A dosta raje obicne kao i ja ceka pocetak mjeseca da uplati, prekucat cemo 100 hiljada do olimpika sto postostorm_raider je napisao/la:U 7 dana 45 hiljada... nevjerovatno.
A dosta raje obicne kao i ja ceka pocetak mjeseca da uplati, prekucat cemo 100 hiljada do olimpika sto postostorm_raider je napisao/la:U 7 dana 45 hiljada... nevjerovatno.
Dakle, u prosjeku oko 6 milja dnevno. Samo kad bi se nastavio ovaj trend, to bi bilo skoro 2 glave mjesečno. Ludara.storm_raider je napisao/la:U 7 dana 45 hiljada... nevjerovatno.
DR.HOUSE je napisao/la:La Tepsija e Bosnia nuevo Messiirfo je napisao/la:Postajemo filijala barcelone, uprava napolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije bas informacija da su navijaci kluba jedan od najvecih spoznora bas zanemarivaOkolele je napisao/la:Ma nije to to ima jos nesta garant..
Koševo nije njihov stadion.irfo je napisao/la:Joj pitara na nasoj fb stranici, kaze ako prodjete u trece pretkolo opet igrate na "nasem" stadionu![]()
![]()
ma tu je dobar dio fiktivnih likova sigurno.Okolele je napisao/la:Ko hebe pite, meni su gori ovi nas bili proteklih dana sa debilskim komentarima..Valjda im je sad pao kamen sa srca..
Pa na to sam i mislio, zato sam stavio navodnikePlavi orkestar je napisao/la:Koševo nije njihov stadion.irfo je napisao/la:Joj pitara na nasoj fb stranici, kaze ako prodjete u trece pretkolo opet igrate na "nasem" stadionu![]()
![]()
DENIS ŽERIĆ OMLADINAC ŽELJE U BARCELONI?
Lazes me da smo ih navukli na ovo ahhaha, ja novinarstva i govana