Požuriti uplatiti još makar po cenera ko je u mogućnosti.Hurmasica je napisao/la:Kompanija Hifa Petrol odlučila je podržati projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica te je uplatila novčana sredstava u iznosu od 1000,00 KM.
Danas je zadnji dan akcije!
Razmislja o prolaznosti zivota..Hurmasica je napisao/la:Sada sam prolazio pored stadiona i mogu vam reći radi se punom parom. Rad gore sređuje onu šumu, radnici u plavom salonu, momci iz gonga sređuju okvir od semafora itd. Lijepo brate vidjeti one radnike na stadionu![]()
PS.violina se naslonio na ogradu gdje su kancelarije sportskog društva i razgleda li razgleda, ne zna smrad šta će od sebe![]()
...i još 114 kvadračića ispod privremenog objekta "Plavi zamak", da se sa Želje prepiše nanas, tojes na SD...Ajzea je napisao/la:"Mi smo spremni dati svom voljenom Zelji citavih sedamdeset kvadracina poslovnih prostora, ali samo pod uslovom da oni nama daju sitnih tri stotine kvadracica ! Mi volimo Zelju, i spremni smo, na ovaj nacin, na svoju stetu potpisati sporazum."ChWilla je napisao/la:kuneš se u želju, želiš mu dobro, a smetaju ti radovi na stadionu.
samo u režiji SD produkcije.
Pa sto mu nisi jednom svu familiju redom za raju za sport1.ba forumaHurmasica je napisao/la:Sada sam prolazio pored stadiona i mogu vam reći radi se punom parom. Rad gore sređuje onu šumu, radnici u plavom salonu, momci iz gonga sređuju okvir od semafora itd. Lijepo brate vidjeti one radnike na stadionu![]()
PS.violina se naslonio na ogradu gdje su kancelarije sportskog društva i razgleda li razgleda, ne zna smrad šta će od sebe![]()
...ne razmišlja, samo razgleda...Okolele je napisao/la:Razmislja o prolaznosti zivota..Hurmasica je napisao/la:Sada sam prolazio pored stadiona i mogu vam reći radi se punom parom. Rad gore sređuje onu šumu, radnici u plavom salonu, momci iz gonga sređuju okvir od semafora itd. Lijepo brate vidjeti one radnike na stadionu![]()
Tih 300 je kao ustupak za njihov pristanak na gradnju istoka i sve ovo na stadionu mamu im lopovsku.ChWilla je napisao/la:puno je više kvadrata ispod PZ. to se naravno podrazumijeva, a ovih trista je pride.
...znam, jer je privremeni objekat PZ u više navrata proširivan...ChWilla je napisao/la:puno je više kvadrata ispod PZ. to se naravno podrazumijeva, a ovih trista je pride.
Ja sam jučer ispis'o. Pokušao sam malo onu tamo omladinu ubjediti da se nastavi akcija, ali izgleda baš Uprava ima čvrst stav da se prekine. Fakat ne kontam zašto. Vidjeh i Šiljka sa nekim ljudima ispred zapada, nešto im objašnjava. Bilo mi nezgodno da se petljamdamirfile je napisao/la:Požuriti uplatiti još makar po cenera ko je u mogućnosti.Hurmasica je napisao/la:Kompanija Hifa Petrol odlučila je podržati projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica te je uplatila novčana sredstava u iznosu od 1000,00 KM.
Danas je zadnji dan akcije!
Volio bi da ovakva akcija bude za južnu tribinu pa da mi navijači sebi napravimo tribinu koja će biti ponos Bosne
Mislim na donaciju, bilo ko?AsharaK je napisao/la:Mizel mi se neko javit u inbox ko zna kako da prebacim sa kartice pare?
al bas tako nakon svega sta smo prozivjeli i opet ima bolesnika koji su spremni da prave probleme .Elegant je napisao/la:Razuman covjek ne moze da shvati da nekome nije u cilju da se stadion renovira ili istok izgradi. Kako je moguce da cekamo silne godine nakon rata da se nesto promjeni i sada kada treba da nastupe promjene to neko koci.