Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 9:52 pm

storm_raider je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:46 pm
Amidza je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:39 pm
pon maj 22, 2017 9:33 pm
Grijesis, mislim da bi 90% ljudi upravo reklo suprotno, a onih 10% bi shvatilo da ta prica ima smisla. Mi hocemo instant uspjeh, nacija smo koja ni u cemu nema konstantu i naporan rad i kako onda da ne zelimo instant uspjeh? Okrenes se oko sebe i vidis gomilu klinaca na nargilama, koji gledaju neke Beogradske furke, zele biti Knele i kako onda da ne zele instant uspjeh, kada je sav taj zivot i ta prica nista drugo to upravo to - nabrzinu sklepaj kakve pare i zivi kao car.
Ne znam...mozda si u pravu. Samo gajim nadu da bi ipak, nekad, nekako to moglo da se uradi. Da se malo, postepeno, opismene uputi i edukuje ta masa koja prati FK Zeljeznicar. Da se ljudima utuvi u glavu kako jedan sportski kolektiv mora da funkcionise u ovoj drzavi...ne znam.
Nema teorije vjeruj mi, dok god smo najneobrazovanija nacija u Europi. Nezadovoljstvo dolazi iz svih sfera zivota, a mnogima je dolazak na utakmicu samo nacin da pobjegnu od zene, djece, svalerke, da se istresu gdje mogu. A i generalno da pokazuju svoje trenersko umjece, nauceno po raznoraznim kladionicama, FM seansama i kafama. Imamo viska jezika, a manjka strpljenja, hronicno.

A model i droba ako ne prestanu, obojica ce da odmore malo.
Što bi bježo od Švalerke. Švalerki se bježi! :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

igla
Kontakt:
Status: Online

Brkoo je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:49 pm
@ChWilla, Pa i u Engleskoj i Njemackoj i svakoj drzavi na svijetu se psuje na stadionu. Mnogo gore psovke od nasih sa Balkana, pa se ne pridaje tolika vaznost tome.
Posjeta je u Amarovom drugom mandatu opadala jer niko nije vidio napredak u razvoju kluba. Bilo je tu i razocarenja zbog katastrofe u evropi ali je vecina smatrala da klub stagnira opasno. Na to dodas ljude koji su tad vodili klub i nacin na koji su ga vodili, potpuno nezakonito poslovanje i jos netransparentno, gomila laznih obecanja u vezi stadiona itd..
Haj da se ne lažemo, i ja i ti znamo ko se o svemu pitao. Lafo Amar nije znao da se nezakonito radi, a čovjek im dijelio plate na ruke.

psihopata
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:53 pm

Brkoo je napisao/la:
@ChWilla, Pa i u Engleskoj i Njemackoj i svakoj drzavi na svijetu se psuje na stadionu. Mnogo gore psovke od nasih sa Balkana, pa se ne pridaje tolika vaznost tome.
Posjeta je u Amarovom drugom mandatu opadala jer niko nije vidio napredak u razvoju kluba. Bilo je tu i razocarenja zbog katastrofe u evropi ali je vecina smatrala da klub stagnira opasno. Na to dodas ljude koji su tad vodili klub i nacin na koji su ga vodili, potpuno nezakonito poslovanje i jos netransparentno, gomila laznih obecanja u vezi stadiona itd..
ma nigdje na kugli zemaljskoj ne postoje gore psovke nego kod nas na balkanu,nigdje....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:54 pm

Ništa, kad napravite spiskove ko treba da ide i koga treba dovesti samo proslijedite Slavki i Ćenanu i ima da deremo sljedeće sezone sve redom, još samo formaciju da izglasamo na anketi i eto rješenja :D

Šalim se malo ali nikad nisam volio priču e taj zaslužuje a taj ne. Gledajući naš roster i neke naše želje i pozdrave mi bi sad otjerali sigurno 15 igrača.. Međutim nije to poenta, forum i mahala nikad ne treba da utiče na stručni štab i da se na osnovu toga sastavlja tim, to rade pitari već nekoliko sezona i vidjećemo gdje će ih to na kraju dovesti..

Imamo trenera koji je dobro plaćen, postaviti jasne i afirmativne ciljeve ispred njega i na kraju sumirati učinak.. Nagrada mora biti prema učinjenom na terenu i tabeli. Što bih ja kao navijač razbijao glavu zašto ekipa igra po sistemu toplo hladno i koji igrač je igrao više a koji manje, koji je pretrčao više a koji manje.. Sve to će se treneru obiti o glavu ako ne ispuni zadato, pa neka mu igra istih 11 cijelu sezonu baš me briga..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

psihopata
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:55 pm

ChWilla je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
evropa je personifikacija napretka. i poenta je da ljudi hoće sve odjednom. nije dosta "samo" titula ni "samo" tribina. ne bi bilo dosta ni oboje, kad bi te opet nabio neki hapoel 5-0 - a ni danas to nije manje u vidu nego tada - opet bi prosjek pao.
pa nije ni uredu da te neki hapoel iz pm nabije 5-0 za pola sata,pa ni za 90 ni 180 minuta.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

droba
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:57 pm

:pljesak: Iz postovanja prema ostatku foruma necu komentarisati tvoje " sjajne" postove nego cu te samo na ignore, jer vidim imas sjajni slovenacki smisao za humor. :pljesak: svaka cast slovenec.

Amidza
Kontakt:

Amidza je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:33 pm
Grijesis, mislim da bi 90% ljudi upravo reklo suprotno, a onih 10% bi shvatilo da ta prica ima smisla. Mi hocemo instant uspjeh, nacija smo koja ni u cemu nema konstantu i naporan rad i kako onda da ne zelimo instant uspjeh? Okrenes se oko sebe i vidis gomilu klinaca na nargilama, koji gledaju neke Beogradske furke, zele biti Knele i kako onda da ne zele instant uspjeh, kada je sav taj zivot i ta prica nista drugo to upravo to - nabrzinu sklepaj kakve pare i zivi kao car.
Ne znam...mozda si u pravu. Samo gajim nadu da bi ipak, nekad, nekako to moglo da se uradi. Da se malo, postepeno, opismene uputi i edukuje ta masa koja prati FK Zeljeznicar. Da se ljudima utuvi u glavu kako jedan sportski kolektiv mora da funkcionise u ovoj drzavi...ne znam.
Nema teorije vjeruj mi, dok god smo najneobrazovanija nacija u Europi. Nezadovoljstvo dolazi iz svih sfera zivota, a mnogima je dolazak na utakmicu samo nacin da pobjegnu od zene, djece, svalerke, da se istresu gdje mogu. A i generalno da pokazuju svoje trenersko umjece, nauceno po raznoraznim kladionicama, FM seansama i kafama. Imamo viska jezika, a manjka strpljenja, hronicno.

Slazem se da jesmo to sve, mislim to su cinjenice ionako. Ali ako treba i to pregrmit, pa kad pocnu dolazit rezultati, dohavizace se i takvi. Barem vecina njih. Neki nece nikad, ali to je njihov problem.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

avlami97
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:59 pm

A i strucnjci smo za procijniti mladog igraca. Dzeko primjer. Seha na golu, a komentar, bolje posaditi drvo na gol mozda bi ga koja lopta i pogodila..

@sergejevic, tacno i SS.

Profil igraca koji bi me zadovoljili glede kicme tima. Veca-E. Spahic-M.Besic-Stilic-Baja ili Ara.

Nadam se da niko nece ovo bukvalno shvatiti. Oko kicme sa dva solidna beka, jednim J. Bogdanovicem uz Spahu, Ordagicem u sredini, Mirom na krilu...

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

storm_raider
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:00 pm

Amidza je napisao/la:
Amidza je napisao/la:

Slazem se da jesmo to sve, mislim to su cinjenice ionako. Ali ako treba i to pregrmit, pa kad pocnu dolazit rezultati, dohavizace se i takvi. Barem vecina njih. Neki nece nikad, ali to je njihov problem.
Ma nazalost druze, ali trebamo biti svjesni toga svega. Valjda je to jedini nacin da nesto mozemo i da uradimo po tom pitanju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:02 pm

psihopata je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:55 pm

pa nije ni uredu da te neki hapoel iz pm nabije 5-0 za pola sata,pa ni za 90 ni 180 minuta.
šta znači nije u redu ako je benficu te godine tamo nabio 3-0. nije u redu nama navijačima, ali je bliže realnom omjeru snaga nego što nije...
gradi željo boli te *****

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:08 pm

avlami97 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 8:17 pm
5-6 juniora u prvom timu? Nakon 7-8 kola i recimo 2 remija i 2 poraza svi bi im hebali mater. Znam ja nas hebo ti nas. Samo rezultat utice na nas ............. Nigdje onog sabura kojim su mnogi halalili 3 sezone za novi Istok, a to se govorilo prije pola godine. Ocito da imamo kratko pamcenje ili je nesto drugo u pitanju. Ne mogu biti pametan. Toliko.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
I jedno i drugo
ali i trece - kratak fitilj :)
Ono sto mi daje nadu je sto smatram da ljudi koji ce donositi bitne odluke nece pasti pod uticaj ni prvih ni drugih a Bogami ni trecih.
Kao sto Amar rece treba imati distancu prema "navijacima". A takvi smo vecina ovdje
5. - 7. Okt 1992.

Elegant
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:12 pm

Veca nas je spasavao i u Tuzli kad su Bogi i Kerla naravno igrali za tuzlake.

I na toj utakmici smo mi prosuli titulu tj. bodove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

pon maj 22, 2017 10:15 pm

starigrad je napisao/la:
pon maj 22, 2017 10:10 pm
@model, reciplirah, ali ti nema posta u medjuvremenu, pa da ovako postavim.

veca? presabirem se par puta i nikako da skontam. krupa, evrogol onog nesretnika, ono se ne brani. na toj tekmi, veca nas spasio poraza. derbi, gol iz penala. dalje ne mogu dobaciti, po pitanju trece tekme. refresuj me i osvjezi mi pamcenje za te tri utakmice u nizu, u kojim je veca kriv za golove.

veca je fantastican linijski golman, ali nesiguran na centarsutevima. zadnja greska na izlijetanju mu je bila protiv zrinjskog, na grbavici, nakon jednog njihovog kornera, kad, na nasu srecu, nije bilo nikoga na povratnu loptu glavom, pa bokacini makazicama izbi loptu van 16 metara..
Nisam ja to pisao :D
To je ovaj strucko koji se pravi pametan i priziva Sesara a mene kao ismijava :roll:
Nisam mu ni nick upamtio, neko bangladeš ime :rofl:
A kako je tek Kostica hvaliJo :rofl:
*Utakmica kao utakmica osrednja igrali smo onoliko koliko je Kostic htio da igramo. Ali jedna stvar koja je za pohvalit je protok lopte i nema nabijanja na slijepo kao nekad pa ko ufati. Bilo je dosta duplih pasova i to je bio cilj koji je donekle ispostovan. Gledat cemo ove sezone jednog novog dobro...

Našo ime stručka :rofl: droba

Model1964

pon maj 22, 2017 10:20 pm

@starigrad
samo najboje :ganja:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 10:24 pm

starigrad je napisao/la:@model, reciplirah, ali ti nema posta u medjuvremenu, pa da ovako postavim.

veca? presabirem se par puta i nikako da skontam. krupa, evrogol onog nesretnika, ono se ne brani. na toj tekmi, veca nas spasio poraza. derbi, gol iz penala. dalje ne mogu dobaciti, po pitanju trece tekme. refresuj me i osvjezi mi pamcenje za te tri utakmice u nizu, u kojim je veca kriv za golove.

veca je fantastican linijski golman, ali nesiguran na centarsutevima. zadnja greska na izlijetanju mu je bila protiv zrinjskog, na grbavici, nakon jednog njihovog kornera, kad, na nasu srecu, nije bilo nikoga na povratnu loptu glavom, pa bokacini makazicama izbi loptu van 16 metara.

pomalo me podsjeca na cobu (mada, cobi niko ne moze paradama stati na crtu). i cobo je imao tih rupa, odbrani nemoguce, pa primi "jeftine" golove.
Ma ja mislim da mu je jedina velika greska u ligi za prvaka gol protiv Zrinjskog. Nije ono bio jak sut i mogao je to pokupiti ili bar bolje reagovati, a on je odbi njihovom igracu u noge. Ostalo je za svaku pohvalu. Jos jedan primjer koliko se isplati istrpiti mladog igraca. Za godinu je postao jedan od nasih najboljih igraca...

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 10:25 pm

nismo mi njega trpili, nego je on naš najbolji golman. nikad nije on bio u prvoj postavi, a na klupi neko isti ili bolji. dok god nije htio otići, i tada indisponirani i loši antolović je bio prvi izbor.
gradi željo boli te *****

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 10:29 pm

ChWilla je napisao/la:nismo mi njega trpili, nego je on naš najbolji golman. nikad nije on bio u prvoj postavi, a na klupi neko isti ili bolji. dok god nije htio otići, i tada indisponirani i loši antolović je bio prvi izbor.
Ma slazem se ali nisam razmisljao na taj nacin. Imao je gresaka na pocetku, prije svega kod istrcavanja i onih ispadanja 1na1 kad je glumio Neuera pa se precjeni i ne stigne loptu. Psovalo mu se tad, svasta mu se govorilo i moglo ga se lahko na pocetku ove sezone zamjeniti. Ali drago mi je sto nije jer se za sve iskupio ove sezone.

Jaozinho22

pon maj 22, 2017 10:30 pm

Veci se ovu polusezonu nema sta zamjerit čak je jedan od boljih igrača kluba.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

GoodisonPark
Kontakt:

Jooj da se kako plasirati u grupnu fazu EL tačno bi mi zacjelile sve rane od oviJEh dana :D
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hurmasica
Kontakt:

GoodisonPark je napisao/la:
Jooj da se kako plasirati u grupnu fazu EL tačno bi mi zacjelile sve rane od oviJEh dana :D
jes' pa da planiramo federalku sljedeće godine :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava