Palic je u zadnje vrijeme odradio nekoliko treninga sa prvim timom i igrao je cini mi se u pripremnoj protiv Viteza.. Tesko da bilo ko od njih trenutno moze do prvog tima.. Ovi momci sto su potpisali ugovore su bili dosta dominantniji u svojim uzrastima pa vidimo da tesko mogu da izbore minute u prvom timu.. Vjerovatno ce se sa najboljima potpisati neki ugovori pa ce na posudbe..diego1921 je napisao/la:Cutahiju sam zaboravio,ne znam sta je s ovim Ajkunicem,Hajdarevicem i Palicem,oni su kao obecavali !
I ako moze ova klima među navijacima da do kraja sezone rezultira bez baklji i kazni pa cak i protiv pitara, potrebna nam je svaka marka.BHDragons je napisao/la:Ovo što radi naša uprava je dosad nezabilježeno. Dovoljno je samo da su stvorili ovakvu klimu među navijačima
PotpisujemValter je napisao/la:I ako moze ova klima među navijacima da do kraja sezone rezultira bez baklji i kazni pa cak i protiv pitara, potrebna nam je svaka marka.BHDragons je napisao/la:Ovo što radi naša uprava je dosad nezabilježeno. Dovoljno je samo da su stvorili ovakvu klimu među navijačima
Radovi na istoku samo neka krenu, ako je finansijski moguce u punom kapacitetu pa makar i ove godine Europu gledali na Kosevu. Ako se uspjesno nastavi ova pozitivna prica nije Zelju kasno gledati i dogodine na Grbavici.
Mislim da je protiv Zepca malo igrao,tu nisam gledao,a protiv Viteza ga se ne sjecam..Nadam se da cemo ove potencijalne mlade reprezentativce dovoditi,tipa Burekovica i sl,na njima se mogu uzeti dobre pare,a nema velike uvale..Hadzijalagic je napisao/la:Palic je u zadnje vrijeme odradio nekoliko treninga sa prvim timom i igrao je cini mi se u pripremnoj protiv Viteza.. Tesko da bilo ko od njih trenutno moze do prvog tima.. Ovi momci sto su potpisali ugovore su bili dosta dominantniji u svojim uzrastima pa vidimo da tesko mogu da izbore minute u prvom timu.. Vjerovatno ce se sa najboljima potpisati neki ugovori pa ce na posudbe..diego1921 je napisao/la:Cutahiju sam zaboravio,ne znam sta je s ovim Ajkunicem,Hajdarevicem i Palicem,oni su kao obecavali !
I Marin Popovic iz Čelika zahvalan igrac i na njega treba obratiti paznju..diego1921 je napisao/la:Mislim da je protiv Zepca malo igrao,tu nisam gledao,a protiv Viteza ga se ne sjecam..Nadam se da cemo ove potencijalne mlade reprezentativce dovoditi,tipa Burekovica i sl,na njima se mogu uzeti dobre pare,a nema velike uvale..Hadzijalagic je napisao/la:Palic je u zadnje vrijeme odradio nekoliko treninga sa prvim timom i igrao je cini mi se u pripremnoj protiv Viteza.. Tesko da bilo ko od njih trenutno moze do prvog tima.. Ovi momci sto su potpisali ugovore su bili dosta dominantniji u svojim uzrastima pa vidimo da tesko mogu da izbore minute u prvom timu.. Vjerovatno ce se sa najboljima potpisati neki ugovori pa ce na posudbe..diego1921 je napisao/la:Cutahiju sam zaboravio,ne znam sta je s ovim Ajkunicem,Hajdarevicem i Palicem,oni su kao obecavali !
Rijesili smo se unutrasnjih parazita i neprijatelja, od vecine koliko ih je bilo u skupstini sad ih ima samo par, a sad su u vecini Željovci. Klub je izgradio dobre temelje a sa dobrim temeljima je sve lakse. Ranije smo pravili krov a temelja nismo imali, sad je jak temelj postavljen. Naš zadatak je da dolazimo na tekme, da stadion uvijek bude pun, da kupujemo članske i da kupujemo u našem fan shopu..Veteran je napisao/la:Napravismo cirkus od teme, al valjda treba tako...veseli smo raspoloženi, sretni sve nam ide bolje od očekivanog, pa onda hajde neka i jedna nedelja prođe u zayebanciji. Baš me zanima kakve će reakcije biti ako i kad se (ne daj Bože) negdje okliznemo.---
Već ranije sam naglasio da smo bogdom ranije krenuli sa ovakvim postepenim preuređenjem i izgradnjom Doline Ćupova, davno bi mi stadion imali. Nije da nije bilo para, ali definitivno nije bilo ljudi sa vizijom, planom, idejama, projektima. Po prvi put otkako ja idem na Željine utakmice, poklopilo se da imamo solidnu ekipu, ali VRHUNSKU upravu. Do sada bar po meni jako rijetko je kroz istoriju uprava uspjevala pratiti rezultate na terenu. Tako je bilo i 72, i 85, pa i u Nezavisnoj Bosni i Hercegovini. S toga na sva ova dešavanja gledam sa mnogo optimizma, uz puno povjerenje ekipi u predsjedništvu kluba. Doći će nagrada kako njima, tako i navijačima, i naravno što je i najvažnije našem Želji. Ne sumnjam da će period ispred nas biti pun pobjeda, radosti, pa i trofeja. Sigurno ćemo napredovati i logistički, sa stadionom, i ne samo sa njim, nego sa kompletnom animacijom oko utakmica, i dešavanja oko kluba.
Naravno uz sve dosta opreza, i moramo svi skupa biti zreli, namazani i pametni. Kao i uvijek kroz istoriju, što smo jači više nam o glavi rade i žele nas povaliti. Ne smijemo se po tom pitanju sekunde jedne opustiti, i to uvijek moramo imati na umu. Najveći dušmani su nama tu, fening, punac, pljevaljski dani humora....samo ih na oku držati, i dugo nama osmjesi sa lica neće silaziti.
![]()
![]()
E idemo sad novih 50 stranica sta,ko,gdje, salji na pm..shzna je napisao/la:Jos jedan bum nas ceka, sutra ujutro objava, tice se jednog naseg igraca
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ohanite vise moracu tabletu popit veceras za spavanje hahahashzna je napisao/la:Jos jedan bum nas ceka, sutra ujutro objava, tice se jednog naseg igraca
Sent from my C5303 using Tapatalk
Navodno su ovog Popovica nasi trazili,al on je kao odbio,takva je prica bila,a Bajraktarevic mi je jednom rekao da bi trceci dosao,kad bi ga nasi zvali,sad ne znam sta je istina !!Okolele je napisao/la:I Marin Popovic iz Čelika zahvalan igrac i na njega treba obratiti paznju..diego1921 je napisao/la:Mislim da je protiv Zepca malo igrao,tu nisam gledao,a protiv Viteza ga se ne sjecam..Nadam se da cemo ove potencijalne mlade reprezentativce dovoditi,tipa Burekovica i sl,na njima se mogu uzeti dobre pare,a nema velike uvale..Hadzijalagic je napisao/la: Palic je u zadnje vrijeme odradio nekoliko treninga sa prvim timom i igrao je cini mi se u pripremnoj protiv Viteza.. Tesko da bilo ko od njih trenutno moze do prvog tima.. Ovi momci sto su potpisali ugovore su bili dosta dominantniji u svojim uzrastima pa vidimo da tesko mogu da izbore minute u prvom timu.. Vjerovatno ce se sa najboljima potpisati neki ugovori pa ce na posudbe..