------------------Veca-------------------
Sinisa--Bogi--Kerla--Stana
-----Markovic--Blagojevic-----
Miro--------Zeba----------Zakaric
--------------Lendra--------------
Konacno da i oni dobiju priliku

Tako nekako i to ako taj savez odredi. Mislim da se misli samo na naknafu za treniranje kao sto je bio slucaj Gojak. Mora se to malo detaljnije ispitati, ali nrma mi logike da nikako nemamo mi ako ode Dzeko iz Rome u LacioLARS1921 je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 2:29 pmkoliko je sigurno to, nadjoh ovo:ponosannavas je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 2:26 pmMa dobijaju se pare i kad predje u klub iz iste drzave. Samo se drzave pitaju za ovo ako je ko kod nas Gojak otisao u Olimpic pa nisu bili duzni da plate koliko je trebalo, ali kod kupovine igraca sa ugovorom 5% ide za sve strane klubove koji su ukljuceni u to. U suprotom bi se mohlo marifetluciti sa tim procentima
“If a professional moves during the course of a contract [between clubs belonging to different national football associations], 5% of any compensation, not including training compensation paid to his former club, shall be deducted from the total amount of this compensation and distributed by the new club as a solidarity contribution to the club(s) involved in his training and education over the years…”
sad, mozda znaci da npr da je dzeko igrao za lazio i romu, i da predje u juventus, da lazio ne bi dobio pare, a mi bi ili kako vec
sve ce uradit samo da sirotinji ne daju procenat
Pa sta si ti ocekivao. ahahahahaPlava Porodica je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:05 pmJoj sastava sto se uigrava na treningu
------------------Veca-------------------
Sinisa--Bogi--Kerla--Stana
-----Markovic--Blagojevic-----
Miro--------Zeba----------Zakaric
--------------Lendra--------------
Konacno da i oni dobiju priliku![]()
Tako je Brkoo, ko ih hebe, zbog zenickog mentaliteta i mrznje prema glavnom gradu, spominjanje markala... Nikad ne mozes biti uz njih, smetljari
Mi moramo biti kao oni?
Iskreno meni svejedno. Mada ovo boldirano stoji. Ali isto tako ovi NASI ( Sloboda, Celik ) vise zapnu protiv nas.cikazubo je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:33 pmEto vole nas rvatine i rs-ovci.
Što ne mogu ove priče "kako bi oni na našem mjestu i obratno", ista priča u svim taborima, niko ne želi da racionalno razmišlja svojom glavom, da normalno rezonuje stvari i ne generalizuje i miješa budale s normalnim ljudima.
Hajmo radioaktivni do opstanka aBd !