Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SkenderijaTM
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 27, 2017 12:39 pm

storm_raider je napisao/la:
sub maj 27, 2017 11:12 am
Dobrodosao @SkenderijaTM.

Hvala :palacgore:

pile87
Kontakt:

sub maj 27, 2017 12:42 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sub maj 27, 2017 12:34 pm
Brkoo je napisao/la:
sub maj 27, 2017 12:00 pm
Meni je smijesno da Cuk uopste ima obraza poslije svega da komentarise nekoga pa bio to i ziheras na nasoj klupi. Lik nam Kostica, Djermanovica, Hervasa uvalio a sva trojca teski promasaji na kraju ispali..
Plus pomoćnog trenera, stručnjaka za omladinske pogone poznatog širom svijeta :lol: :lol:
Od menadžera Edo Kurtagic i Zuban ovo ostalo buranija mrtva poput Cuka, Bilalagica,Hotica i ostalih koji prodaju mu*a pod bubrege.
E cuj Edo Kurtagic covjek u nivou onog Husare. Zuban je najozbiljni menadzer u drzavi, mada je sve to tanko.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Eric Cantona
Kontakt:

sub maj 27, 2017 12:48 pm

Zanimljiv detalj:
Imamo Stevu Nikolica koji je osvajao TitUle sa klubovima u kojima je igrao (ovo igrao je vise figurativno kad spominjem nas klub).
Onda je u ovoj prici trener Zrinjskog Blaz Sliskovic koji nije osvajao TitUle sa klubovima koje je trenirao.
Poenta je da se ja jos uvijek nadam. :zeljeznicar1:

I onda skontam dok pisem da imamo i trenera Zelje Slavka Petrovica koji takodjer nije osvajao TitUle sa klubovima koje je trenirao (kup ne racunam to je takmicenje za male klubove).
Nisam pametan. Po zakonu velikih brojeva nesto ce se sutra poremetiti u svemiru. Jednom od ova dva velika trenera ce karijera krenuti uzlaznom putanjom.

A Stevo ce nastaviti niz :D

Jaozinho22

sub maj 27, 2017 12:49 pm

I opet tri nivoa iznad slovenske varalice Cuka i pokušaja od menadžera Bilalagica koji su harali u posljednjem periodu oko kluba.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

pile87
Kontakt:

sub maj 27, 2017 12:59 pm

sub maj 27, 2017 12:49 pm
I opet tri nivoa iznad slovenske varalice Cuka i pokušaja od menadžera Bilalagica koji su harali u posljednjem periodu oko kluba.
Jaaaah pitaj Kvesu koliko je iznad
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

gost_manje
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:01 pm

Eric Cantona je napisao/la:
sub maj 27, 2017 12:48 pm
Zanimljiv detalj:
Imamo Stevu Nikolica koji je osvajao TitUle sa klubovima u kojima je igrao (ovo igrao je vise figurativno kad spominjem nas klub).
Onda je u ovoj prici trener Zrinjskog Blaz Sliskovic koji nije osvajao TitUle sa klubovima koje je trenirao.
Poenta je da se ja jos uvijek nadam. :zeljeznicar1:

I onda skontam dok pisem da imamo i trenera Zelje Slavka Petrovica koji takodjer nije osvajao TitUle sa klubovima koje je trenirao (kup ne racunam to je takmicenje za male klubove).
Nisam pametan. Po zakonu velikih brojeva nesto ce se sutra poremetiti u svemiru. Jednom od ova dva velika trenera ce karijera krenuti uzlaznom putanjom.

A Stevo ce nastaviti niz :D
A u Mostaru okršaj najnetrofejnijeg trenera i najnetrofejnijeg kluba koje ova zemlja prati još od Homoerectus-a. :D

Brkoo
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:02 pm

U pravu je @pile, sto se tice Zubanovica, najbolji je u drzavi, mada je sve to jako tanko. Kad ti je vrh kad prodas Bajica u Tursku za pola miliona eura ili Hadziahmetovica onda znas koliko je sati, hrvatski i srpski menadzeri i najvece panjeve prodaju za mnogo vece cifre od te, a Zuban kao i vecina navijaca zadovoljni kad takva dva potencijala prodadosmo za tu mizeriju..Uz to se fokusirao samo na Tursko trziste, a sreca u nesreci je da je ekipa za koju igraju Bajic i Hadziahmetovic stabilna, da su otisli u ekipu poput Mersina to bi bio tek onda problem, a uz to od Hadziahmeovica imamo 20% od narednog transfera..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

sub maj 27, 2017 1:06 pm

Brkoo je napisao/la:
U pravu je @pile, sto se tice Zubanovica, najbolji je u drzavi, mada je sve to jako tanko. Kad ti je vrh kad prodas Bajica u Tursku za pola miliona eura ili Hadziahmetovica onda znas koliko je sati, hrvatski i srpski menadzeri i najvece panjeve prodaju za mnogo vece cifre od te. Uz to se fokusirao samo na Tursko trziste, a sreca u nesreci je da je ekipa za koju igraju Bajic i Hadziahmetovic stabilna, da su otisli u ekipu poput Mersina to bi bio tek onda problem..
Apsolutno se slažem s @piletom po pitanju Zubana, mada te cifre za naše uslove i nisu bas male kad skontas za koliko ostali prodaju svoje igrače, ovdje Cimirota neću ni spominjati jer samo Bog zna koliko je došlo do kosookih ako je ista i došlo... S druge strane Dinamo proda Pjacu za 18 mil a isti taj Pjaca s 19 godina igra na SP pritom pobjedi Spaniju. razlika u kvaliteti je ogromna.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

shzna je napisao/la:Napljuva Ćuk podobro Samprasa na fb.
Ko je Sampras? Tuzno. Hocemo li AO zvati Morz, Ivicu ne zelim ni da izgovorim. Itd...

Pitarluka cemo se tesko otarisati. Sto ce nam to.

Ne volim kada se nasi ljudi pocnu zvati imenima koje su im pitari nadjenuli.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Brkoo
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:16 pm

Brkoo je napisao/la:
U pravu je @pile, sto se tice Zubanovica, najbolji je u drzavi, mada je sve to jako tanko. Kad ti je vrh kad prodas Bajica u Tursku za pola miliona eura ili Hadziahmetovica onda znas koliko je sati, hrvatski i srpski menadzeri i najvece panjeve prodaju za mnogo vece cifre od te. Uz to se fokusirao samo na Tursko trziste, a sreca u nesreci je da je ekipa za koju igraju Bajic i Hadziahmetovic stabilna, da su otisli u ekipu poput Mersina to bi bio tek onda problem..
Apsolutno se slažem s @piletom po pitanju Zubana, mada te cifre za naše uslove i nisu bas male kad skontas za koliko ostali prodaju svoje igrače, ovdje Cimirota neću ni spominjati jer samo Bog zna koliko je došlo do kosookih ako je ista i došlo... S druge strane Dinamo proda Pjacu za 18 mil a isti taj Pjaca s 19 godina igra na SP pritom pobjedi Spaniju. razlika u kvaliteti je ogromna.
Razlika jeste ogromna u kvalitetu nasih mladih i onih iz Hrvatske ili Srbije, nego pisem konkretno za Bajica, prodali ga za pola miliona eura, a minimalno ce sad Konyaspor za njega traziti deset miliona eura.. Ne radi se tu o Beganovicu ili nekom drugom igracu koji nema kvalitet pa da je premija kad ga prodamo za takve pare. Sa druge strane te pare jesu velike kad se gleda nasa liga ali nas ne treba drugi da zanimaju jer vecina klubova jedva sastavlja kraj sa krajem. Ista je stvar i sa Hadziahmetovicem, takav biser smo pustili za 550 hiljada eura, jedino dobro je sto imamo 20% od naredne prodaje, a Amir je igrac koji ima potencijal da bude novi Pjanic..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BabOsim
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:18 pm

LARS1921 je napisao/la:Da se hoće Bajić i Hodžić prodati, oba po 8 miliona, mi bi dobili oko 500000, uvalit kako Lendrića za pola od onog što se pričalo, ako se Veca proda pa biće para slika

ah ta mašta slika
A Džekson?

cikazubo
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:21 pm

Džekson dobija sina, dosta je bilo zezancije Edine moraš planirati budućnosti ------> KINA ! :D

igla
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:23 pm

Valja Edine i Sofiju hraniti, ja ne znam kako ćeš.

BabOsim
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:23 pm

Nek ide gdje god, samo ne ispod 30-40M

ChWilla
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:24 pm

sve se promijeni kad dijete dođe :kafa:
gradi željo boli te *****

boja mora
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:28 pm

Obavezno vratiti Dadu i Beganovića dobri su oni igrači i mislim da mogu bljesnuti kad se vrate.

LARSSON
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:28 pm

Ne bi ni enis bio loš

cikazubo
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:29 pm

Za 24 dana saznajemo ime protivnika za prvo pretkolo a 10 dana kasnije slijedi prvi meč, prebrzo ovo dolazi s obzirom na remont igračkog kadra koji nas čeka i gubitak vjerovatno svih kapitalaca u ekipi.

igla
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:31 pm

Već od ponedjeljka treba raskrstiti ko ide, a šta treba popuiti.

fcz
Kontakt:

sub maj 27, 2017 1:32 pm

avlami97 je napisao/la:
shzna je napisao/la:Napljuva Ćuk podobro Samprasa na fb.
Ko je Sampras? Tuzno. Hocemo li AO zvati Morz, Ivicu ne zelim ni da izgovorim. Itd...

Pitarluka cemo se tesko otarisati. Sto ce nam to.

Ne volim kada se nasi ljudi pocnu zvati imenima koje su im pitari nadjenuli.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Tako je brate, stop pitarskim glupostima!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava