Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 11:44 am

Kao sto sam i pretpostavio, vec pocinjemo braniti i relativizovati...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Vrag

pon maj 29, 2017 11:47 am

Cetnicke majke se znalo psovati, djeca..., sega ovo vase cudjenje. Isto da dolazite na stadion od ove sezone.
Psovalo se i psovat ce se takvo je drustvo

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:49 am

psovalo se i psovat ce se dok to vecina dopusta. kada vecina napleha par pojedinaca prestat ce se psovati dok se batine ne zaborave. i tako u krug.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

exbabilon
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:51 am

Skupe se juce Zeljini bolesnici, navijaci i oni koji zive Zelju i nasi igraci im psuju majku i dizu srednji prst. Kako ocekivati da se ti navijaci vrate, kako ocekivati da dovedu djecu na stadion?

flux
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:54 am

exbabilon je napisao/la:
Skupe se juce Zeljini bolesnici, navijaci i oni koji zive Zelju i nasi igraci im psuju majku i dizu srednji prst. Kako ocekivati da se ti navijaci vrate, kako ocekivati da dovedu djecu na stadion?
Kako ocekivati da ti igrac dodje kad mu psujes ustasku majku?

exbabilon
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:55 am

flux je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:54 am
exbabilon je napisao/la:
Kako ocekivati da ti igrac dodje kad mu psujes ustasku majku?
Sasvim normalno. Naveo sam u proslom postu sve.

Brkoo
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:57 am

Jel zavrsen taj sastanak sto je trebao biti u 10h ?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ndare

pon maj 29, 2017 11:58 am

Ove psovke su dno dna. Ali simptomatično je baš to što je ovo drugi put da se samo tom igraču to psuje i ako imamo masu i hrvata i srba (katolika i pravoslavaca kako hoćete već) u klubu kao igrača i navijača i legendi itd,itd. Nevjerovatno ili je neko ciljano to iz samo sebi nekih najnižih unutrašnjih pobuda dao za pravo ili je lik kao Lendrić previše dekoncentrisan i orjentisan na "komunikaciju" sa publikom a ne na ono zbog čega je tu. Na centru se okrenuo u rolingu i pokazao srednji prst uključujući sve tribine i nebesa. To nije bilo toj manjoj grupi ili pojedincu. To je bilo i onim što putuju i zadnju marku po vukojebinama daju. Kolika je prepotentnost " i ako sam 50 utakmica odigrao..." rekao bi čovjek 500 kako je to naglasio i dao 30 golova. Jest što jes jest al brat bratu ja na Grbavici znam da je 60 promašio minimum iz situacija gdje smo svi već slavili go. I na kraju "ovo mi je zadnja utakmica" i ako je pod ugovorom isto tako uvrijeđena mlada i profesionalac al za tenisa gdje se šuti i prebacuje preko mreže kao što je i on kamaru zicera prebacio. Od ovakvih navijača sem torcide nigdje nema do srednjaka na centru. Ponavljam dno dna je ovo što mu se psovalo i nema opravdanja ali šiša selfiji i mobiteli u dimu kafana srednjak svima na Grbavici i skidanje dresa..... kapetane ameriko odleti što dalje i nekad pogledaj na ou tubeu.Papricu, Jankovića, Mihajlovića, Muratovića, Guvu, Stanića pa čak Adilovića vidi špiceve plave svetinje i probaj se naći makar u pokušaju misli tu!!!
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

exbabilon
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:05 pm

Kad se sjetim Adilovica i orkestriranog navijanja s juga "zenicka pi*cko" na Kosevu protiv Olimpica kad je dobio crveni. Nesto se ne sjecam da nam je pokazao srednji prst ili yebavo majke, sjecam se da je kasnije bio najbolji strjielac i da nas je odveo do titule. Fakat neumjesna reakcija Adilovica.

bablaz
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:06 pm

Moje mišljenje je da treba prekinuti saradnju sa Slavkom (Šutili smo dok ga je " interesovao rezultat", a igra nije bila nikakva) Jednostavno čovjek nije za Želje, Sreća mu je bila da je zamijenio Kostića. Pored ovoga, moramo raspustiti skoro kompletan igrački kadar (Ostaviti Vedrana, Kemu, Jovana. Žerića, Beširovića, Stanića, i ako može Miroslava.), znači treba nam: 2 stopera (Šerbečić, Vukotić), 2 beka (?????), 3 defanzivna vezna (Redžić, Brkić, Beširović), ofanzivni vezni (Ordagić), sva krila (???) 2 napadača (Aganspahić, Koljić, Obradović) dodatno se komplikuje što će biti ograničen broj stranaca. Ljudi da se ne lažemo ne valja ovo ništa: Vedran i Miroslav imaju prolaz (ne u svim utakmicama). Što se tiče Lendrića i prije je nazivao navijače "kerovima koji laju", pa nismo ga kritikovali (meni je bilo za noge), uprava mu dala do znanja da je nezamjenjiv, jer nisu realizovali transfer u Kinu. Koliko smo očajni najbolje govori podatak da nismo smjeli pustiti Lendrića, jer smo se bojali da nećemo izboriti Evropu. Ruku na srce, rezerva je Nikolić, koji je realno presmješan igrač. Lendrić ljudi ne zna voditi loptu!!!. Drugo: Utakmice ne treba "završavati", "kupovati" i sl. Jer sve te kupovine se razbiju o glavu. Brate, nemoj ni biti šampion, ako ne možeš uzeti 2 boda iz dvije najvažnije utakmice u sezoni. ne da ne možeš uzeti dva boda, nego te razvale ekipe na terenu koje nemaju nikakav imperativ, zato, doviđenja gospodine Petroviću!!!!!!!!!!!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:06 pm

psovanje se mora iskorjeniti.
ko od vas moze garantovati da psovke jucer nije uputio npr. navijac Zrinjskog?
vjerovatno je to jucer ucinio neko "nas" ali kako sprijeciti da "ubaceni elementi" to u buducnosti ne budu koristili kao sredstvo borbe protiv nas!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

SWRA_1921
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:08 pm

Ako vec zelimo furati nasu djecu, zaradu, itd. onda od sljedece godine nek igraju i priliku sto vise dobijaju Kjosevski, Osmankovic, Besirevic, Zeric, Sadikovic, Beganovic, Sabanazovic, a ostale pozicije vidjeti ko od ovih da ostane i dovesti par pravih pojacanja, ali i dalje mladih i zeljnih dokazivanja. Dati na polusezoni odmah jace ugovore onima koji se pokazu.

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:09 pm

fcz je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:44 am
Kao sto sam i pretpostavio, vec pocinjemo braniti i relativizovati...
Ako misliš na mene da ti i to odgovorim. Upravo relativiziraju ovi što nas sve stavljaju u isti koš. Garantujem ti da je najljepše ovdje u BiH biti igrač Želje. Ovo su sitnice. GOre je od svega što šupački mediji sve nas stave u isti koš. Naprave lošu priču o Želji. Meni su najgori ovi Željovci što možda i stoje iza tih priča koje plasiraju mediji. Ovi Željovci što unose nemir. Što im sad ne valja i to što je tribina napravljena. Što na sve moguće načine pokušavaju skinuti sadašnju upravu i sve dobro što se desilo. Što iskorištavaju to što smo izgubili dvije tekme i pokušavaju se vratiti u upravu. Takvih se Željovaca stidim. Što cijelu sezonu pričaju kako Bekrić ne igra jer je dobar sa Amarom. Što ruše atmosferu jer ne mogu u glavi prelomiti svoj ego da oni nisu ti koji se pitaju. I da oni nisu ti koji su napravili ovakvog Želju. Stabilnog finansijski. Takvih se stidim i takve ne volim vidjeti očima. FUj. Da su takvi bili mi bi kupili u Krupi tekmu. ja ne želim da je kupimo. Želim da igramo pošteno. Taman nikad ne otišli u Evropu. Ja takvog Želju znami volim. I baš me briga gdje igramo, u kojoj ligi i sa kojim sastavom. ja ću vuijek biti tu dok je Željo Željo. A vratit će Bog sve ovo. Kad si pošten vrati se sve. Vratio nam se i VIdeoton. Vratit će na sma se i ovo kad se najmanje nadamo.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:10 pm

Vukotic, Serbecic, Redzic su vezani dugogodisnjim ugovorima. Isto i Koljic i Obradovic koje ja ne bi dovodio.

Je li zavrsio taj sastanak, hocemo li mi obicni smrtnici dobiti odmah informacije ili moramo cekati do dvanaestog? :/
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

iggy2377

pon maj 29, 2017 12:13 pm

Sastanak je gotov bilo je bukvalno svega.Neznam detalje samo mi je receno da je bilo svega.

storm_raider
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:18 pm

Kao sto sam i mislio, velika vecina je za Slavka.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dolina
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:19 pm

Nevjerojatno je da smo mi top tema po portalima i novinama, nisu ni zrinjski koji je uzeo titulu ni krtolaši koji su izgubili. nije to slučajno, durgo problemi koji su veći se trpaju pod tepih a nas izbacuju u prvi plan, navijači ko ovce samo dolijevaju vatru na to, što svjesno (pojedinci) što nesvjesno-večina.
Opet se stvara "atmosfera propasti dinastije Misimovića", ne budite naivni, ništa ovo nije slučajno, hebo izgubljenu titulu, biće još ovakvih, na posljednjoj proslavi protiv čelika bilo nas je par hiljada, hebo naše kriterije. zaboli me za Amara i Slavku, dokle je god štrebera i Misketa biće i ove priče ma šta god ko mislio.
Nadam se da smo izvukli pouke iz ovoga, i uprava i navijači-mi posebno.
Idu lijepi dani, lijepe vijesti, evropa pred vratima, novi igrači, pripreme, odmorite malo, hvatajte se lopate i proljetnih radova :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

storm_raider
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:20 pm

Bas tako, hladna glava i cvrsta ruka! Podrska i hajde da tu Europu na Grbavici docekamo vise. Nisam mislio da cu to doziviti, vjerujte mi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

igla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:21 pm

Dok postoje razne Hilme koji broje koliko je Bošnjaka u Želji, ne treba čuditi da Hilmi ima i na Grbavici.

Orkestrirano nije, ja bio na sjeveru i nisam čuo da je neko je-be sastavio njemu prije onog. Prozivala je i vrijedjala raja Bogicevica najvise.

Ali ne isključujem da mu neko nije opsovao, jer kad je zabio gol Okrenuo se i rekao nešto u fazonu "Jel sad majku ustašku"... Čak mi se činilo da je rekao jednom frajeru samo, krupniji, bež trenerka (duksa). Na to je reagovao cijeli sjever, pa je on srednjak pokazivao, što nije vidio stručni štab na prvu, već je Pekić iz tunela dotrčao do klupe i rukom pokazivao. Tad ga je izveo.

Uglavnom, treba iskorijeniti te Hilme koji dođu da psuju ko da su na liniji 93., ali i ovakve udarene likove poput Lendrića, ne možeš zbog pojedinaca jesti govna i pljuvat na sve.

Refa1921
Kontakt:

pon maj 29, 2017 12:21 pm

Pa ljudi moji psuje se onoj djeci što dohvaćaju lopte ako je na vrijeme nedadnu našem igraču ili ako protivničkom daju odmah ne znam eto kud ćeš dalje. A bio sam svjedok više puta iz sektora D sa juga su se znale čuti takve psovke.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava