Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 27, 2017 1:34 pm

igla je napisao/la:
sub maj 27, 2017 1:31 pm
Već od ponedjeljka treba raskrstiti ko ide, a šta treba popuiti.
Upravo tako. Odmah se uhvatiti posla. Sto prije rijesiti igracki kadar da se koliko toliko "uigraju"-

LARSSON
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:35 pm

Kad je Dinamo u pitanju, jučer se do nas probila informacija koja govori da bi svoj zadnji HNL nastup u modroj majici mogao imati Armin Hodžić! Ona priča o odlasku u Tursku navodno postaje dosta ozbiljna, makar nam izvori tvrde da se klubovi koji žele Hodžića ne zovu ni Bešiktaš ni Konyaspor.

http://sportske.jutarnji.hr/video/hnl-v ... a/6136366/

Jaozinho22

sub maj 27, 2017 1:37 pm

Treba ukinuti ovo iz ankete "Pobjeda s dva ili više golova razlike" sta ce nam to, zauzima nam djaba prostor na forumu :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 27, 2017 1:47 pm

LARS1921 je napisao/la:Kad je Dinamo u pitanju, jučer se do nas probila informacija koja govori da bi svoj zadnji HNL nastup u modroj majici mogao imati Armin Hodžić! Ona priča o odlasku u Tursku navodno postaje dosta ozbiljna, makar nam izvori tvrde da se klubovi koji žele Hodžića ne zovu ni Bešiktaš ni Konyaspor.

http://hehe.jutarnji.hr/video/hnl-video ... a/6136366/
Znači ide u fener ili galatu

Okolele
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:54 pm

Ma meni je smijesno ovo za Hodzica..Prodaju Pjacu u Juve za ogromne novce a sad kao ne mogu Hodzića koji je najbolji strijelac ekipe i treci strijelac prvenstva prodati u neki klub iz lige petice..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:58 pm

Nije sve u golovima :D

boju dao si nebu...
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:58 pm

Nema EU pasos
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

ChWilla
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:59 pm

a ne može u juventus.

turci se sad razbacuju parama i vrlo je lako moguće da za konkretnog igrača oni daju više nego neko iz lige petice...
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:59 pm

Iskreni da budemo, razlika izmedju Pjace i Hodzica je nebo i zemlja. A jos je ovaj nas stranac za EU. Ali, sigurno bi ga mogli tuhnuti u neki osrednji klub liga petice, ali eto. I do njega je valjda, ne odlucuje samo klub.
Jeste on nas, ali skoro trecina golova ove sezone (bolje receno polusezone, posto na jesen nije ni igrao) je iz penala, a protiv vecih ekipa nerijetko zakaze.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

BabOsim
Kontakt:

sub maj 27, 2017 2:01 pm

Ima i u tim istine ali isto se može reči za ostatak ekipe osim možda Soudanija i Gojaka koji su baš na svom vrhu protiv jačih protivnika

Simply Blue
Kontakt:

sub maj 27, 2017 2:02 pm

Okolele je napisao/la:
Ma meni je smijesno ovo za Hodzica..Prodaju Pjacu u Juve za ogromne novce a sad kao ne mogu Hodzića koji je najbolji strijelac ekipe i treci strijelac prvenstva prodati u neki klub iz lige petice..
Pa Pjaca ono što je pokazivao u HNL je bilo fantastično, u Evropi je zabijao(3 gola protiv Celtica), na evropskom igrao protiv Španijje plus bio je prvak sa Dinamom.
Hodžić nije osvojio titulu, u Evropi nije puno igrao gdje bi bio više u izlogu, a u HNL nije uspio nikad zabiti Rijeci ni Dinamu a ove sezone ni Osijeku, znači ne protiv jedine ekipe koja je u vrhu lige. Sigurno su te utakmice u fokusu nego protiv Splita, Cibalije i to sve utiče na vrijednost, mada pitanje je opet koliko je to istina.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ponosannavas
Kontakt:

sub maj 27, 2017 2:03 pm

Ja vec dugo govorim kako treba klub primaci Zubanu. Najbolji menadzer ovdje. Drugo nas je jbm ga ja. Povezati ga sa Stanom da udju zajedno i na evropsko trziste. Zuban nek mu bude veza za BiH. Mi se na fol na Zubana naljutili jer nije prodao za vise love, a realno samo on prodaje uopste u zadnje vrijeme. Uzme igraca, proda ga i gleda interes i Zelje. Nadjitr mi vi ijednog menadzera koji bi to uradio. Jebali vas i Kurtagici i kurci palci. Vecinom sve olos

Model1964

sub maj 27, 2017 2:05 pm

Dolina je napisao/la:
pet maj 26, 2017 6:37 pm
ko nije vidio njegovu kancelariju ne zna ko je on :ganja:
:rofl: :klanjase: :11: :placeodsmijeha:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

boju dao si nebu...
Kontakt:

sub maj 27, 2017 2:07 pm

igla je napisao/la:
sub maj 27, 2017 1:31 pm
Već od ponedjeljka treba raskrstiti ko ide, a šta treba popuiti.

Nece to ici bas tako lako, pogotovo za ove neke sto su u izlogu, a i za igrace koji su "na pola". Sto bi Slavko sebi kopao jamu tako sto ce otjerati nekog igraca, a ne moze dovesti boljeg ili bar priblizno istog "kvaliteta". Bice "vaganje" do zadnjeg momenta za neke..moje skromno misljenje.

exbabilon
Kontakt:

Koliko nam procenata pripada od eventualnog Arinog transfera?

LARSSON
Kontakt:

sub maj 27, 2017 2:09 pm

exbabilon je napisao/la:
Koliko nam procenata pripada od eventualnog Arinog transfera?
Ako se pikaju posudbe, meni ispade oko 3,25%

boju dao si nebu...
Kontakt:

sub maj 27, 2017 2:10 pm

lars mislim da se ne pikaju...nisam siguran 100%

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 27, 2017 2:12 pm

Simply Blue je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
Pa Pjaca ono što je pokazivao u HNL je bilo fantastično, u Evropi je zabijao(3 gola protiv Celtica), na evropskom igrao protiv Španijje plus bio je prvak sa Dinamom.
Hodžić nije osvojio titulu, u Evropi nije puno igrao gdje bi bio više u izlogu, a u HNL nije uspio nikad zabiti Rijeci ni Dinamu a ove sezone ni Osijeku, znači ne protiv jedine ekipe koja je u vrhu lige. Sigurno su te utakmice u fokusu nego protiv Splita, Cibalije i to sve utiče na vrijednost, mada pitanje je opet koliko je to istina.
Kako ce zabiti dinamu? Osvojio je ligu prošle sezone...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 27, 2017 2:12 pm

Ja msm da se pikaju
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

sub maj 27, 2017 2:13 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
sub maj 27, 2017 2:10 pm
lars mislim da se ne pikaju...nisam siguran 100%
nafatah, pikaju se

“A loan is subject to the same rules that apply to the transfer of players, including the provisions on … solidarity mechanism. In other words, the club receiving the player on loan shall retain 5% of the loan fee and distribute it to all clubs that contributed to training the player between the ages of 12 and 23. At the same time, the club receiving a player on loan is entitled to claim … a solidarity contribution for the time the player remained with it…”

samo ne valja za ove sto ostaju u istoj ligi

“If a professional moves during the course of a contract [between clubs belonging to different national football associations], 5% of any compensation, not including training compensation paid to his former club, shall be deducted from the total amount of this compensation and distributed by the new club as a solidarity contribution to the club(s) involved in his training and education over the years…”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava