Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 27, 2016 7:11 pm

Koliko ja znam nema niko osim njih.. Mozda golman Cutahija..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

diego1921
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:13 pm

Cutahiju sam zaboravio,ne znam sta je s ovim Ajkunicem,Hajdarevicem i Palicem,oni su kao obecavali !

Veteran1965
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:14 pm

Napravismo cirkus od teme, al valjda treba tako...veseli smo raspoloženi, sretni sve nam ide bolje od očekivanog, pa onda hajde neka i jedna nedelja prođe u zayebanciji. Baš me zanima kakve će reakcije biti ako i kad se (ne daj Bože) negdje okliznemo.---
Već ranije sam naglasio da smo bogdom ranije krenuli sa ovakvim postepenim preuređenjem i izgradnjom Doline Ćupova, davno bi mi stadion imali. Nije da nije bilo para, ali definitivno nije bilo ljudi sa vizijom, planom, idejama, projektima. Po prvi put otkako ja idem na Željine utakmice, poklopilo se da imamo solidnu ekipu, ali VRHUNSKU upravu. Do sada bar po meni jako rijetko je kroz istoriju uprava uspjevala pratiti rezultate na terenu. Tako je bilo i 72, i 85, pa i u Nezavisnoj Bosni i Hercegovini. S toga na sva ova dešavanja gledam sa mnogo optimizma, uz puno povjerenje ekipi u predsjedništvu kluba. Doći će nagrada kako njima, tako i navijačima, i naravno što je i najvažnije našem Želji. Ne sumnjam da će period ispred nas biti pun pobjeda, radosti, pa i trofeja. Sigurno ćemo napredovati i logistički, sa stadionom, i ne samo sa njim, nego sa kompletnom animacijom oko utakmica, i dešavanja oko kluba.
Naravno uz sve dosta opreza, i moramo svi skupa biti zreli, namazani i pametni. Kao i uvijek kroz istoriju, što smo jači više nam o glavi rade i žele nas povaliti. Ne smijemo se po tom pitanju sekunde jedne opustiti, i to uvijek moramo imati na umu. Najveći dušmani su nama tu, fening, punac, pljevaljski dani humora....samo ih na oku držati, i dugo nama osmjesi sa lica neće silaziti.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:18 pm

diego1921 je napisao/la:Cutahiju sam zaboravio,ne znam sta je s ovim Ajkunicem,Hajdarevicem i Palicem,oni su kao obecavali !
Palic je u zadnje vrijeme odradio nekoliko treninga sa prvim timom i igrao je cini mi se u pripremnoj protiv Viteza.. Tesko da bilo ko od njih trenutno moze do prvog tima.. Ovi momci sto su potpisali ugovore su bili dosta dominantniji u svojim uzrastima pa vidimo da tesko mogu da izbore minute u prvom timu.. Vjerovatno ce se sa najboljima potpisati neki ugovori pa ce na posudbe..

Valter
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:24 pm

BHDragons je napisao/la:Ovo što radi naša uprava je dosad nezabilježeno. Dovoljno je samo da su stvorili ovakvu klimu među navijačima
I ako moze ova klima među navijacima da do kraja sezone rezultira bez baklji i kazni pa cak i protiv pitara, potrebna nam je svaka marka.

Radovi na istoku samo neka krenu, ako je finansijski moguce u punom kapacitetu pa makar i ove godine Europu gledali na Kosevu. Ako se uspjesno nastavi ova pozitivna prica nije Zelju kasno gledati i dogodine na Grbavici.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

fk1921

ned mar 27, 2016 7:27 pm

Valter je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:Ovo što radi naša uprava je dosad nezabilježeno. Dovoljno je samo da su stvorili ovakvu klimu među navijačima
I ako moze ova klima među navijacima da do kraja sezone rezultira bez baklji i kazni pa cak i protiv pitara, potrebna nam je svaka marka.

Radovi na istoku samo neka krenu, ako je finansijski moguce u punom kapacitetu pa makar i ove godine Europu gledali na Kosevu. Ako se uspjesno nastavi ova pozitivna prica nije Zelju kasno gledati i dogodine na Grbavici.
Potpisujem :palacgore:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

diego1921
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:30 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Cutahiju sam zaboravio,ne znam sta je s ovim Ajkunicem,Hajdarevicem i Palicem,oni su kao obecavali !
Palic je u zadnje vrijeme odradio nekoliko treninga sa prvim timom i igrao je cini mi se u pripremnoj protiv Viteza.. Tesko da bilo ko od njih trenutno moze do prvog tima.. Ovi momci sto su potpisali ugovore su bili dosta dominantniji u svojim uzrastima pa vidimo da tesko mogu da izbore minute u prvom timu.. Vjerovatno ce se sa najboljima potpisati neki ugovori pa ce na posudbe..
Mislim da je protiv Zepca malo igrao,tu nisam gledao,a protiv Viteza ga se ne sjecam..Nadam se da cemo ove potencijalne mlade reprezentativce dovoditi,tipa Burekovica i sl,na njima se mogu uzeti dobre pare,a nema velike uvale.. :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:32 pm

Na Zepce sam mislio.. Lapsus..

Okolele
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:35 pm

diego1921 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
Mislim da je protiv Zepca malo igrao,tu nisam gledao,a protiv Viteza ga se ne sjecam..Nadam se da cemo ove potencijalne mlade reprezentativce dovoditi,tipa Burekovica i sl,na njima se mogu uzeti dobre pare,a nema velike uvale.. :zeljeznicar1:
I Marin Popovic iz Čelika zahvalan igrac i na njega treba obratiti paznju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Brkoo
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:35 pm

Veteran je napisao/la:Napravismo cirkus od teme, al valjda treba tako...veseli smo raspoloženi, sretni sve nam ide bolje od očekivanog, pa onda hajde neka i jedna nedelja prođe u zayebanciji. Baš me zanima kakve će reakcije biti ako i kad se (ne daj Bože) negdje okliznemo.---
Već ranije sam naglasio da smo bogdom ranije krenuli sa ovakvim postepenim preuređenjem i izgradnjom Doline Ćupova, davno bi mi stadion imali. Nije da nije bilo para, ali definitivno nije bilo ljudi sa vizijom, planom, idejama, projektima. Po prvi put otkako ja idem na Željine utakmice, poklopilo se da imamo solidnu ekipu, ali VRHUNSKU upravu. Do sada bar po meni jako rijetko je kroz istoriju uprava uspjevala pratiti rezultate na terenu. Tako je bilo i 72, i 85, pa i u Nezavisnoj Bosni i Hercegovini. S toga na sva ova dešavanja gledam sa mnogo optimizma, uz puno povjerenje ekipi u predsjedništvu kluba. Doći će nagrada kako njima, tako i navijačima, i naravno što je i najvažnije našem Želji. Ne sumnjam da će period ispred nas biti pun pobjeda, radosti, pa i trofeja. Sigurno ćemo napredovati i logistički, sa stadionom, i ne samo sa njim, nego sa kompletnom animacijom oko utakmica, i dešavanja oko kluba.
Naravno uz sve dosta opreza, i moramo svi skupa biti zreli, namazani i pametni. Kao i uvijek kroz istoriju, što smo jači više nam o glavi rade i žele nas povaliti. Ne smijemo se po tom pitanju sekunde jedne opustiti, i to uvijek moramo imati na umu. Najveći dušmani su nama tu, fening, punac, pljevaljski dani humora....samo ih na oku držati, i dugo nama osmjesi sa lica neće silaziti.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Rijesili smo se unutrasnjih parazita i neprijatelja, od vecine koliko ih je bilo u skupstini sad ih ima samo par, a sad su u vecini Željovci. Klub je izgradio dobre temelje a sa dobrim temeljima je sve lakse. Ranije smo pravili krov a temelja nismo imali, sad je jak temelj postavljen. Naš zadatak je da dolazimo na tekme, da stadion uvijek bude pun, da kupujemo članske i da kupujemo u našem fan shopu..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:36 pm

Nadam se da će i ovi igrači na posudbama malo "doći sebi", prije svega Hiroš, Alihodžić. Midžić se već ustalio u Goraždu i od njega očekujem dosta po povratku.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:38 pm

Pretjerasmo. Bacamo se sa ciframa po forumu, raja po FBu uveliko komentariše neke milione

shzna
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:39 pm

Jos jedan bum nas ceka, sutra ujutro objava, tice se jednog naseg igraca

Sent from my C5303 using Tapatalk
1987

Hadzijalagic
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:42 pm

Ovako jug :mrgreen: Jos pokriti i skontati te prilaze sa ulaza i ostale dzidze i ljepota :mrgreen:
slika
Ali kako su ovi nasi krenuli i ona arena sa kulama je postala realna opcija..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned mar 27, 2016 7:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:43 pm

shzna je napisao/la:Jos jedan bum nas ceka, sutra ujutro objava, tice se jednog naseg igraca

E idemo sad novih 50 stranica sta,ko,gdje, salji na pm.. :rofl: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

shzna je napisao/la:Jos jedan bum nas ceka, sutra ujutro objava, tice se jednog naseg igraca

Ohanite vise moracu tabletu popit veceras za spavanje hahaha

shzna
Kontakt:

@Okolele je zaduzen za slanje PM-ova, njemu se obratite.

1987

Hurmasica
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:44 pm

Ma ne treba divljati ni sa kakvim ciframa, ništa dobro to ne nosi. Gradimo sve u sklopu budžeta, koliko god dobro je, ni marke se zadužiti klub neće. Naše je da dođemo protiv Olimpica, kupimo nešto u fan shopu, učlanimo i užu i širu familiju u klub i da doniramo sredstva za našu, evropsku i jednu jedinu Grbavicu. :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

BHDragons
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:44 pm

Hajde šaljite pm :rofl1: :rofl1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

diego1921
Kontakt:

ned mar 27, 2016 7:46 pm

Okolele je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Palic je u zadnje vrijeme odradio nekoliko treninga sa prvim timom i igrao je cini mi se u pripremnoj protiv Viteza.. Tesko da bilo ko od njih trenutno moze do prvog tima.. Ovi momci sto su potpisali ugovore su bili dosta dominantniji u svojim uzrastima pa vidimo da tesko mogu da izbore minute u prvom timu.. Vjerovatno ce se sa najboljima potpisati neki ugovori pa ce na posudbe..
I Marin Popovic iz Čelika zahvalan igrac i na njega treba obratiti paznju..
Navodno su ovog Popovica nasi trazili,al on je kao odbio,takva je prica bila,a Bajraktarevic mi je jednom rekao da bi trceci dosao,kad bi ga nasi zvali,sad ne znam sta je istina !!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava