Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Bosnia
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 28, 2017 7:17 pm

AsharaK je napisao/la:
ned maj 28, 2017 7:16 pm
Sa Crnovom i Zakaricem duplo jaci, bit cemo kupa i lige osvajaci
Da bismo osvojili bajramski treba nam Zeba jer je on tehnicar.

Brkoo
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:19 pm

kvalitet je napisao/la:
ned maj 28, 2017 7:08 pm
Brkoo je napisao/la:
ned maj 28, 2017 7:01 pm
Sta kaze Slavko koliko smo sansi imali? :placeodsmijeha:
I jos kaze negativna atmosfera iznad igraca, trebali su vam crveni tepih staviti da malo prosetate, picka vam materina bezobrazna, koliko polovnjaka imamo u ekipi to je strasno, haj sto su polovnjaci nego su i picke, kakva kombinacija :cry:
Imali smo 24 udarca, nije malo. Mislim da smo odigrali bolje nego u puno utakmica ove sezone. Ali, naravno, daleko od onoga što trebamo gledati.

Dalje, Kemo odigrao dobro, vidi se da nije u takmičarskoj formi, ali opet ništa lošiji od Bogija. Da smo ga forsirali, sad bismo imali vrhunskog stopera za narednu sezonu. Žerić ništa posebno.
Da nije Veca odbranio zicer Radnika, ta 24 suta niko ne bi sad spominjao. Bekovi su nam katastrofa svih katastrofa, vezni isto tako. Jedina trojca koja su odigrala dobro su Crnov(svidjela mi se njegova igra), Miro(i pored promasaja) i Kjosevski(jedan zicer odbranio i onaj udarac Obradovica glavom). Nama trebaju pojacanja na gotovo svim mjestima i to za prvih 11..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:21 pm

slika

VECA ODLAZI i HVALA TI NA SVEMU!!!

Evo sinan isto pise da je srednjak pokazao. Drago mi je da neko s lica mjesta kaze. Arelinho :palacgore:

Evo sta Slavko kaze : "Ostao sam bez komentara. Lendriću je klub puno puta progledao kroz prste. Nije korektno od strane nekih navijača da ga vrijeđaju, još je manje korektno kako se on ponašao. Morao je da šuti".

Simply Blue
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:23 pm

I opet nakon utakmice dobijemo razlog da se crvenimo, da li zbog loše igre, da li zbog reakcija pojedinaca ali široko pučanstvo ne smije biti uskraćena za materijal da se smije Želji
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:24 pm

Ne mogu jos da vjerujem da je danas bila posljednja utakmica nase 88-ice. Miro, hvala ti za pristup i profesionalnost. U 90-toj minuti trci kao navijen, bori se. Vodi normalan, sportski zivot, a na terenu daje uvijek sve od sebe.
Vedran mora biti novi kapiten, produziti ugovor s momkom i dati mu odlicnu platu.
Kemo stvarno solidan, kad povuce prema naprijed onu loptu jer niko ne reaguje od veznih, pukao mu film pa protrca 30 metara i uputi strasan pas. Dobro cuvao Obradovica, a to nije bas sala. Imao gresaka, izlijetanja, ali to je nista cudno. Ima potencijala, svidja mi se, obavezno ga gurati. Zerica nisam primjetio, ali dobro, ne moze odmah.
Crnov veoma dobar, nadam se da ce Zakaric dodatno nadoci, drago mi je da je zabio gol. Normalan momak, ne skace i ne majmuna sto je zabio gol. Za Lendrica nemam komentar, ali evo sad citam za psovke...mi nikad takvi nismo bili i nadam se da je to bio jedan izolirani slucaj. Nismo nacionalisti **** ga, sta god da je onaj kreten uradio, ponasaj se dostojanstveno. Jug pretjerao, shvatili smo da su igraci pi.cke, ne morate to 70 minuta utakmice pjevati.

Ocekivao sam ovu posjetu. Jest dobro gledati utakmicu kada nema nikakvg pritiska, nisam se nervira ni za jednu situaciju :D
Dobra danas utakmica. Tranzicija iz odbrane u napad nam je katastrofalna, nepostojeca. Kretanje bez lopte boze sacuvaj, vecina stoje ukopani i cekaju loptu. Ne moze to tako...Ovaj prelazni rok ce biti nenormalno bitan, ne smije se napraviti greska. Kemo komotno moze u prvih 11, vise je Bogicevic gresaka danas napravio. Onaj primljeni gol je krivica Bogicevica pa i Stanica, ne toliko Keme.

Uglavnom, valja nam mjesec dana bez Zelje. I dalje sam sjeban zbog titule, ovu sansu smo morali iskoristiti, ali ovi igraci nisu za toga. Ostaje veliki zal zbog Mire, ali barem sada necemo igrati sve preko jednog igraca. Pa da je Messi, ne ide.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

igla
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:26 pm

Lendrić je pokazivao srednji prst i psovao kad je zabio gol, znači nije slavio frajer već se okrenuo da nešto sere navijaču. U svakom klubu imaš idiota navijača, ali igrači moraju biti profesionalni i ne odgovarati za takve stvari. Ono nije potez profesionalca.

P.S. Čak mislim i da je Dino Pekić odletio do klupe da pokaže klupi šta radi Lendrić. Bilo je mučno za gledati.
Zadnja izmjena: igla, dana/u ned maj 28, 2017 7:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Jaozinho22

ned maj 28, 2017 7:27 pm

Ostanak Vece nije dobar ni za nas ni za njega. Nadam se da ce pobjeći iz ove bare zbog svog dobra.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

Hvala Allahu sto se zavrsi!
Ovo vam najiskrenije kazem.
Kao sto kaze @ajzea igrace u zaborav! Sve do jednog! Nadam se kompletnom remontu, trebaju nam mudonje a ne pi.cke.

I Ivane, tebi poseban pozdrav. Taj srednjak kuci pokazuj. Stid me je ko je sve nosio dres Zelje u ovoj sezoni. Da si zabio 150 golova zaboli me ku.rac, da te vise ne vidim blizu Grbavice.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:28 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Ostanak Vece nije dobar ni za nas ni za njega. Nadam se da ce pobjeći iz ove bare zbog svog dobra.
Ostanak Kjosevskog je dobar za nas a nije za njega, tako je pravilnije..

fcz
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:29 pm

Da bogdo prodadosmo Lendrica kad je bila ta ponuda. Probati uzeti sto je vise moguce za njega i zaboraviti na tu pricu.

Naravno, to ne umanjuje cinjenicu da treba razvaliti zvalje pojedincima koji psuju u.staske majke. U mom dijelu toga srecom nije bilo.

Crnova definitivno gurati sljedece sezone, Zakarica isto, od Keme ce s pravilnim radom biti stopercina, Miri dati sta trazi, Zaja i Stana mozda za klupe da ostanu. Volio bih da ostane i Veca, ali cujem da je to zavrsena stvar. Ostali (pod tim naravno ne mislim na nase juniore koji nisu kako treba ni zaigrali) - adio!

Predstoji nam tezak prelazni rok i preteska sezona, ubijedjen sam da cemo gledati novi tim a na sta ce taj tim liciti... Bog sami zna.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:33 pm

E moj Lendriću...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:34 pm

Ja zaista ne vidim sta je to u Crnovu toliko dobro da bi on ostao. Zakaric donekle ima materijala za rad, prije svega psihu da dovede u normalu i dobije samopouzdanja, ali ova taraba ne zna sta ce sa loptom. Nema dribling, nema ideju, nema brzinu. Jedina stvar pozitivna je sto zna uci u sesnaesterac kao drugi napadac, tj. dobro prati i cita igru.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pompey
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:35 pm

Boga mi, nije mu trebalo ono.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Ne znam PP koliko si uspio danas pratiti utakmicu, al sve je radio obrnuto od onog sto si ti napiso. :)
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

Ivane klosarcino stidi se.. Ono naslo navijacima srednjak pokazivati mamu mu klosarsku.. Ono malo ljudi sto i prati ovu bruku od lige i igre dozivi da im igrac voljenog kluba srednji prst pokazuje.. Da bog da mu ovo zadnja utakmica u karijeri bila..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:36 pm

Pompey je napisao/la:
Boga mi, nije mu trebalo ono.
Na stadionu nikako ne može biti x hiljada ljudi koji isto razmišljaju. Moraju shvatiti da će se uvijek naći neko ko će svoje frustracije ispoljavati na igračima. Da li u tom slučaju igrač treba da uzvrati? Ni u ludilu al' eto Lendrić je izgleda mislio da to tako treba. I zajebao se, baš se zajebao.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:38 pm

AsharaK je napisao/la:
Ne znam PP koliko si uspio danas pratiti utakmicu, al sve je radio obrnuto od onog sto si ti napiso. :)
:rofl: :rofl: :rofl:

Upravo. Lik ima sve to sto si rekao, al hajd.
U svim tim segmentima je bolji od Zakarica. Vise je i pokazao od njeg u ovo malo sto je igrao.

P.S. Slavko izbifla neku statistiku. :ganja:

Brkoo
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:40 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ivane klosarcino stidi se.. Ono naslo navijacima srednjak pokazivati mamu mu klosarsku.. Ono malo ljudi sto i prati ovu bruku od lige i igre dozivi da im igrac voljenog kluba srednji prst pokazuje.. Da bog da mu ovo zadnja utakmica u karijeri bila..
Prvo da mi njega prodamo a kasnije sta ce sa njim biti me ne zanima..

Jaozinho22

ned maj 28, 2017 7:41 pm

Crnov kao opcija za posljednjih pola sata nije los. Nije Ronaldo kao što ga vi predstavljate ali nije ni toliki flop kao što ga vidi @PP. Istina je negdje na sredini. :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

avlami97
Kontakt:

ned maj 28, 2017 7:42 pm

Nadam se da ce ubuduce na Grbavicu dolaziti navijaci koji podrzavaju Klub, a ne oni koji ce navijati protiv igraca, a na taj nacin i protiv Zelje. Ako si platio kartu da ispoljavas svoje frustracije pravac Kosevo. Zeljo takve navijace ne treba. Zasto odmagati Zelji? Popisam se na vasih 5, 10, 25 KM. Igraci su ljudi od krvi i mesa i psovanje im sigurno nece pomoci. Samo podrzavanjem i trenutno najslabijeg igraca na terenu donosi uspjeh. Psovke ne. Kuci pa psuj zenu, oca, majku, dijete, psuj do mile volje.

Moguce da pojedini igraci ne zasluzuju naprijed opisane navijace.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava