KO drugi?

Durakovicneroazzuro je napisao/la:Znal iko ko ce to finansirat?
Ajzea ce pogurati s 2 milke od Žereneroazzuro je napisao/la:Znal iko ko ce to finansirat?
Ne bi trebala bitidamirfile je napisao/la:Zašto nema ništa na zvaničnoj stranici kluba ??????????
Nije valjda i ovo patka.
Bit će uskoro i na zvaničnoj, to sam i rekao ranije, ali se izgubilo u višemilionskim ciframa.damirfile je napisao/la:Zašto nema ništa na zvaničnoj stranici kluba ??????????
Nije valjda i ovo patka.
jel ovo mogucepile87 je napisao/la:Ista tribina kao sto je i sjever nastavakterabajt je napisao/la:Ništa ja opet ne kontam ove riječi u visini sjevera. Jel to znači da će biti kao sjever i onda bi primala minim 6 000 ili nešto drugo znači.
Ako je patka onda nas Ajzea levatidamirfile je napisao/la:Zašto nema ništa na zvaničnoj stranici kluba ??????????
Nije valjda i ovo patka.
Ajzea je napisao/la:Trenutno u Barceloni, dok čitam komentare.
Tako je, nastaviti akciju sve do maja kako bi se zavrsilo do roka. Vjerujem da mi zaista mozemo vecim dijelom ovo finansirati barem 6000 stolicadamirfile je napisao/la:MIneroazzuro je napisao/la:Znal iko ko ce to finansirat?
Jučer je bila vijest da imamo 3251 članaexbabilon je napisao/la:Broj clanova nije azuriran 3 dana, vjerujem da i tu ima nekog pomaka, pa makar 100 novih.