Ne mogu jos da vjerujem da je danas bila posljednja utakmica nase 88-ice. Miro, hvala ti za pristup i profesionalnost. U 90-toj minuti trci kao navijen, bori se. Vodi normalan, sportski zivot, a na terenu daje uvijek sve od sebe.
Vedran mora biti novi kapiten, produziti ugovor s momkom i dati mu odlicnu platu.
Kemo stvarno solidan, kad povuce prema naprijed onu loptu jer niko ne reaguje od veznih, pukao mu film pa protrca 30 metara i uputi strasan pas. Dobro cuvao Obradovica, a to nije bas sala. Imao gresaka, izlijetanja, ali to je nista cudno. Ima potencijala, svidja mi se, obavezno ga gurati. Zerica nisam primjetio, ali dobro, ne moze odmah.
Crnov veoma dobar, nadam se da ce Zakaric dodatno nadoci, drago mi je da je zabio gol. Normalan momak, ne skace i ne majmuna sto je zabio gol. Za Lendrica nemam komentar, ali evo sad citam za psovke...mi nikad takvi nismo bili i nadam se da je to bio jedan izolirani slucaj. Nismo nacionalisti **** ga, sta god da je onaj kreten uradio, ponasaj se dostojanstveno. Jug pretjerao, shvatili smo da su igraci pi.cke, ne morate to 70 minuta utakmice pjevati.
Ocekivao sam ovu posjetu. Jest dobro gledati utakmicu kada nema nikakvg pritiska, nisam se nervira ni za jednu situaciju

Dobra danas utakmica. Tranzicija iz odbrane u napad nam je katastrofalna, nepostojeca. Kretanje bez lopte boze sacuvaj, vecina stoje ukopani i cekaju loptu. Ne moze to tako...Ovaj prelazni rok ce biti nenormalno bitan, ne smije se napraviti greska. Kemo komotno moze u prvih 11, vise je Bogicevic gresaka danas napravio. Onaj primljeni gol je krivica Bogicevica pa i Stanica, ne toliko Keme.
Uglavnom, valja nam mjesec dana bez Zelje. I dalje sam sjeban zbog titule, ovu sansu smo morali iskoristiti, ali ovi igraci nisu za toga. Ostaje veliki zal zbog Mire, ali barem sada necemo igrati sve preko jednog igraca. Pa da je Messi, ne ide.