Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 10:31 pm

:rofl: evo pojacanja

SaboBabo » 22 maj 2017, 22:28

braco je napisao/la:

Rokoko87 je napisao/la:

SaboBabo je napisao/la:
3 igraca iz Krupe nam dolaze 99% haman zavrseno.

Ovo mi liči ko onomad iz Radnika.

Dolazi Denis Čomor i dobija kapitensku odmah.

Stoper, napadac i onaj vezni sto je lomio Sinisu nam dolaze 99%.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

chile
Kontakt:

Uvijek je bilo delegata koji psuju, psovali su i psovace ali to je manjina, a ne vecina kao sto neki hoce da predstave.
I sad imascdelegata koji na los potez pojedinca izvuku psovki iz naftalina ali raja im se obicno nasmije u facu.
I za to ima lijeka grupa ili ako hoceta vecina lijepo odtrane s tribine te delegate pa nek se istresaju kuci na zenu ili mater koje ih izyebu turskim i indijskim serijama pa se prazne na stadionu.
Ali jbg mi smo balkanci i volimo izmisljati toplu vodu, neki ovdje predstavljaju fudbal kao da je nuklearna fizika sta se mi u to razumijemo i bakcemo kad strahoviti je strucnjak. Djeca su nasa buducnost i njih moramo forsirati i trpiti necradi eura i radi prodaje vec nas samih i naseg uspijeha to je jedini pravi put.
*Pile ja ovdje vec godinu pisem da u statut kluba treba ubaciti da se igrac sa strane ne moze dovestinu klub ako ima vise od 23-24god. Izuzetci postoje zasluzni povratnici da zavrse karijeru ili neko konje pojacanje u pravom smislu te rijeci, ali ko sam ja ne pitam se ni za sta. Mislim da je bolje uloziti u par skauta koji ce po BiH i eventualno regionu spartati i traziti momke od 15 do 19 god. to nije neki trosak a veoma lagano se moze isplatiti i jeftinije je od Nikolica, Zakarica, Stojanovica i sl.
Znaci da ne preseravamo sa latinskom amerikom i afrikom drzati se regiona. Nema potrebe izmisljati toplu vodu kopiras uspjesnije i jace klubove samo smanjis podrucije portage i uvijek se moze iscupati i naci poneki talenat. Ako jednog od deset dovedenih ubodes na konju si.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

psihopata
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
pon maj 22, 2017 10:02 pm
psihopata je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:55 pm

pa nije ni uredu da te neki hapoel iz pm nabije 5-0 za pola sata,pa ni za 90 ni 180 minuta.
šta znači nije u redu ako je benficu te godine tamo nabio 3-0. nije u redu nama navijačima, ali je bliže realnom omjeru snaga nego što nije...
ja iskren da budem,nisam gledao tu utakmicu protiv benfice i ne znam na koju foru su ih tako isprasili,moze biti da im se potrefilo,ali cisto sumnjam da benfica tad nije imala prilika,ustvari nije to ni do tih 5-0,nego sto mi tad bukvalno nismo centra presli,totalna nemoc kao da su pjetlici igrali i samo nas je seha spasio da na kraju ne bude dvocifrena razlika,a kasnije se i makabi poigrao s nama u slicnom scenariju,doduse mozda su i oni neku benficu natrpali prije nas....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:33 pm

ne, ne psuje većina majke i sestre igračima, to ne. ali većina ne drži ni kontinuitet dolaska čim nešto ne ide onako kako je zamišljeno...a često je to nerealno zamišljeno.
gradi željo boli te *****

GoodisonPark
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
pon maj 22, 2017 10:30 pm
GoodisonPark je napisao/la:
Jooj da se kako plasirati u grupnu fazu EL tačno bi mi zacjelile sve rane od oviJEh dana :D
jes' pa da planiramo federalku sljedeće godine :D
Ma vala bi halalio i federalku samo da uzmemo bar 5 bodova u grupi :D
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Model1964

pon maj 22, 2017 10:34 pm

Hurmasica je napisao/la:
Jooj da se kako plasirati u grupnu fazu EL tačno bi mi zacjelile sve rane od oviJEh dana :D
Da je do polufinala doci, drugo je lako :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:35 pm

Sad evo gledam, finale u19 prvenstva u Njemačkoj, Borussia i Bayern, 30 i nešto hiljada ljudi na stadionu. Lijepo bi bilo ispuniti tribine kada naši juniori budu igrali LP :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:37 pm

Hurmasica je napisao/la:
pon maj 22, 2017 10:35 pm
Sad evo gledam, finale u19 prvenstva u Njemačkoj, Borussia i Bayern, 30 i nešto hiljada ljudi na stadionu. Lijepo bi bilo ispuniti tribine kada naši juniori budu igrali LP :)
Slazem se :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:39 pm

Model1964 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 10:34 pm
Hurmasica je napisao/la:

Da je do polufinala doci, drugo je lako :)
:D
Željo samo Željo!!!

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:42 pm

znate l' da je na utakmici juniorske LP na grbavici shvaćeno koliko nam relativno malo fali za drugu kategoriju uefe? :D

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:43 pm

ChWilla je napisao/la:
pon maj 22, 2017 10:42 pm
znate l' da je na utakmici juniorske LP na grbavici shvaćeno koliko nam relativno malo fali za drugu kategoriju uefe? :D
Elaboriraj, :)
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:45 pm

pa i nema puno za elaborirati. pitali ljudi tog nekog iz delegacije, on im otprilike objasnio i shvatili da nije više miliona u pitanju...

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:48 pm

Mene ako pitate (a ne pitate na žalost :D) ja bi samo dovodio južnoamerikance i našu malu raju, ukomponovati to i nećeš imati vremena kad pogledati u semafor da ne propustiš kakvu priliku ili gol, tačno bi i mi pojedini počeli trčati po tribinama kad vidiš kako sve leti po terenu :D
Željo samo Željo!!!

Simply Blue
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:48 pm

Poslije sinocne paralele izmedju SP i Keka i nacina kako je ovaj drugi do ove sezone vodio ekipu i dobio etiketu nekog ko -ljubi- dobro parkiran bus u 16 metar, a nakon sto je Storm napisao da Slavko po svoj prilici ostaje na kormilu, malo sam gledao kakve je igrace dovodio u Radnik i kakav je bio epilog njegovog rada.
Posto je ovdje dosta pisano da Slavko gotivi samo starije igrace, a što bi se ruku na srce i moglo reći ako bi sudili samo po radu u našem klubu, a ranije sam stekao dojam da baš nije tako i da Slavko ima dobar nos i to me je možda i najviše radovala kada je stigao u Želju.
Recimo u Radnik za vrijeme njegovog mandata je došla jedna fina grupu igrača: Beširević, Jakovljević, Šećerović, Hodžić, Srećković, Maksimović...kada tim igračima dodamo Memiševića, Obradovića dobiješ tim koji je bio osvajač kupa.
A u tom finalu su igrali redom: Hodžić(21), Memišević(21) - u vezi: Bešir(21), Lazić(22), Maksimović(19), Šećerović(23)
Epilog nakon te sezone je da je Memiš bio najbolji stoper lige i napravio za naše uslove fantastičan transfer, a i kako stvari stoje pokazao jako dobro u prvoj sezoni.
dalje Jakovljević prešao u Zrinjski i tamo je standardan, Hodžić>Sarajevo , Maksimović >MDK(usput debitovao za U21), Lazić i Šećer već znamo kako su prošli i baš Slavko im je bio dželat.
Dalje pred ovu sezonu je doveo dva zanimljiva igrača: Pecu i Besima, na koju većina ovdje baca drkicu, obojica jako mlada igrača i ono što su pokazali dosad kaže da su bili jako dobra procjena.

Sad kada to uporedimo sa našim timom teško je reći je li moglo bolje. Memija je bio standardan do zime, Began je rijetko igrao, Žera isto tako, Vedran nije uopšte predmet rasprave.
Da li je moglo bolje po pitanju mladih igrača teško je reći, za jedino zamjera, odnosno veliki je minus zanemarivanje Keme, s obzirom na fijasko u zadnjoj liniji. Možda je Dino mogao dobiti malo više prostora no teško je reći.
Zadnja izmjena: Simply Blue, dana/u pon maj 22, 2017 11:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 11:01 pm

arelinho je napisao/la:
pon maj 22, 2017 10:59 pm
Ono što mene najviše brine je da šta god budemo radili mi nećemo imati puno vremena do prve utakmice EL.
Posljednju utakmicu ove sezone igramo u nedelju (28.5.), a prva utakmica prvog pretkola kvalifikacija za EL je 29.6. Jako malo vremena će biti. :r :r
Znaci stice Miro jednu tekmu EL odigrat. :D 8-)
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 22, 2017 11:03 pm

arelinho je napisao/la:
Ono što mene najviše brine je da šta god budemo radili mi nećemo imati puno vremena do prve utakmice EL.
Posljednju utakmicu ove sezone igramo u nedelju (28.5.), a prva utakmica prvog pretkola kvalifikacija za EL je 29.6. Jako malo vremena će biti. :r :r
Bas. Joj jedva cekam, sad ce Boomovi :ganja:

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 11:05 pm

Joj ako Sesar bude prvi boom, zvat Elektroprivredu odma, urgirat nesto, toliko ce nam aparata trebat da ce kolabirat citava distributivna mreza el. energije BiH. :ganja:

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 11:07 pm

GoodisonPark je napisao/la:Mene ako pitate (a ne pitate na žalost :D) ja bi samo dovodio južnoamerikance i našu malu raju, ukomponovati to i nećeš imati vremena kad pogledati u semafor da ne propustiš kakvu priliku ili gol, tačno bi i mi pojedini počeli trčati po tribinama kad vidiš kako sve leti po terenu :D
U biti manje vise i je poenta za privuci raju to da se vidi sta na terenu, a ne u citavoj utakmici jedan ili dva suta. Nismo mi toliko zahtjevna publika nego hocemo da vidimo nesto na terenu da za kartu koju platimo i vidimo neku konkretnu akciju, lijep potez borbenost, trku, zelju, zar na terenu a toga odavno nema. Nije sramota izgubiti ako das sve od sebe i protivnik te nadigra ali ovo sto sad gledamo je itekako sramota. Tribine su dobro popunjene ove sezone radi euforije, izgradnje istoka i desavanja u klubu, a nikako radi onog na terenu.
Ako ne dodje do drasticnih promjena iduce sezone nece biti ni "standardnih" 3 milje.
I da ne trebaju latinosi uvijek se na balkanu igrao sanerski fudbal, lijep za oko samo treba tome teziti i uz to forsirati klince. A ne igrati na svojoj polovini i nabijati loptu krilu ili centarforu pa ako oni sta urade dobro jeste. Nama treba covjek na klupi koji zma sta hoce i kako to postici a strahoviti defakto to nije.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 11:10 pm

A ljudi, sta cemo s Ugljesom?

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 22, 2017 11:14 pm

arelinho je napisao/la:
pon maj 22, 2017 11:04 pm
Leon_Professional je napisao/la:
pon maj 22, 2017 11:03 pm
arelinho je napisao/la:
Bas. Joj jedva cekam, sad ce Boomovi :ganja:
Ti su mi dani najdraži jer se svaki dan nešto dešava. :rofl1: :rofl1:
:karanje:
Otici ce nam 10ak igraca, isto toliko moramo i dovest.
Bas da svaki dan nesto se desi. :rofl:

@amidza, ma u Borac :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava