Uzivajte.

Model1964 je napisao/la:Još da Tošičku puste na slobodu
Ista tribina kao sto je i sjever nastavakterabajt je napisao/la:Ništa ja opet ne kontam ove riječi u visini sjevera. Jel to znači da će biti kao sjever i onda bi primala minim 6 000 ili nešto drugo znači.
pile87 je napisao/la:Ista tribina kao sto je i sjever nastavakterabajt je napisao/la:Ništa ja opet ne kontam ove riječi u visini sjevera. Jel to znači da će biti kao sjever i onda bi primala minim 6 000 ili nešto drugo znači.
pile87 je napisao/la:Ista tribina kao sto je i sjever nastavakterabajt je napisao/la:Ništa ja opet ne kontam ove riječi u visini sjevera. Jel to znači da će biti kao sjever i onda bi primala minim 6 000 ili nešto drugo znači.
Hvala Ajzea jos jednomAjzea je napisao/la:Eto vam jeb.ala vas informacija da vas je.bala.
Ja koliko sam shvatio da ce se dizati kao sjever.terabajt je napisao/la:Ništa ja opet ne kontam ove riječi u visini sjevera. Jel to znači da će biti kao sjever i onda bi primala minim 6 000 ili nešto drugo znači.
Pa ne možeš ispred tribine teren staviti.. Taj prostor će biti plato ispred istočne tribine..diego1921 je napisao/la:Sta ce biti s onim igralistem iza istoka,hoce li se stavljati umjetna trava ,nesto se govorilo ?
MIneroazzuro je napisao/la:Znal iko ko ce to finansirat?
Ti si kriv pile, mogli su na meni forumaši primijeniti metode inkvizicije.pile87 je napisao/la:Hvala Ajzea jos jednomAjzea je napisao/la:Eto vam jeb.ala vas informacija da vas je.bala.