Koji pitari dragi covjece,ti si stvarno davno otisao iz ovog grada,Valjda si u subotu mogao da vidis jednu novu kategoriju ljudi koji zive u i oko grada.Osim laznih mostaraca dobili smo odavno lazne sarajlije,Spustalo se,kako oni to kazu, svega nazalost u gradjovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 9:31 ambravo za saopstenje!!! ovo je mozda i namjestenija titula nego onda iz 2015. godine!!! trebaju svi zeljovci a i pitari izaci na proteste ispred fsbih!
Apsolutno se slazem. Bez ustrucavanja imalo, u ime kluba da se igracima i Petrovicu opsuje barem majka.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 9:51 amKlub je trebao izdati saopcenje u kojem yebe mater igracinama koji nisu bili u stanju kako treba osutati u okvir gola i izgraditi jednu smislenu akciju u dvije zadnje utakmice..
Isla bi im jedna velik qrcina samo da smo mi na zadnja 3 gostovanja umjesto 2 uzeli 3 boda. Mogli su im delegirat Baku Sliskovica i Beusa i Sulentu za pomocne sudije. Mi smo odlucili titulu nisu sudije. A o tome da kriminal treba iskorijeniti iz saveza slazem se. Ali penal nije odlucio titulu.
Kostic odobrio transfer, Toskas dobio plate do pocetka prelaznog roka za raskid. Klub odlicno prosao kod ovog "sporazumnog" raskida. Mozemo diskutovati da li je bila losa procjena, da li ga je uopste trebalo dovesti, zasto nije igrao kod trenera koji ga je doveo itd. Ovo vazi za sve koji su dosli i otisli...Jaozinho22 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 9:48 pmOdigrao 3 minute i eto nek je samo dobio 3 plate za raskid puno je. Možda budale jesmo, al ćoravi nismo.Kod: Označi sve– Želim da zaželim dobrodošlicu Dimitrisu i da ostvari dobre igre. U maju smo sporazumno raskinuli ugovor sa Bogdanovićem i krenuli smo u potragu za novim fudbalerom na toj poziciji. Nakon pomnog istraživanja tržišta, pojavila se mogučnost dolaska Dimitrisa Toskasa. Nakon razgovora sa Kostićem, krenuli smo u realizaciju transfera sa Dimitrisom, rekao je Aldin Čenan.
![]()
Ruku na srce, ciljevi ne dolaze na sportskom planu a mi ne smijemo zaboraviti da je ovo fudbalski klub.
Nije problem priznati da smo sve imali u svojim rukama i da mi imamo svoje probleme koje moramo rješavati, tu smo se svi složili i sigurno da će se pristupiti detaljnoj analizi kad završi sezona.avlami97 je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 10:09 amZa ovo si 100% u pravu. Izmasakrirali smo ih u Mostaru 0:4 (nakon neviđene pljačke), na Grbavici prije dvije-tri hefte smo ih prizemljili, a i u prvoj utakmici na Grbavici smo oštećeni, jer nam nije dosuđen očigledan penal nad Bekrićem i neopravdano je isključen Šećerović. Jedina utakmica je bila ona u Mostaru kada je bilo 0:0, u toj su bili bolji i trebali su pobijediti.
Penal je odlucio titulu.salemprolic je napisao/la:Isla bi im jedna velik qrcina samo da smo mi na zadnja 3 gostovanja umjesto 2 uzeli 3 boda. Mogli su im delegirat Baku Sliskovica i Beusa i Sulentu za pomocne sudije. Mi smo odlucili titulu nisu sudije. A o tome da kriminal treba iskorijeniti iz saveza slazem se. Ali penal nije odlucio titulu.
Dobro jbg jeste to tako ali i nije. Imali su svi u toku prvenstva bezmudih partija gdje su gubili bodove. I Zrinjski je izgubio tako bodova ranije pa smo ih stigli. Ipak ovo je penal koji je diretkno sviran na osnovu trenutnog našeg rezultata na KOševu. Treba reći, treba pričati. SAmo mi šutimo. REkao sam i ponovo ću. Od sada svako kolo arhivirati greške na našu štetu i na štetu naših protivnika, kao i greške nama i njima u korist. Kad nam neko dosudi smiješan penal treba reći igračima da ga opucaju preko gola. Mi smo najveći klub u državi i mi treba da smo pokretači promjena. Mi radimo pošteno i to se vidi. Izgubili smo Evropu prošle godine i titulu vjerovatno ove godine jer nismo kupovali. Ali ako želimo napredak u Evropi tako se mora igrati. Vratili su se svi izgubljeni novci na drugi način tj na način da su raja prepoznala poštenje i da doalze i na tekme i sponzori daju lovu, a aBd pogledat će nas sreća i u Evropi. Ako ne ove godine u jednoj od narednih sigurno.
a brate da i ti malo ohaneš
Ne interesuje me da li ti smetaju postovi. Imas ignore opciju.