exbabilon je napisao/la:Na kraju ce Redzic doci u petak..Omar500 je napisao/la:Nemojte vise insajderskih, vidimo kako je ovo zavrsiloLARS1921 je napisao/la:Znači srijeda uglješa zvanično![]()
![]()
exbabilon je napisao/la:Na kraju ce Redzic doci u petak..Omar500 je napisao/la:Nemojte vise insajderskih, vidimo kako je ovo zavrsiloLARS1921 je napisao/la:Znači srijeda uglješa zvanično![]()
![]()
pa sad svako na to gleda drugacije,od igraca koje smo doveli mozda je spanac kao zvucnije ovo sve ostalo je nesto na sta smo navikli,Pozder i Husic....eh kad bi uprava izvukla jednog ili dvojicu igraca u rangu Miroslava ili Zahe...na to bi se dosta raje primilo...znas vec kako ljudi ovdje fukcionisu...SWRA_1921 je napisao/la:Sada cemo "izgubiti" oko 2000 clanova, tj isticu clanarine. Igrace smo vec doveli, pravimo stadion, nznm sta jos treba? Samo agresivne i dobre marketinske kampanje, po meni...
Poslano izravno iz mozga
upravo to sam zelio napisati....zna se sta pali kod ove raje...taj Pozder mozda bolje od Lendrica odigra...ali nije zvucno ime ...pa ja sam ubjedjen da imamo najvecu posjetu na proljece upravo zbog zahe i miroslava....garantujem da su samo njih dvojica doveli par hiljada ljudi na grbavicu..exbabilon je napisao/la:Dovedes Stilica, Jahica i eto i posjete, eto clanova, sponzora... ovaj prvi naravno da nije realan, ovaj drugi jeste, ali tako to otprilike ide. Naravno i rezultati igraju veliku ulogu, ali preko ljeta nema Evrope, pa nema ni rezultata... Husic i Pozder ce mozda odigrati bolje nego neko zvucno ime, ali nece nista specijalno donijeti na ovom planu.
Ta dvojica bi bila bum samo takavdelinjo je napisao/la:upravo to sam zelio napisati....zna se sta pali kod ove raje...taj Pozder mozda bolje od Lendrica odigra...ali nije zvucno ime ...pa ja sam ubjedjen da imamo najvecu posjetu na proljece upravo zbog zahe i miroslava....garantujem da su samo njih dvojica doveli par hiljada ljudi na grbavicu..exbabilon je napisao/la:Dovedes Stilica, Jahica i eto i posjete, eto clanova, sponzora... ovaj prvi naravno da nije realan, ovaj drugi jeste, ali tako to otprilike ide. Naravno i rezultati igraju veliku ulogu, ali preko ljeta nema Evrope, pa nema ni rezultata... Husic i Pozder ce mozda odigrati bolje nego neko zvucno ime, ali nece nista specijalno donijeti na ovom planu.
Kako sam ovog ludjaka kao klinac gotivio, Fico, Mesa pa Skrba.LARS1921 je napisao/la:Nekadašnji as Željezničara, Dragan Škrba, mogao bi da se vrati na Grbavicu. Naime, Plavi su raspisali konkurs za trenera golmana, a nekadašnji pouzdani čuvar mreže, prema našim saznanjima, prikuplja nepohodnu dokumentaciju i najverovatnije će konkurisati za tu poziciju. Škrba je nedavno završio školovanje za B licencu i na taj način stekao mogućnost da radi sa golmanima. Nema dileme da bi popularni Maca imao mnogo toga da prenese talentovanim golmanima Željezničara.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/legendarni-golman-plav ... -grbavicu/" target="_blank
Pozdrav i tebi i dobrodošaomahalac_14 je napisao/la:Pozdrav za sve navijače našeg Željezničara![]()
Dugo sam čitao onaj tamo forum, kao i od kako ste se preselili ovdje, pa se odlučih i ja registrovati. Nadam se da ćemo u narednoj sezoni imati puno više razloga za slavlje negoli u ovoj koja je iza nas. Kostiću Miloše sretno i nadam se da će se klub uz tebe podići na jednu višu razinu što se sportskog dijela tiče!![]()
Toliko od mene za prvo javljanje
Brt, zamisli Dialiba, Jahic i Stilic, pa ne znamLARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=KbHRBqE ... be&t=2m43s[/video]
hoćemo brata
Ne smijem zamisliti dokle bi dogurali da se upola radilo tih godina kao sada sto uprava radi, na svim poljima...Virtu4L je napisao/la:Vidi lokomotive na šta liči