koji si ti kralj,pa koji ce nam onda ***** ikako.
Onda Sablju vratiti, samo mu Ljigate vise nema
cini mi se da je pisalo "sretno sampioni 2017" sto je svakako glupost epskih razmjera....GoodisonPark je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:12 pm
Svi se mi još pitamo šta se desilo sa ekipom, kako su uspjeli prokockati nevjerovatnu priliku?
Po meni ovo je bio najveći razlog i jedini koji bi trebao dobiti otkaz je onaj ko je ovo predložio/odobrio pa taman da je i Misimović lično. Ne mogu sad da se sjetim šta je tačno pisalo na ovom printu ali je to glupost neviđenih razmjera.
Zar taj neko nije svjestan koliko psihološki ove stvari utiču na igrače, proglasiš ih šampionima 3 kola do kraja i oni već mislima Boga pitaj gdje..
Ima li negdje ta press konferencija iz kluba da se pogleda?
Ligeta da ti ja nešto kažemPlava Porodica je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:14 pmOnda Sablju vratiti, samo mu Ljigate vise nema![]()
To je to. Oni u saopstenju pisu zasto Zrinjski vec slavi, je li tekma zavrsena ovo ono, a oni prije 3 kola slavili.GoodisonPark je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:12 pm
Svi se mi još pitamo šta se desilo sa ekipom, kako su uspjeli prokockati nevjerovatnu priliku?
Po meni ovo je bio najveći razlog i jedini koji bi trebao dobiti otkaz je onaj ko je ovo predložio/odobrio pa taman da je i Misimović lično. Ne mogu sad da se sjetim šta je tačno pisalo na ovom printu ali je to glupost neviđenih razmjera.
Zar taj neko nije svjestan koliko psihološki ove stvari utiču na igrače, proglasiš ih šampionima 3 kola do kraja i oni već mislima Boga pitaj gdje..
'sretno šampioni 2016/2017' ili neš tako.GoodisonPark je napisao/la:
Znao sam da ces to pitatiAsharaK je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:15 pmLigeta da ti ja nešto kažemPlava Porodica je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:14 pmOnda Sablju vratiti, samo mu Ljigate vise nema![]()
![]()
Au kakva je ovo glupost bila, a nije da se nismo vec jednom opekli.psihopata je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:14 pmcini mi se da je pisalo "sretno sampioni 2017" sto je svakako glupost epskih razmjera....GoodisonPark je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:12 pm
Sad ili nikad!Jaozinho22 je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:15 pmSta mislite hoće li Kerla igrati ili ne protiv Radnika?![]()
![]()
![]()
Imao je Lendrica, najboljeg napadaca i strijelca lige; imao je Stevanovica, najboljeg asistenta lige; imao je jednog od najboljih golmana lige; imao je Sinisu Stevanovica za kojeg je tvrdio da je zvijer koja nevjerovatno napreduje; imao je Markovica koji mu je, prema ocjenama, bio drugi najbolji igrac i nezamjenljiv u ekipi; imao je Kerlu kojeg je zahtjevao nakon sto je uvidio da je Kostic nespreman pa se Miske ukljucio; imao je Zebu koji je dosao nakon njegovog dolaska sto govori u prilog tome da ga je on trazio, za njega je takodjer rekao da je jedan od najboljih igraca lige; imao je Bogicevica kojeg je vratio iz mrtvih; imao je Stanica kojeg je takodjer vratio sam; imao je Zakarica kojeg je trazio kao i Crnova koji mu je bio, prema njegovim rijecima, na svakom spisku u Radniku pa i u Zelji. Sem toga, imao je jos Blagojevica i sa njim nema apsolutno nikakve veze.storm_raider je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 4:33 pmNapisao sam prije dana sve sto mislim o tom slucaju. Ovo nije njegova ekipa, ekipa koju je on krojio. 5 mjeseci je proslo, ispunjen je primarni cilj. Cilj: titula se pojavio neocekivano za mnoge, usljed dobrih rezultata pod Slavkinom palicom. I treba da nas vodi sljedece sezone, pa cemo onda da sudimo. Ako smo do sada potrosili toliko trenera, jer smo mijenjali, onda treba da ocito radimo suprotno. Mi smo narod koji nema strpljenja prema drugome, a trazimo svo strpljenje ovog svijeta kada smo mi u pitanju. Nikakve sredine, mjere, ni sistema. Sve kampanjski, pa sta bude, a ne vidimo nikako da ne ide tako, nikad nije ni islo, niti ce ici.
E ne bude li igrao Kerla, opasno ću zamjeriti Slavki - to znači da je odluka da igra cijelu sezonu njegova, a ne nešto definirano ugovorom/dogovorom.Omar500 je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:19 pmSad ili nikad!Jaozinho22 je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:15 pmSta mislite hoće li Kerla igrati ili ne protiv Radnika?![]()
![]()
![]()
![]()
bas,kup i majicestorm_raider je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:18 pmAu kakva je ovo glupost bila, a nije da se nismo vec jednom opekli.psihopata je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:14 pmcini mi se da je pisalo "sretno sampioni 2017" sto je svakako glupost epskih razmjera....GoodisonPark je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 6:12 pm