Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 28, 2017 9:37 pm

skretnicar je napisao/la:
ned maj 28, 2017 9:27 pm
Grbavica je napisao/la:
ned maj 28, 2017 9:20 pm
Ovo skidanje dresova je totalno idiotski. Kao i 80% navijanja danas.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Skidanje dresova nije idiotski bilo, koliko puta su dobili našu podršku kada su ih svi pljuvali, koliko puta su navijaci sa svake strane bili nezadovoljni jer je jug davao podršku. Svemu dođe kraj, tako i njihovoj politici. Nek iz ovog uzmu lekciju, a ne nizerazredno razmisljanje. Zar je puno da se srce ostavi na terenu, dobro nama, dobro njima. Pjesme na tribini po zasluzi.
:palacgore:
Jovan zadnji dres skinuo, i sve konta hoce li ili nece. Svi ostali vec goli do pasa.. Onaj je veca sifra cak i od Lendrica. :rofl:
Drzani su kao malo vode na dlanu, imali su podrsku vecu nego sto su zasluzili, a oduzili su se tako sto nisu dres oznojili kad je najpotrebnije bilo.
Sve po zasluzi. Rasformirajte ekipu.

Oni nisu zasluzili da nose ovaj dres, ponizili su ga i s pravom im je skinut.

@Hadzijalagic
Rekose mi ljudi kojim nema razloga da ne vjerujem. Ja to gledam objektivno, i rekao sam sta mislim u oba slucaja a ne samo u jednom. Nemam razloga da ne vjerujem, ali opet sam rekao i sta mislim ako nije tacno ono sto mi je receno. Rekao sam da nu najiskrenije zelim da se raspadne u svakom smislu ako je onako reagovao bez razloga, i cvrsto stojim iza toga.
Naravno da znam i kakav je klosar i da pusi nargilu i da loce i da kocka i da ima vece prenose nego iko na jugu.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned maj 28, 2017 9:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:38 pm

Grbavica je napisao/la:

Skidanje dresova nije idiotski bilo, koliko puta su dobili našu podršku kada su ih svi pljuvali, koliko puta su navijaci sa svake strane bili nezadovoljni jer je jug davao podršku. Svemu dođe kraj, tako i njihovoj politici. Nek iz ovog uzmu lekciju, a ne nizerazredno razmisljanje. Zar je puno da se srce ostavi na terenu, dobro nama, dobro njima. Pjesme na tribini po zasluzi.
Ma pitarluk cisti.
Yebu im majku pa im onda tepaju.

Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:39 pm

Dupla kruna sljedece sezone!

:karanje: :djavo:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fanaticZeljin
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:40 pm

Zaboravili ste napisati da je sjever ispratio Miru sa Miro majstore...
Srcu draga, boja PLAVA !

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:42 pm

Amidza je napisao/la:
ned maj 28, 2017 9:29 pm
Kakav seljakluk sa skidanjem dresova. Na Kosevo pa nek vam pitari striptiz izvode. Nismo mi taj klub!

Piccke, shvatili smo. Jel se mora 70 minuta pjevat da su piccke?

Neki opsirniji komentar na sve cu dat kasnije, ako smognem snage.
Svaka cast, apsolutno potpisujem. Jug je odron danas bio, skandiraju 20 mnuta da su pi.cke, pa onda kao nesto pjevaju. Nervozu unosili cijelu utakmicu, kao da vec atmosfera nije bila napeta. Ajde jednom skandirati, donekle ok, ali skoro cijelu utakmicu. Odron. A skandiras Vedranu, pa skidas istom momku dres i jos Kemi, Miri...
Dodji na utakmicu, podrzi, kritikuj ponekad, ali nemoj da vise navijaci dolaze pred tribinu. Pozdraviti sa centra i to je to. Bezrezervno se navija za klub! Za ove pljuvace, da smo mi pravi navijaci, pun bi bio stadion zbog naseg Zelje, da dokazemo nasu velicinu i oni se ne bi ni culi. Ali, ima i previse onih derbi navijaca koji bi dosli da smo titulu uzeli. Nisam stvarno nista cuo, odron je psvka, ali koliko sam skntao to je pojedinac. Ne moze se porediti sa onim u Sirokom ili gdje vec. Ali da je odron - jeste. Takve treba sankcionisati i izbaciti sa tribine.
Lendric se posrao na sve sto je uradio. Probati ga prodati za koliko god i to je to.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:43 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
ned maj 28, 2017 9:40 pm
Zaboravili ste napisati da je sjever ispratio Miru sa Miro majstore...
:palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:44 pm

Jug ne valja bla bla bla hajmoooo :baklja: :DD:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:27 pm
Grbavica je napisao/la:

naravno da je debilski!
nista dobro to ne donosi. ni nama a ni igracima a onda logicno ni klubu a on bi trebao biti iznad svega.

to nije i ne moze biti pedagoska metoda koja ce izroditi nesto pozitivno.

ako se vec trebaju 'udarati' 'udarimo' im na savjest a ne na ego.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Grbavica
Kontakt:

Ma i Miro mi je vise dodijo.
Svaka cast za borbu, za trcanje, zalaganje, ali jebes krilo koje nema muda 1 na 1 ili ne do Bog da sutira sa distance.

Ko nas je kleo, nije dangubio.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:45 pm

nisam gledao utakmicu, jer se nisam jos oporavio od prosle sedmice, onom sudiji yebem iz gruda yebem sve zivo i mrtvo... vidim da samo igrali fino danas, zasluzili smo titulu ove sezone i ovo je vec druga titula u tri godine koja nam se krade ispred ociju... sljedece sezone ocekujem slavku u punoj snazi i naravno duplu krunu... ali isto tako ocekujem da i mi napokon pocnemo kupovati bodove i tak osiguramo trofeje... savezu i sudijskoj organizaciji zelim sve najgore... svim zaposlenim tamo zelim dugu starost i dugu tesku smrt...
100/94/37/34 - i to je to!

Brkoo
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:45 pm

rodrigo87 je napisao/la:
ned maj 28, 2017 9:31 pm
Ako je iko imao strpljenja za ove igrace, imao je Jug. Kad su svi yebavali majke igracima nakon Viteza i Zrinjskog, Jug im je pjevao. Podrsku su imali, nevjerovatnu podrsku! Navijaci su pokazali da su Zeljeznicar, a ovi su pokazali da to nisu.
To je to..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BabOsim
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:46 pm

Pokupio stvari i pobjegao iz grada

fanaticZeljin
Kontakt:

Hahah al komedija svi skinuli dresove lendric u trenerci kad mu pocese galamiti skidaj trenerku. Onaj jedan galami skidaj se go
Srcu draga, boja PLAVA !

storm_raider
Kontakt:

Ivanu smeta svaki zvizduk. Bolesan ego i sujeta. Psovalo se ili ne, profesionalac ne smije da reaguje na tribine.

Skidanje dresova je veoma lose. Pa kazu "dodji u Zelju da igras".

Opet, ono sto momci sa Juga rade za klub je za svaki pohvalu. Nasa najveca snaga je ujedinjen Jug i nebrojeno puta smo svjedocili koliko on puta nosi igrace. Takodjer, iako smo vidjeli dosta losih partija ove sezone, Jug nije prestao pjevati, nijednom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

Hvala dragom Bogu pa je gotovo. Teška sezona, preteška. Jeb.o titulu, ko je uz Želju samo zbog toga zalutao je. Sezona je bila svakakva, ja ću je pamtiti po izgrađenom istoku i pič.kastoj igri naših igrača kad je trebalo da pokažu mud.a. Zašto tako sumnjam da ćemo ikad saznati.
Ja lično nekako imam osjećaj da je većina igrača budale, u pravom smislu te riječi. Pa kad ide onda za sebe misle da su vanserijski igrači, kad ne ide onda kontaju da nemaju pojma, da su levati. A istina je negdje na sredini. Tu je dosta i do trenera koji im mora održavati ovaj prvi način razmišljanja...
Ova današnja utakmica me toliko psihički ispraznila da fakat svaki komentar je suvišan. Odmoriti malo pa onda u nove pobjede...nema nam druge
VOLIM TE ŽELJO
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Kospicar
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:47 pm

slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:49 pm

Model1964 je napisao/la:
ned maj 28, 2017 9:24 pm

Stalno ponavljanje za i protiv Slavka je bez veze. Ja sam skakao kao mecka i želio da ode. Odustao sam od toga jer vidim da nema efekta. Zagovornici * kontinuiteta* i dalje na suho pisu *pisma podrške* :rofl: ŠSŠ. Nešto opravdavaju :rofl: , kao razumiju :roll: . Imam utisak da ni oni ne vjeruju u to što pišu vec da ih je strah promjene koja može biti gora. Po mom sudu ništa nije gore od zatvaranja ociju i bježanja pred cinjenicama. Mene ovo podsjeca na ono kada roditelj krivi ucitelja, sistem i ministre a nece da vidi da balavac nece da uci i da se zajbava. Kada popuši sve šanse roditelji padnu u ocaj. Đeste bili prije?
Kako god uprava odluci ja cu i dalje biti uz svog Želju. Po svemu sudeci više cu se sikiratii sa ovim kadrom i sa ovim SŠ... al štaceš :roll:
MA moj Slovenac, nema niko da vise zeli od mene nekog modernog, Evropskog trenera. Samo fazon je da li mozemo dovesti takvog.
Ako i dodje takav, onda se moraju i "pametniji" igraci dovest. Oni Kosticeve vjezbe nisu kontali, da kontaju nekog drugog. Svakako da moramo i ovako ukloniti ovaj škart sto imamo u ekipi.
Sve to odjednom dovesti ja msm da ne mozemo.
Da je Slavko svetac, nije. Da je neznalica, nije ni to. Da ima u ovoj ligi nekih boljih trenutno, nema ni to. Ako ce nastaviti dovodite djuturume, ala Sesar, onda nek odmah vcrs ide.
Zato konstantno i ponavljam. Nek uprava odluci. Ima i argumenata Za a i argumenata NE.
Ako cemo mjenjati samo da promjenimo, onda nema potrebe.

NAse je ovo sto sam podebljao. Nista drugo nam ne ostaje.

storm_raider
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:51 pm

Kospicar je napisao/la:
ned maj 28, 2017 9:47 pm
slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sretno Boca! Da zaigras u Juventusu. Jedan jako pozitivan i blentav lik.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

teteac8684
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:51 pm

Nek' je vala i zavrsilo, treba nam svima malo odmora...

Vipla1921
Kontakt:

ned maj 28, 2017 9:53 pm

Sta je loše skidanje dresova? Sta vam je jeste li normalni? Pickama pružiš sve i nakon loše tekme dobiju aplauz, a to se kod pitara nikad vidjeti neće.. Tolerantniji smo nego svi, kad ostave zadnji atom da izgube 10:0 jebat ga.. Ali meni nijedna ***** više koja bude igrala u mom gigantu ako ne ostavi srce na terenu aplauz i podršku neće imati! Makar to bio CR ili Messi ili neko treći, svaku tekmu do kraja jako! Protiv jebenog sela Krupe na kraju tekme dobiju aplauz i kako nam vrate? Sta vam je ba koji ***** više? Sta treba da budu nedodirljivi, ma nikad vise i nikad nijedan neće imati moje povjerenje dok ne zasluzi uz mnogo mnogo truda!
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava