Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 11:56 pm

Drago mi je sto je ovaj Lešnik imao izričit zadatak da pravi igrače u Mariboru B za prvi tim. Ne povjerava se takav posao nekom bezveze treneru. :palacgore: Problem je bio kad su osvojili tu 3 ligu, prema pravilima nisu mogli preci u sljedeci rang takmicenja, jer se ipak ta liga pokazala preslabom za napredak igraca. Oni su imali u tom trenutku 52 igraca u rosteru, osvojili tu ligu sa 12 pobjeda i 2 remija, gol razlika 59:12.

Brkoo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:57 pm

exbabilon je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Znači srijeda uglješa zvanično
Nemojte vise insajderskih, vidimo kako je ovo zavrsilo :ganja: :ganja: :ganja:
Na kraju ce Redzic doci u petak..
:rofl1: :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:58 pm

exbabilon je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Znači srijeda uglješa zvanično
Nemojte vise insajderskih, vidimo kako je ovo zavrsilo :ganja: :ganja: :ganja:
Na kraju ce Redzic doci u petak..
:rofl:

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:08 am

Nadam se da ce ove godine biti bolje odradjene akcije sa clanskim kartama, sezonskim ulaznicama, nekim fan paketima, dres, ovo ono, bla bla. Na to se raja lijepi i onda non stop bombardovati ljude i siriti akciju.

delinjo
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:12 am

ta akcija ce dosta zavisiti od igraca koje cemo jos dovesti kao i od igre na terenu i nasih ambicija...ako bude to sve kako treba....bice jos vise clanova ubjedjen sam ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:15 am

Sada cemo "izgubiti" oko 2000 clanova, tj isticu clanarine. Igrace smo vec doveli, pravimo stadion, nznm sta jos treba? Samo agresivne i dobre marketinske kampanje, po meni...

Poslano izravno iz mozga

LARSSON
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:16 am

Nekadašnji as Željezničara, Dragan Škrba, mogao bi da se vrati na Grbavicu. Naime, Plavi su raspisali konkurs za trenera golmana, a nekadašnji pouzdani čuvar mreže, prema našim saznanjima, prikuplja nepohodnu dokumentaciju i najverovatnije će konkurisati za tu poziciju. Škrba je nedavno završio školovanje za B licencu i na taj način stekao mogućnost da radi sa golmanima. Nema dileme da bi popularni Maca imao mnogo toga da prenese talentovanim golmanima Željezničara.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/legendarni-golman-plav ... -grbavicu/" target="_blank

delinjo
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:17 am

SWRA_1921 je napisao/la:Sada cemo "izgubiti" oko 2000 clanova, tj isticu clanarine. Igrace smo vec doveli, pravimo stadion, nznm sta jos treba? Samo agresivne i dobre marketinske kampanje, po meni...

Poslano izravno iz mozga
pa sad svako na to gleda drugacije,od igraca koje smo doveli mozda je spanac kao zvucnije ovo sve ostalo je nesto na sta smo navikli,Pozder i Husic....eh kad bi uprava izvukla jednog ili dvojicu igraca u rangu Miroslava ili Zahe...na to bi se dosta raje primilo...znas vec kako ljudi ovdje fukcionisu...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

exbabilon
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:20 am

Dovedes Stilica, Jahica i eto i posjete, eto clanova, sponzora... ovaj prvi naravno da nije realan, ovaj drugi jeste, ali tako to otprilike ide. Naravno i rezultati igraju veliku ulogu, ali preko ljeta nema Evrope, pa nema ni rezultata... Husic i Pozder ce mozda odigrati bolje nego neko zvucno ime, ali nece nista specijalno donijeti na ovom planu.

delinjo
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:23 am

exbabilon je napisao/la:Dovedes Stilica, Jahica i eto i posjete, eto clanova, sponzora... ovaj prvi naravno da nije realan, ovaj drugi jeste, ali tako to otprilike ide. Naravno i rezultati igraju veliku ulogu, ali preko ljeta nema Evrope, pa nema ni rezultata... Husic i Pozder ce mozda odigrati bolje nego neko zvucno ime, ali nece nista specijalno donijeti na ovom planu.
upravo to sam zelio napisati....zna se sta pali kod ove raje...taj Pozder mozda bolje od Lendrica odigra...ali nije zvucno ime ...pa ja sam ubjedjen da imamo najvecu posjetu na proljece upravo zbog zahe i miroslava....garantujem da su samo njih dvojica doveli par hiljada ljudi na grbavicu..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:24 am

delinjo je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Dovedes Stilica, Jahica i eto i posjete, eto clanova, sponzora... ovaj prvi naravno da nije realan, ovaj drugi jeste, ali tako to otprilike ide. Naravno i rezultati igraju veliku ulogu, ali preko ljeta nema Evrope, pa nema ni rezultata... Husic i Pozder ce mozda odigrati bolje nego neko zvucno ime, ali nece nista specijalno donijeti na ovom planu.
upravo to sam zelio napisati....zna se sta pali kod ove raje...taj Pozder mozda bolje od Lendrica odigra...ali nije zvucno ime ...pa ja sam ubjedjen da imamo najvecu posjetu na proljece upravo zbog zahe i miroslava....garantujem da su samo njih dvojica doveli par hiljada ljudi na grbavicu..
Ta dvojica bi bila bum samo takav :klanjase2:
Pa karte bi planule za sekundu pred svaku tekmu :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:29 am

Slazete se svakako da moze bolje nego prosle godine... hajde oko clanskih manje vise, ostalo sve moze bolje.

Poslano izravno iz mozga

mahalac_14
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:36 am

Pozdrav za sve navijače našeg Željezničara :zeljeznicar1:

Dugo sam čitao onaj tamo forum, kao i od kako ste se preselili ovdje, pa se odlučih i ja registrovati. Nadam se da ćemo u narednoj sezoni imati puno više razloga za slavlje negoli u ovoj koja je iza nas. Kostiću Miloše sretno i nadam se da će se klub uz tebe podići na jednu višu razinu što se sportskog dijela tiče! :)

Toliko od mene za prvo javljanje :shisha:

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 12:43 am

LARS1921 je napisao/la:Nekadašnji as Željezničara, Dragan Škrba, mogao bi da se vrati na Grbavicu. Naime, Plavi su raspisali konkurs za trenera golmana, a nekadašnji pouzdani čuvar mreže, prema našim saznanjima, prikuplja nepohodnu dokumentaciju i najverovatnije će konkurisati za tu poziciju. Škrba je nedavno završio školovanje za B licencu i na taj način stekao mogućnost da radi sa golmanima. Nema dileme da bi popularni Maca imao mnogo toga da prenese talentovanim golmanima Željezničara.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/legendarni-golman-plav ... -grbavicu/" target="_blank
Kako sam ovog ludjaka kao klinac gotivio, Fico, Mesa pa Skrba.
Lijepo je vidjeti da su nase nekadasnje vedete zainteresovane za povratak u klub.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

LARSSON
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:50 am

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 31, 2016 12:54 am

mahalac_14 je napisao/la:Pozdrav za sve navijače našeg Željezničara :zeljeznicar1:

Dugo sam čitao onaj tamo forum, kao i od kako ste se preselili ovdje, pa se odlučih i ja registrovati. Nadam se da ćemo u narednoj sezoni imati puno više razloga za slavlje negoli u ovoj koja je iza nas. Kostiću Miloše sretno i nadam se da će se klub uz tebe podići na jednu višu razinu što se sportskog dijela tiče! :)

Toliko od mene za prvo javljanje :shisha:
Pozdrav i tebi i dobrodošao
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:01 am

LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=KbHRBqE ... be&t=2m43s[/video]

hoćemo brata
Brt, zamisli Dialiba, Jahic i Stilic, pa ne znam :D
Buba svakako zeli karijeru kod nas zavrsavat :D

slika

Lijepo je cuti i za Dragana Skrbu, definitivno legenda Zeljeznicara i prija njegov interes. :palacgore:
Dobrodosa @mahalac_14 :)

Praise the sun \[T]/

Virtu4L

uto maj 31, 2016 1:07 am

Vidi lokomotive na šta liči
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

LARSSON
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:09 am

Taman Dialiba lijevo krilo

božee

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 1:09 am

Virtu4L je napisao/la:Vidi lokomotive na šta liči
Ne smijem zamisliti dokle bi dogurali da se upola radilo tih godina kao sada sto uprava radi, na svim poljima...
Dialiba lijevo krilo, Jahic na stopera ili lijevog beka, Stilica da se zajedno s Hervasom i Blagojevicem poigrava s ekipicama u ligi, ma joj :D

Praise the sun \[T]/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava