Ne shvatam ovo, šta se lozite bespotrebno? Neka raja da sebi oduška malo, ja sam se bar dobro ismijao na ovo sve.SWRA_1921 je napisao/la:Nidje veze... gledam milion stranica, kontam sta je u pitanju sad, i na kraju uzalud potrosih vrijeme. Nadam se da ce navijaci nastaviti sa akcijom prikupljanja.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
I zahtjeva da nova istocna tribina dobije ime po Slobodanki Tosic,navijaci su u sokuChWilla je napisao/la:i smjenjuje predsjednika nadzornog odbora
ne sviđaju mu se njegove metode, kaže ne možeš se nigdje ugraditi
bas valaSWRA_1921 je napisao/la:Ok zjbancija, ali 40 stranica na tapatalku je ipak previse i za chat temu. Ja se nisam nasmijao ni jednom, do mene je valjda...
Vala bas isto cirkusSWRA_1921 je napisao/la:Ok zjbancija, ali 40 stranica na tapatalku je ipak previse i za chat temu. Ja se nisam nasmijao ni jednom, do mene je valjda...
Po cemu si to zakljucioAjzea je napisao/la:Do podne mrziš sebe, a od podne cijeli forum. Svašta..
Nisam na tebe konkretno mislio, uzivaj i zivio majstore.MrRiccoli je napisao/la:Po cemu si to zakljucioAjzea je napisao/la:Do podne mrziš sebe, a od podne cijeli forum. Svašta..
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma jeste to prvi sam se smijao al ne treba sad ni pretjerivati i raja se bezveze nalozila al svejedno necemo o tome hajmo nastaviti o ZeljiChWilla je napisao/la:vala ako nije smiješno to što pravi novinar koji dobija platu za to svoje novinarstvo našu zajebanciju odavde prenese kao pravu vijest, sve sa cifrom tri puta većom nego što je ikad iko odavde prodan...ne znam šta jeste.