih bi mogli prodat za 500 ili vise.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Mirek11
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:39 pm

Izlija je napisao/la:Polomio sam se trčeći da stignem na podizanje lokomotive pa da vas obavijestim da nemorate vi trčati, nije još podignuta, pripremni radovi su u toku i čeka se još jedna dizalica. Zapad izgleda tako moćno pod sjajem alu podloge i kao komplet nova tribina daje novu dimenziju našoj Grbavici.
Druze jesu li pomjerili lokomotivu? Hoce li biti neka fotka?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

flux
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:40 pm

Elegant je napisao/la:Dzeko izgleda da ide iz Rome, a licno ne bi volio da nas napuste Miroslav i Lendric.

Ne znam koga pored njih bi mogli prodat za 500 ili vise.
Po milion evrića i ja bi halalio i upravi i svima :mrgreen:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava