Jel definisano kakva ce struktura lige biti ili jos nije odluceno?Elegant je napisao/la:Kakav stadion imam i kakav ce tek biti ako Bog da u 2017.![]()
Samo da jos tim odradi pripreme na najbolji nacin da pa u ligi 12. pokazemo sta znamo !
Jel definisano kakva ce struktura lige biti ili jos nije odluceno?Elegant je napisao/la:Kakav stadion imam i kakav ce tek biti ako Bog da u 2017.![]()
Samo da jos tim odradi pripreme na najbolji nacin da pa u ligi 12. pokazemo sta znamo !
Druže ti si uvijek bio optimista otkud sad taj skepticizamAjzea je napisao/la:U svom ovom kurslusu samo zelim napisati da, pored toga sto sam dijelom razocaran, Milos naravno ima moju punu podrsku. Kao sto je imao i Adzem, kao sto je imao i Edis, kao sto bi imao i Ivan.. U svakom slucaju, pozitivna strana je njegov rad sa mladim igracima te sami pomocnik koji bi nam mogao korisniji biti od samog Milosa, a u nekoliko navrata sam rekao da je pomocnik jednako vazan kao i sef strucnog staba.
Milose, skeptik jesam ali sretno, i hrakni me po sred face ! Sa uzitkom cu to prihvatiti..
opet i ovdje po meni ima jedna zabluda između redova. a to je da nama trebaju neke trenerske bravure i genijalnost za borbu za trofeje kod nas. obećati ih i garantovati ne može niko od ovih što su realni bili, a zajeb je moguć svakako i sa ovima što koštaju 50.000 mjesečno. sa ovom ekipom, po meni je dovoljna neka solidna postavka i izvedba da mi budemo najozbiljniji kandidat za oba trofeja. jer zaista, zaista nije ni konkurencija baš sve to što mi ovdje namišljamo...nije ni u većoj mjeri nego što smo mi.Ajzea je napisao/la:U svom ovom kurslusu samo zelim napisati da, pored toga sto sam dijelom razocaran, Milos naravno ima moju punu podrsku. Kao sto je imao i Adzem, kao sto je imao i Edis, kao sto bi imao i Ivan.. U svakom slucaju, pozitivna strana je njegov rad sa mladim igracima te sami pomocnik koji bi nam mogao korisniji biti od samog Milosa, a u nekoliko navrata sam rekao da je pomocnik jednako vazan kao i sef strucnog staba.
Milose, skeptik jesam ali sretno, i hrakni me po sred face ! Sa uzitkom cu to prihvatiti..
Bravo majstore skidaj da gledamoLARS1921 je napisao/la:Ako treba skinut ćemo svih 8 mečeva kostica i pregledat
800mb jedna utakmicaBHDragons je napisao/la:Bravo majstore skidaj da gledamoLARS1921 je napisao/la:Ako treba skinut ćemo svih 8 mečeva kostica i pregledat
LARS1921 je napisao/la:Ako treba skinut ćemo svih 8 mečeva kostica i pregledat
Mislim da je "liga za prvaka i liga za ostanak", nakon 22. kola liga se djeli na po šest klubova koji igraju jos 10. kola. tj. liga za prva i liga za ostanak.Plavo - Bijeli je napisao/la:Jel definisano kakva ce struktura lige biti ili jos nije odluceno?Elegant je napisao/la:Kakav stadion imam i kakav ce tek biti ako Bog da u 2017.![]()
vrbanjusa je napisao/la:Kako se na slovenačkom kaže "treba ti 3 znalca i 8 koji smetaju"?
Stat je evo skidam ih sve, kad ih spojim pa da vidimo lošmija na djeluLeon_Professional je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Ako treba skinut ćemo svih 8 mečeva kostica i pregledat![]()
![]()
![]()
Do ujutro ti to mozes odraditi pa da sutra poslije ispita analizira se
Gremo tekmo po tekmoLARS1921 je napisao/la:Stat je evo skidam ih sve, kad ih spojim pa da vidimo lošmija na djeluLeon_Professional je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Ako treba skinut ćemo svih 8 mečeva kostica i pregledat![]()
![]()
![]()
Do ujutro ti to mozes odraditi pa da sutra poslije ispita analizira se
Liga znao sam da ćeš me to pitatiHurmasica je napisao/la:a to ćemo mi interno riješiti...
Ne znam sta da mislim, mozda i ja, ne mozda nego sigurno prejudiciram stvari ali jednostavno sam stekao takav dojam. Mozda i malo subjektivno pisem, obzirom da sam Ivana vec docekao, ali to ne mijenja cinjenicu da me Kostic vrlo brzo moze demantovati. Ukoliko uocim da mu se igra svodi na puko nabijanje, bravure Lendrica ili Bosketa, kreiranje napada od strane stopera te konstantno forsiranje istih fudbalera odnosno formacije ili pak taktike, nece me moci niko ubijediti da nisam bio u pravu. Sa druge strane, ako mi dokaze suprotno od onoga sto sam naveo, stat cu pred vas i hracite po meni koliko vam je volja. Mozda je, u krajnjem slucaju, ovo i bolje nego da iz stanja euforije ekspresno predjem u depresivno stanje. Helem nejse, korak po korak..BHDragons je napisao/la:Druže ti si uvijek bio optimista otkud sad taj skepticizamAjzea je napisao/la:U svom ovom kurslusu samo zelim napisati da, pored toga sto sam dijelom razocaran, Milos naravno ima moju punu podrsku. Kao sto je imao i Adzem, kao sto je imao i Edis, kao sto bi imao i Ivan.. U svakom slucaju, pozitivna strana je njegov rad sa mladim igracima te sami pomocnik koji bi nam mogao korisniji biti od samog Milosa, a u nekoliko navrata sam rekao da je pomocnik jednako vazan kao i sef strucnog staba.