Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 11:57 am

Kao neko ko pamti i prijeratnog Želju mene ova situacija sa SD-om posebno boli. Ja na Sportsko Družtvo Željezničar gledam kao na dijete od Fudbalskog Kluba Željezničar i srce mi se cijepa što mi moramo da negiramo svoju vezu sa SD zbog ljudi koji ga predstavljaju. Ja na ove ljude gledam kao i na sve loše uprave koje su protutnjale kroz FK i molim boga da i SD jednog dana dobije upravu kao što je ima FK pa da zajedno predstavljamo sport i vodimo omladinu ka nekom normalnom življenju. Da tamo nije na čelu Violina nego jedan Amar ili Miro priča bi bila drugačija i sada bi zajedno podizali građevinu na istoku.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:57 am

Kompanija Hifa Petrol odlučila je podržati projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica te je uplatila novčana sredstava u iznosu od 1000,00 KM.

Danas je zadnji dan akcije!

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

teteac8684
Kontakt:

uto maj 31, 2016 11:58 am

Muftičević :P

damirfile
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:00 pm

Hurmasica je napisao/la:Kompanija Hifa Petrol odlučila je podržati projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica te je uplatila novčana sredstava u iznosu od 1000,00 KM.

Požuriti uplatiti još makar po cenera ko je u mogućnosti.
Volio bi da ovakva akcija bude za južnu tribinu pa da mi navijači sebi napravimo tribinu koja će biti ponos Bosne :kafa:

Elegant
Kontakt:

Razuman covjek ne moze da shvati da nekome nije u cilju da se stadion renovira ili istok izgradi. Kako je moguce da cekamo silne godine nakon rata da se nesto promjeni i sada kada treba da nastupe promjene to neko koci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:Sada sam prolazio pored stadiona i mogu vam reći radi se punom parom. Rad gore sređuje onu šumu, radnici u plavom salonu, momci iz gonga sređuju okvir od semafora itd. Lijepo brate vidjeti one radnike na stadionu :D

PS.violina se naslonio na ogradu gdje su kancelarije sportskog društva i razgleda li razgleda, ne zna smrad šta će od sebe :karanje: :mrgreen:
Razmislja o prolaznosti zivota..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

avlami97
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:kuneš se u želju, želiš mu dobro, a smetaju ti radovi na stadionu.

samo u režiji SD produkcije.
"Mi smo spremni dati svom voljenom Zelji citavih sedamdeset kvadracina poslovnih prostora, ali samo pod uslovom da oni nama daju sitnih tri stotine kvadracica ! Mi volimo Zelju, i spremni smo, na ovaj nacin, na svoju stetu potpisati sporazum."
...i još 114 kvadračića ispod privremenog objekta "Plavi zamak", da se sa Želje prepiše nanas, tojes na SD...
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 12:02 pm

Hurmasica je napisao/la:Sada sam prolazio pored stadiona i mogu vam reći radi se punom parom. Rad gore sređuje onu šumu, radnici u plavom salonu, momci iz gonga sređuju okvir od semafora itd. Lijepo brate vidjeti one radnike na stadionu :D

PS.violina se naslonio na ogradu gdje su kancelarije sportskog društva i razgleda li razgleda, ne zna smrad šta će od sebe :karanje: :mrgreen:
Pa sto mu nisi jednom svu familiju redom za raju za sport1.ba foruma

Sent from my C5303 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:02 pm

puno je više kvadrata ispod PZ. to se naravno podrazumijeva, a ovih trista je pride.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:03 pm

Okolele je napisao/la:

Razmislja o prolaznosti zivota..
...ne razmišlja, samo razgleda... :ne:

dell21
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:04 pm

ChWilla je napisao/la:puno je više kvadrata ispod PZ. to se naravno podrazumijeva, a ovih trista je pride.
Tih 300 je kao ustupak za njihov pristanak na gradnju istoka i sve ovo na stadionu mamu im lopovsku.

avlami97
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:05 pm

ChWilla je napisao/la:puno je više kvadrata ispod PZ. to se naravno podrazumijeva, a ovih trista je pride.
...znam, jer je privremeni objekat PZ u više navrata proširivan...

baxuz87
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:06 pm

Ničija nije do zore gorjela pa neće ni njegova. :) :karanje:
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:13 pm

Mizel mi se neko javit u inbox ko zna kako da prebacim sa kartice pare?
Željezničar ante portas !

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:21 pm

damirfile je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Kompanija Hifa Petrol odlučila je podržati projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica te je uplatila novčana sredstava u iznosu od 1000,00 KM.

Požuriti uplatiti još makar po cenera ko je u mogućnosti.
Volio bi da ovakva akcija bude za južnu tribinu pa da mi navijači sebi napravimo tribinu koja će biti ponos Bosne :kafa:
Ja sam jučer ispis'o. Pokušao sam malo onu tamo omladinu ubjediti da se nastavi akcija, ali izgleda baš Uprava ima čvrst stav da se prekine. Fakat ne kontam zašto. Vidjeh i Šiljka sa nekim ljudima ispred zapada, nešto im objašnjava. Bilo mi nezgodno da se petljam :oops:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:23 pm

AsharaK je napisao/la:Mizel mi se neko javit u inbox ko zna kako da prebacim sa kartice pare?
Mislim na donaciju, bilo ko?

Elegant
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:24 pm

Igraci su na odmoru do 15. juna a onda krece mobilizacija, treba jos sacekati obracanje novog trenera u narednim danima.

Naravno da se vidi ko nas napusta i hoce li biti jos pojacanja a onda na pripreme.

@AsharaK radi sigurnosti donacije uplacuj samo kešom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1921.ba
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:26 pm

ide danas jos jedna uplata, hajmo raja, po 5-10 uhar je koliko god da ispostujemo jos samo danas
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

CARSONIO
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:26 pm

Elegant je napisao/la:Razuman covjek ne moze da shvati da nekome nije u cilju da se stadion renovira ili istok izgradi. Kako je moguce da cekamo silne godine nakon rata da se nesto promjeni i sada kada treba da nastupe promjene to neko koci.
al bas tako nakon svega sta smo prozivjeli i opet ima bolesnika koji su spremni da prave probleme .
Nekako sam ljut na nas navijace sto se malo ne organizujemo ne morajuto biti neki protesti ali brate da malo dodjemo da im se govno u njima sledi

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:27 pm

Druze nisu to velike pare, daleko sam ja od Sa, a zateko sam ih na racunu :) Zato pitam za pomoc ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava