Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 10:10 am

Nego ljudi ima li sta za jug? Skratile su mi picke frtalj zivota, nikako sebi da dodjem.. Jedino me izgradnja stadiona moze, koliko toliko, oporaviti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

reks1
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:11 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
uto maj 23, 2017 9:31 am
bravo za saopstenje!!! ovo je mozda i namjestenija titula nego onda iz 2015. godine!!! trebaju svi zeljovci a i pitari izaci na proteste ispred fsbih!
Koji pitari dragi covjece,ti si stvarno davno otisao iz ovog grada,Valjda si u subotu mogao da vidis jednu novu kategoriju ljudi koji zive u i oko grada.Osim laznih mostaraca dobili smo odavno lazne sarajlije,Spustalo se,kako oni to kazu, svega nazalost u grad

Docdr
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:15 am

Trebalo je spomenuti i punca kad se vec pisalo. No preko toga se sutke preslo a ta afera ima i pisani trag. Meni je iskreno puno vise zao te titule jer bi bila osvojena sa jednom od najdrazih generacija Zelje

Ajzea
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:16 am

Hadzijalagic je napisao/la:
uto maj 23, 2017 9:51 am
Klub je trebao izdati saopcenje u kojem yebe mater igracinama koji nisu bili u stanju kako treba osutati u okvir gola i izgraditi jednu smislenu akciju u dvije zadnje utakmice..
Apsolutno se slazem. Bez ustrucavanja imalo, u ime kluba da se igracima i Petrovicu opsuje barem majka.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:17 am

Samo rad, res i disciplina. Prihvatit se posla i ciljevi ce doci, a polako nadolaze. Karma je kurva ljudi.
Željezničar ante portas !

salemprolic
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:18 am

exbabilon je napisao/la:
uto maj 23, 2017 10:00 am
Kao da Zrinjski nije imao losih utakmica i izdanja u kojima su izazvali revolt navijaca. Ipak, kad proradi hercegovacki lobi, i kad jedna osoba bira sudca, desi se sto se desi, Zrinjskom ide titula.
Isla bi im jedna velik qrcina samo da smo mi na zadnja 3 gostovanja umjesto 2 uzeli 3 boda. Mogli su im delegirat Baku Sliskovica i Beusa i Sulentu za pomocne sudije. Mi smo odlucili titulu nisu sudije. A o tome da kriminal treba iskorijeniti iz saveza slazem se. Ali penal nije odlucio titulu.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:19 am

Jaozinho22 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:48 pm
boju dao si nebu... je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:16 pm
Toskas, pare, ha hu?
– Želim da zaželim dobrodošlicu Dimitrisu i da ostvari dobre igre. U maju smo sporazumno raskinuli ugovor sa Bogdanovićem i krenuli smo u potragu za novim fudbalerom na toj poziciji. Nakon pomnog istraživanja tržišta, pojavila se mogučnost dolaska Dimitrisa Toskasa. Nakon razgovora sa Kostićem, krenuli smo u realizaciju transfera sa Dimitrisom, rekao je Aldin Čenan.
Odigrao 3 minute i eto nek je samo dobio 3 plate za raskid puno je. Možda budale jesmo, al ćoravi nismo. :kafa:
Kostic odobrio transfer, Toskas dobio plate do pocetka prelaznog roka za raskid. Klub odlicno prosao kod ovog "sporazumnog" raskida. Mozemo diskutovati da li je bila losa procjena, da li ga je uopste trebalo dovesti, zasto nije igrao kod trenera koji ga je doveo itd. Ovo vazi za sve koji su dosli i otisli...
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Ajzea
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:19 am

AsharaK je napisao/la:
uto maj 23, 2017 10:17 am
Samo rad, res i disciplina. Prihvatit se posla i ciljevi ce doci, a polako nadolaze. Karma je kurva ljudi.
Ruku na srce, ciljevi ne dolaze na sportskom planu a mi ne smijemo zaboraviti da je ovo fudbalski klub.
Prosle godine, a ni ove, nije ostvaren cilj.
U prethodnoj sezoni cilj je bio Europa dok je u ovoj bio titula.

Dolina
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:21 am

dokle god ne budemo imali svog čovjeka u savezu ovo će nam se dešavati
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

cikazubo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:22 am

avlami97 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 10:09 am
cikazubo je napisao/la:
uto maj 23, 2017 10:04 am
Ništa Zrinjski nije bolji od nas, koliko su dobri da su istopili 11 bodova u rekordnom roku, u biti ne zna se ko je manje zaslužio titulu, ali kad je već tako neka sreća odluči a ne sudija.
Za ovo si 100% u pravu. Izmasakrirali smo ih u Mostaru 0:4 (nakon neviđene pljačke), na Grbavici prije dvije-tri hefte smo ih prizemljili, a i u prvoj utakmici na Grbavici smo oštećeni, jer nam nije dosuđen očigledan penal nad Bekrićem i neopravdano je isključen Šećerović. Jedina utakmica je bila ona u Mostaru kada je bilo 0:0, u toj su bili bolji i trebali su pobijediti.
Nije problem priznati da smo sve imali u svojim rukama i da mi imamo svoje probleme koje moramo rješavati, tu smo se svi složili i sigurno da će se pristupiti detaljnoj analizi kad završi sezona.
Ali raja ovdje komentariše saopštenje kao da je Zrinjski iskoristio naš kiks i nadigrao i rutinski pobijedio Radnik, međutim Beus im šalje njihovog sudiju, Radnik sa 1-0 i igračem više ne iskorištava 3 kolosalne prilike da zatvori utakmicu, osluškuju rezultat u Sarajevu i u 93.min dobijaju poklon go i pehar. Ako je to za šutnju stvarno ne znam, kao što rekoh Sarajevo, Zrinjski i Željo su iznad ostatka lige ali između ta 3 kluba nema nekih razlika, sve ekipe sa brojnim nedostacima i problemima, dobrim i lošim periodima tokom sezone, ali sreća i nečiji voljni momentum i tempiranje forme nisu odlučili titulu nažalost i na to ne treba zatvarati oči, Zrinjski titulu opet uzim na sudije, samo ako ću već nešto kuditi po pitanju ovog saopštnja to je onda spominjanje ove ranije titule mostaraca, kako se sjećam mi smo im javno čestitali i lizali se preko facebook-a u komentarima s njima, a sad odjednom ta titula nije regularna, to mi se nije svidjelo kao ni spominjanje "rječitog" Jagodića, to je baš mahalska priča koja ne smije naći svoje mjesto u ovakvim saopštenjima.

Grbavica
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:22 am

salemprolic je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
uto maj 23, 2017 10:00 am
Kao da Zrinjski nije imao losih utakmica i izdanja u kojima su izazvali revolt navijaca. Ipak, kad proradi hercegovacki lobi, i kad jedna osoba bira sudca, desi se sto se desi, Zrinjskom ide titula.
Isla bi im jedna velik qrcina samo da smo mi na zadnja 3 gostovanja umjesto 2 uzeli 3 boda. Mogli su im delegirat Baku Sliskovica i Beusa i Sulentu za pomocne sudije. Mi smo odlucili titulu nisu sudije. A o tome da kriminal treba iskorijeniti iz saveza slazem se. Ali penal nije odlucio titulu.
Penal je odlucio titulu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ponosannavas
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:23 am

Ajzea je napisao/la:
uto maj 23, 2017 9:45 am
Saopstenje nije bespotrebno ali gospodo, nije jedanaesterac iz Bijeljine promovisao prvaka. Bezmuda bagra na celu sa celavom pi.ckom jeste !
Dobro jbg jeste to tako ali i nije. Imali su svi u toku prvenstva bezmudih partija gdje su gubili bodove. I Zrinjski je izgubio tako bodova ranije pa smo ih stigli. Ipak ovo je penal koji je diretkno sviran na osnovu trenutnog našeg rezultata na KOševu. Treba reći, treba pričati. SAmo mi šutimo. REkao sam i ponovo ću. Od sada svako kolo arhivirati greške na našu štetu i na štetu naših protivnika, kao i greške nama i njima u korist. Kad nam neko dosudi smiješan penal treba reći igračima da ga opucaju preko gola. Mi smo najveći klub u državi i mi treba da smo pokretači promjena. Mi radimo pošteno i to se vidi. Izgubili smo Evropu prošle godine i titulu vjerovatno ove godine jer nismo kupovali. Ali ako želimo napredak u Evropi tako se mora igrati. Vratili su se svi izgubljeni novci na drugi način tj na način da su raja prepoznala poštenje i da doalze i na tekme i sponzori daju lovu, a aBd pogledat će nas sreća i u Evropi. Ako ne ove godine u jednoj od narednih sigurno.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u uto maj 23, 2017 10:26 am, ukupno mijenjano 1 put.

alombardo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:24 am

Šta se moglo naučiti iz ove sezone:

UPRAVA: sjajan posao, predanost, žrtvovanje, pomalo naivnost
Naučena lekcija: gospodo nikada niko na ovim prostorima titulu nije osvojio bez "lobija" i unaprijed zagarantovanoh bodova, prestanite živjeti u iluzijama. Ne govorim o kupovini utakmica, nego o korištenju svih resursa koji su van kluba i oko kluba. Zaključak: Amara morate približiti klubu

KOMŠIJE:
Najveći neprijatelji i od sada pa nadalje samo sa tom pretpostavkom graditi odnose sa njima

ZRINJSKI: Politički projekat

NAVIJAČI: Najveća snaga kluba

SLAVKO: Od sjajnog taktičara do bespotrebnog kalkulisanja

IGRAČI: ????????????????????????????

MIRO: Lav

salle86
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:26 am

Ajzea je napisao/la:
uto maj 23, 2017 9:22 am
Dejan Nikolic nikada nije birao igrace. Dejan Nikolic je vrsio pregovore sa igracima koje su treneri zahtjevali.

Cenane, Slavko, igraci, svi odlazite !
a brate da i ti malo ohaneš
od derbija samo tjeraš
jesi svjestan da si nebitan?
jesi svjestan da smo tako i do sad radili, svaki prelazni rok i trenera i 80% ekipe izmjenjali i opet bi
nigdje nije sramota biti drugi
sem eto kod nas
popusti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

exbabilon
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:27 am

Cuj nije penal odlucio titulu. Penal je uticao na gol razliku, a bodove Zrinjski nije dobio. Joj kakav smo mi narod...

avlami97
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:28 am

Neka se nađe i na ovoj stranici.

phpBB [video]
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ponosannavas
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:28 am

NEgo gdje su nam ovi bombarderi @gavran i ko ono još ne sjećam se. Hoće li te vijesti dobre? Da me bar malo smire.

Ch.Willa1986
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:34 am

Saopštenje nije bespotrebno. Svaka čast klubu za ovo. Lijepo piše da ne tražimo alibi i da smo igrali loše zadnje utakmice. Niko ne traži izgovor! Ovde se radi o nečemu puno gorem od ispuštanja pehara. Ovome se mora stati u kraj. Nevjerovatno je da je cijela država protiv Željinog uspjeha. Svi slave naše poraze više nego svoje uspjehe. Jedini radimo prave stvari i to pošteno, kao takvi svima smetamo.
Zovite ljude na Grbavicu posljednje kolo, napunimo stadion u inat pa nek uhljupi vide po ko zna koji put kako se voli klub i koliku podršku ima.
Ako mislite da igrači i stručni štab nisu zaslužili da dođemo u nedjelju, dođite zbog podrške upravi, dođite da podržimo nove infrastrukturne projekte kluba!

Koliko god razočaran i ljut bio, ja jedva čekam nedjelju! Svi na Grbavicu, idemo zbog našeg Želje, MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!!!
Zadnja izmjena: Ch.Willa1986, dana/u uto maj 23, 2017 10:36 am, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:36 am

salle86 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 10:26 am
Ajzea je napisao/la:
uto maj 23, 2017 9:22 am
Dejan Nikolic nikada nije birao igrace. Dejan Nikolic je vrsio pregovore sa igracima koje su treneri zahtjevali.

Cenane, Slavko, igraci, svi odlazite !
a brate da i ti malo ohaneš
od derbija samo tjeraš
jesi svjestan da si nebitan?
jesi svjestan da smo tako i do sad radili, svaki prelazni rok i trenera i 80% ekipe izmjenjali i opet bi
nigdje nije sramota biti drugi
sem eto kod nas
popusti
Ne interesuje me da li ti smetaju postovi. Imas ignore opciju.
Naravno da cu tjerati bagru koja je ubila volju za zivotom u nama. To nista nije cudno.
Nisu dostojni ovog grba.

cikazubo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 10:37 am

IMa li neka lista potencijalnih protivnika za 1. kolo Q EL ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava