skretnicar je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 9:27 pmSkidanje dresova nije idiotski bilo, koliko puta su dobili našu podršku kada su ih svi pljuvali, koliko puta su navijaci sa svake strane bili nezadovoljni jer je jug davao podršku. Svemu dođe kraj, tako i njihovoj politici. Nek iz ovog uzmu lekciju, a ne nizerazredno razmisljanje. Zar je puno da se srce ostavi na terenu, dobro nama, dobro njima. Pjesme na tribini po zasluzi.

Jovan zadnji dres skinuo, i sve konta hoce li ili nece. Svi ostali vec goli do pasa.. Onaj je veca sifra cak i od Lendrica.

Drzani su kao malo vode na dlanu, imali su podrsku vecu nego sto su zasluzili, a oduzili su se tako sto nisu dres oznojili kad je najpotrebnije bilo.
Sve po zasluzi. Rasformirajte ekipu.
Oni nisu zasluzili da nose ovaj dres, ponizili su ga i s pravom im je skinut.
@Hadzijalagic
Rekose mi ljudi kojim nema razloga da ne vjerujem. Ja to gledam objektivno, i rekao sam sta mislim u oba slucaja a ne samo u jednom. Nemam razloga da ne vjerujem, ali opet sam rekao i sta mislim ako nije tacno ono sto mi je receno. Rekao sam da nu najiskrenije zelim da se raspadne u svakom smislu ako je onako reagovao bez razloga, i cvrsto stojim iza toga.
Naravno da znam i kakav je klosar i da pusi nargilu i da loce i da kocka i da ima vece prenose nego iko na jugu.