LARS1921 je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:05 pmstorm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:02 pmHajde neka je pobjedom zavrseno. Otpustanjem Slavke bi se napravila veca greska nego onda kada smo otpustili Odovica kada smo odlicno odigrali polusezonu i igrali jako lijep fudbal. Tadasnja uprava je bila nedorasla toj odluci, ova danasnja je ja mislim ipak dorasla da donese pravu odluku. Imate press Slavke, sve sto je rekao je istina i da nas je vodio ispocetka sa ovakvim prosjekom osvajanja bodova mi bismo prije par kola bili prvaci. To kaze statistika. Otpustanjem Petrovica bi mi dobro poljuljali povjerenje.
Sto se tice Lendrica, neko mu je sa Sjevera nesto opsovao, nisam cuo. Nakon sto je zabio gol, umjesto da ga proslavi nesto je opsovao prema Sjeveru. Ljudi su poceli zvizdati sami od sebe, prvo tiho, onda nesto glasnije. Ivan se okrenuo i pokazao srednji prst i vjerovatno nesto opsovao. Gledao sam Slavka dok se to desavalo. Pjenio je pored terena i onu svoju biljeznicu bacio na travu. Imam osjecaj da je mogao da bi ga zadavio. Odmah je Nikolica pozvao da se skine. Ono sto mnogi ne znaju, Ivanu se jako mnogo toga gledalo kroz prste. Oni upuceniji znaju bolje. To je bilo u Kosticevo doba pogotovo. Sa Slavkom se to malo popravilo, ali njegova glava i ego su nesto sto niko trpiti ne moze. Budala koja ce na kraju samo sebe kostati. Zeljo ce mu biti najveci domet. Bahatost preko ikakve mjere.
Inace bude li se slusalo i radilo po zeljama navijaca, nije bitno kakvih vise, nikada se necemo rijesiti mahale u klubu. A svi znamo koliko je bolan izlaz iz ove nase mahale. Slusati i pustiti da ti tribina odredjuje neke stvari nas nikada nece odvesti do Europe. A Europa je cilj, nije valjda Bosna i njena svakodnevnica.
Od mene samo: SLAVKO OSTANI! Velika podrska Slavki Petrovicu!![]()
![]()
Nek uprava odluci najbolje za nas klub.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:01 pmPetrovic je zbog jednog poraza u prvenstvu izgubio titulu.. Za taj poraz je Petrovic najmanje kriv, odnosno nije kriv uopce, nego su krive pickice koje su bile na terenu i nisu uputile sut u okvir gola za 90 minuta u utakmici koja odlucuje sezonu.. Puna podrska Slavki.. Nadam se da ce mu uprava izaci u susret i dovesti igrace koje zeli, te da ce naci nacin da se na sto bezbolniji nacin rijesi ljudskih bizuterija koje su sada u ekipi a ima ih poprilicno..
Jel Dzeko navijacima pokazao srednji prst nakon gola a vrijedjali su ga strasno nakon onakve prve sezone?
Brkoo je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:04 pmOvaj post od @gost manje je u top 10 najglupsih otkad smo na ovom forumu, pogotovo ovaj dio koji je naznacio. Forum sluzi za razmjenu misljenja, i o klubu i svima koji su trenutno u klubu, navijaci ce uvijek suditi i za uspjeh i za neuspjeh. Ako ja kazem da zelim tog i tog igraca to ne znaci da ga je neko iz kluba skautirao ili tome slicno, ne moram valjda to objasnjavati.
Igrac nakon gola navijacima pokaze srednjaka i onda se ocekuje da mu navijaci bacaju ruze mozda? Psovke jesu bile ruzne ali to je radilo par pojedinaca i takvim psovkama se mora stati u kraj..
Ko je kome zamazao oci? Igraci su svoje pravo lice pokazali protiv Krupe i pitara.. Pokazali su svoj karakter i sa takvim igracima mi nikad titule necemo uzeti jer ce opet u kljucnim utakmicama igrati ko zadnje luzerske picke.. Nama u svim linijama treba kvalitetan igrac koji ce imati Mirin karakter i odnos prema dresu.. Ostalo popuniti ovim sto imamo i onda se mozemo nadati nekom dobru.. Sa ovim amaterima necemo dobra vidjeti, cast izuzecima..Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:05 pmDobro su vam zamazali oci ovom partijom danas. Na hair i na dobro![]()
kao mi razvalili...Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:05 pmDobro su vam zamazali oci ovom partijom danas. Na hair i na dobro![]()
Momak odmjeren, zabi danas gol, spusti glavu, nije se puno radovao, uzeo loptu i na centar. Svaka mu cast.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:10 pmTakodjer, sto se tice tog vrijedjanja. Ne morate ici do Dzeke, otidjite samo do Zakarica. Nakon Sirokog je izasao u 30 minuti cini mi se, sa salvom zvizduka, ponekom psovkom "ustaske majke" i cega sve ne. Decko je pognuo glavu i sjeo na klupu. Evo danas odluci pobjednika i vidimo svi da se vraca u formu.
Miro ako ode, a jos se nije izjasnio na zadnju ponudu, onda ce Zakaric desno, a Crnov lijevo. To bi trebalo biti to.
to je društvena realnost. tu krivu drinu ne mogu ispravljati ni željo ni fudbal.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:07 pmI nikad mi nece biti jasno,kako se krvolocno psuje sa tribina to raja zapjeni fol trci do ograde zajeban je a jos nisam cuo da je neko od tih saceko nekog igraca poslije tekme svinto mu samar ili nesto.To psovanje je meni uvijek bilo lijecenje nekih licnih frustracija.Jug sa sakom "narkomana" je gospodska tribina za sve tri ostale i primjer kako se Zeljo voli i bodri.
A nismo losi biliChWilla je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:17 pmkao mi razvalili...Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 8:05 pmDobro su vam zamazali oci ovom partijom danas. Na hair i na dobro![]()
![]()