Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

baxuz87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 10:37 pm

Moram kopirati post jednog velikog majstora sa org foruma. :)

Za početak, treba ga prilagoditi BH fudbalu. Možda održati nekoliko trening kurseva.
1. Kako mislite nema plate?
2. Da li je moguće da sudija nije ovo vidio?
3. Nacionalizam i renesansa.
4. Zbirka BH psovki - grupa autora.
5. Zbirka BH psovki 2 - regionalne varijacije.
6. Mješavine duhana za šišu - praktični rad.
7. Bachus 1.
8. Bachus - iza 1.
9. Valjanje po terenu do 15.minute.
10. Bivši reprezentativci - Ego.
11. Nisam debeo nego su uski dresovi.
12. Otkrijmo BiH da bi je više voljeli. (Priručnik sa posebnim osvrtom na provincijske terene).
13. Derbi kao najvažnija utakmica.
14. Mladost DK kao najvažnija utakmica.
15. Zrinjski kao najvažnija utakmica.
16. Trening utakmica protiv juniora, kao najvažnija utakmica.
17. Ponašanje pred medijima. (Praktičan rad, fraze i floskule).
18. Olimpic kao najvažnija utakmica.
19. Dan sa štedišama Ljubljanske banke.
20. Razvoj omladinskih kategorija.
21. Razvod babinih sinova i omladinskih kategorija.
22. Poginuti i zašto ne?
23. Susret s menadžerima - pogled preko glavuše.
24. Pogled na pehare (stručni osvrt).
25. Salem Prolić - lik i d(jelo).

Nek ti je sa srećom novi šefe.

:)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

braco
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:37 pm

Kostić sa sobom dovodi i prvog pomoćnika. To je Marko Lešnik. Rođen je 15.10.1978. u Mariboru. U svom rodnom gradu je počeo karijeru igrajući za NK Maribor. Kasnije je igrao za Železničar iz Maribora, Elan iz Novog Mesta i Pohorje, no i on je veoma rano sa 25 godina prestao sa aktivnim igranjem. Okrenuo se trenerskoj edukaciji. Kao trener je radio kao šef omladinske škole NK Maribor, zatim kao član stručnog štaba u raznim mladim selekcijama Slovenije, vodio je B tim Maribora, a jedno vrijeme je bio i asistent prvom treneru ovog uspješnog kluba. Također, Lešnik je jedan od predavača NZS u procesu educiranja trenera.
Ovaj Lešnik je veliki upgrade u odnosu na Karića, očekujem da će se ozbiljnije pristupiti analizama utakmica i da će se taktika prilagođavati u odnosu na prednosti i nedostatke protivnika,a ne da se igra ista taktika protiv jedne Mladosti i jedne Slobode. A upravo toj istoj jednodimenzionalnosti u taktici nezavisno od protivnika smo svjedočili u drugoj polusezoni.

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:38 pm

Ne sviđa mi se Miloševa faca.Onako, nije trenerska :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:39 pm

braco je napisao/la:
Kostić sa sobom dovodi i prvog pomoćnika. To je Marko Lešnik. Rođen je 15.10.1978. u Mariboru. U svom rodnom gradu je počeo karijeru igrajući za NK Maribor. Kasnije je igrao za Železničar iz Maribora, Elan iz Novog Mesta i Pohorje, no i on je veoma rano sa 25 godina prestao sa aktivnim igranjem. Okrenuo se trenerskoj edukaciji. Kao trener je radio kao šef omladinske škole NK Maribor, zatim kao član stručnog štaba u raznim mladim selekcijama Slovenije, vodio je B tim Maribora, a jedno vrijeme je bio i asistent prvom treneru ovog uspješnog kluba. Također, Lešnik je jedan od predavača NZS u procesu educiranja trenera.
Ovaj Lešnik je veliki upgrade u odnosu na Karića, očekujem da će se ozbiljnije pristupiti analizama utakmica i da će se taktika prilagođavati u odnosu na prednosti i nedostatke protivnika,a ne da se igra ista taktika protiv jedne Mladosti i jedne Slobode. A upravo toj istoj jednodimenzionalnosti u taktici nezavisno od protivnika smo svjedočili u drugoj polusezoni.
kazu da je covjek cijenjen u Mariboru i jedan od najboljih u skautiranju protivnika
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:40 pm

baxuz87 je napisao/la:
:)

idi u ***** haha :D

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:41 pm

Na prvu kada sam pročitao Kostić novi trener, prenese me i pomislim o Bože dragi pa gdje će izabrati ovog Crnogorca kad otvorim tekst i vidim da je Slovenac laknulo mi je :lol: :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:42 pm

GoodisonPark je napisao/la:Na prvu kada sam pročitao Kostić novi trener, prenese me i pomislim o Bože dragi pa gdje će izabrati ovog Crnogorca kad otvorim tekst i vidim da je Slovenac laknulo mi je :lol: :mrgreen:
Čuvaj se Virtuala sad :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:43 pm

:ganja:
Željo samo Željo!!!

ChWilla
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:43 pm

ma ja staro slovenačko prezime :rofl1:
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:45 pm

ChWilla je napisao/la:ma ja staro slovenačko prezime :rofl1:
Ko i Handanović, Dedić, Kurtić, Ljubijankić i tako dalje... :mrgreen:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

braco
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:49 pm

delinjo je napisao/la:
braco je napisao/la:
kazu da je covjek cijenjen u Mariboru i jedan od najboljih u skautiranju protivnika
Tim još bolje. :palacgore:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 10:49 pm

Ajzea je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Valjat ce nam njegova ambicioznost. Sigurno da je njemu cilj da napravi nesto veliko sa nama i tako zapocne malo ozbiljniju karijeru. Vjerujem da mu je to ispred novca. Dalje, njegov dosadasnji rad sa mladima ce nam itekako koristi.
Dolazi sa pomocnikom, i to je za pohvalu.
Ima tu i dobrih stvari, ali opet...

Neko napisa, sretno nama sa njim, i njemu sa nama. Tacno tako.
E vidis sta je falilo odma da ovako napises, a ne onako pa ja reagovah kako sam reagovao

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ovo je pravi post, sagledas objektivno pozitivne i negativne strane. Ima i jednih drugih, to bez dileme i to niko osporiti ne moze, koliko god se trudio. I ja sam, vjerovatno razocaran odlukom, previse subjektivno gledao na Kostica. U ovom trenutku, kazem, skeptik jesam ali da se moze isplatiti, takodjer stoji. Ovdje prvenstveno mislim na rad sa mladim igracima.
Jos jednom, sretno nam svima redom. Nadam se, najiskrenije, da se necemo za glavu fatati vec u prvih par utakmica.

Ali koji autogol, bar se ismijah da valja. Kazem, ne kao komsije sa Slavkom o kojem pisu mjesecima, ali i dalje dovoljno komicno.
Zamislite situaciju da Radinovic potpise za komsije. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ja nisam bio posebno odusevljen ni Vukomanovicem ali sam svjestan da mi trenere nekog extra kalibra koji kostaju godisnje 200-300 milja eura i vise nemozemo dovoditi i ocekivao sam trenera koji je bio pomocnik u nekim vecim klubovima i da kod nas zapocne seniorsku karijeru. Bilo kako bilo vjerujem i da je vukomanovic puno skuplji, a nema mi sad neki cv da zasluzuje da bude duplo skuplji od kostica i vjerujem da je uprava izmedju onog sto trebamo i sto mozemo platiti izabrala najbolju opciju jer hebes i nezz ti kakvog trenera ako cemo za dvije godine opet biti lred bankrotom i dvije godine vracati dugove.

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:52 pm

GoodisonPark je napisao/la:Na prvu kada sam pročitao Kostić novi trener, prenese me i pomislim o Bože dragi pa gdje će izabrati ovog Crnogorca kad otvorim tekst i vidim da je Slovenac laknulo mi je :lol: :mrgreen:
Virtu na aparatima :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:54 pm

Hoće li biti sutra predstavljanje novog šefa?

Da ne bude zabune nemam ništa protiv Crnogoraca ali s'obzirom kako nam je ekipa špartala po terenu pomislio sam eh samo nam je još ovaj falio pa da svi zasjednu malo da odmore kod aut linije :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:55 pm

Sutra se zavrsava jedinstvena akcija kojom mozemo biti ponosni, pokazali smo sta je Zeljo i svaka cast svim Manijacima i onim koji nisu a pripomogli su. Danas sam izvrsio skromnu uplatu, vise nisam imao u novcaniku, od srca je i da zatvorimo ovu akciju na lijep nacin.
slika

VTZ :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

iggy2377

pon maj 30, 2016 10:57 pm

Kad je prozivka?

delinjo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:00 pm

Leon_Professional je napisao/la:Sutra se zavrsava jedinstvena akcija kojom mozemo biti ponosni, pokazali smo sta je Zeljo i svaka cast svim Manijacima i onim koji nisu a pripomogli su. Danas sam izvrsio skromnu uplatu, vise nisam imao u novcaniku, od srca je i da zatvorimo ovu akciju na lijep nacin.
slika

VTZ :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

brat moj :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ajzea
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:00 pm

Cisto informativno, FTV i Mreza i sutra udaraju. Selam za onoga sto me napade jer im zelim gasenje.

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:01 pm

Ajzea je napisao/la:Cisto informativno, FTV i Mreza i sutra udaraju. Selam za onoga sto me napade jer im zelim gasenje.
Eno BHT se gasi :rofl1: :rofl:

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:01 pm

Ajzea je napisao/la:Cisto informativno, FTV i Mreza i sutra udaraju. Selam za onoga sto me napade jer im zelim gasenje.
Tu priču oko govana sutra prebaciti na chat, bezveze da kvarimo ovu temu :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.

Prijava