Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 9:28 pm

chile je napisao/la:Zasto mislite da bi se psovalo djeci nakon par poraza naprotiv...bitan je odnos prema dresu, terenu i navijacima. Kad zavrsi ova bolest od prvenstva izadjes sa stavom iduce sezone igramo s Vecom, Zebom, Mirom, jos jednim iskusnim veznim i stoperom uz omladince koji su vec tu i najperspektivnije juniore.
Ne stavljati pred ekipu cilj titulu ili europu samo forsirati igru i borbenost na terenu, tj da daju svecod sebe svaku tekmu. Na kraju ako izbore sta dobro i jeste, nije pod moranje ali za 2-3 godine ces rusiti sve pred sobom i tim dopunis opet omladincima i po potrebi pojacanjem sa strane ali pojacanjem a ne Zakaricem, Sesarom.
Publika zna prepoznati kad ti momci dajuvsve od sebe i tribine bi bile pune, sa strahovitim celom ako ostane iduce sezone ocekujem razocaravajucu posjetu pad u sivilo BiH lige.
Psovalo se Sehi kada je stao na gol par dana nakon sestrine smrti. Psovali se Bajicu nazivali ga bezvoljnim. Psovalo se Memiji. Psovalo se Amaru. I psovali bi opet bilo kome nakon par grešaka.
Ja da se pitam u statut kluba bi stavio da i naše lige ne možeš dovesti igrača starijeg od 24 godine. Iz inostranstva mogu stari koji bi imali neki kvalitet i nasa djeca iz naše škole. Po cjenu titula, kuraca palaca i za par godina bi imao 80% ekipe u izlogu. I što je još važnije imao bi sistem.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Zadnja izmjena: pile87, dana/u pon maj 22, 2017 9:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

hardwell
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 9:30 pm

Kaže da očekuje igru, a kaže odmah poslije i da želi Slavka Petrovića da ostane. O, ne ide to :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Model1964

pon maj 22, 2017 9:30 pm

AsharaK je napisao/la:
pon maj 22, 2017 8:52 pm
Mi smo ljudi takav narod i sto prije shvatite bit ce vam lakse. Pa nakon izgradjenog istoka trazili smo mane u njemu, a dobro znamo sta smo sve pisali prije te gradnje i govorili samo da se izgradi ... Takvog smo mentaliteta i to je to. Jedva cekam jug. :)
Ne preceruj!
Niti bolji niti slabiji od drugih. Možda malo gluplji :D jer nismo odmah skontali da je istok u vinklu.
Malo je ko na svijetu spreman na ovakav naci u ovakvoj kokuznokonfuznoj državi davati za stadion. Naš problem je što nas godinama livadam sa svih strana levate pa sada smo paranoicni na sve.
90% raje bi svim srcem podržalo petoljetku, mladog ambicioznog trenera i mladu borbenu ekipu pa makar dvije godine bili 6. ili 7. Mi znamo šta je lopta i niko nas nemEre levatiti. Znamo da bi trecu sezonu ta ekipa rušila sve rekorde.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:31 pm

ovo nije engleska i njemačka, i publika svugdje na balkanu gleda kratkoročno. vi pogledajte kako se kretala posjeta u drugom amarovom mandatu kad rezultati NISU izostali - ali eto u evropi nismo napravili ono što su ljudi zamišljali (a za šta objektivnih pretpostavki nije bilo). ona je padala usprkos titulama i kupovima.
gradi željo boli te *****

BabOsim
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:32 pm

Igrači su ba umislili da su zvijezde a Slavkan nezna da ih spusti na zemlju. Hitno dovesti Amara barem na tren da im svima hebe mamicu

storm_raider
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:33 pm

Amidza je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:26 pm
chile je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:20 pm
Zasto mislite da bi se psovalo djeci nakon par poraza naprotiv...bitan je odnos prema dresu, terenu i navijacima. Kad zavrsi ova bolest od prvenstva izadjes sa stavom iduce sezone igramo s Vecom, Zebom, Mirom, jos jednim iskusnim veznim i stoperom uz omladince koji su vec tu i najperspektivnije juniore.
Ne stavljati pred ekipu cilj titulu ili europu samo forsirati igru i borbenost na terenu, tj da daju svecod sebe svaku tekmu. Na kraju ako izbore sta dobro i jeste, nije pod moranje ali za 2-3 godine ces rusiti sve pred sobom i tim dopunis opet omladincima i po potrebi pojacanjem sa strane ali pojacanjem a ne Zakaricem, Sesarom.
Publika zna prepoznati kad ti momci dajuvsve od sebe i tribine bi bile pune, sa strahovitim celom ako ostane iduce sezone ocekujem razocaravajucu posjetu pad u sivilo BiH lige.
Tacno.

Stalno se predbacuje da su navijaci ili simpatizeri, kako hoces, Zelje zeljni instant uspjeha, nakaradnog mentaliteta, previse zahtjevni itd. Nesto od toga i stoji i vazi za odredjeni procenat ljudi, ali kada klub otvoreno i transparentno iznese svoje planove, kada se vidi rad i trud na svim poljima, na terenu i van terena, onda nema insistiranja na instant uspjehu ili cemu vec.

Da sad dodje Miske i kaze: "Igramo s djecom iduce 3 godine, Europa nam je plafon, pravimo ekipu od mladih igraca, koja ce kroz tek nekoliko sezona stasati" uz normalno obrazlozenje i predocavanje nekih ciljeva, dugorocnih i kratkorocnih, kluba, uz maksimalan angarzman na terenu i van njega, niko A ne bi rekao sto nema nekog ubogog trofeja. Dobro, ne niko, ali 90% ljudi.
Grijesis, mislim da bi 90% ljudi upravo reklo suprotno, a onih 10% bi shvatilo da ta prica ima smisla. Mi hocemo instant uspjeh, nacija smo koja ni u cemu nema konstantu i naporan rad i kako onda da ne zelimo instant uspjeh? Okrenes se oko sebe i vidis gomilu klinaca na nargilama, koji gledaju neke Beogradske furke, zele biti Knele i kako onda da ne zele instant uspjeh, kada je sav taj zivot i ta prica nista drugo to upravo to - nabrzinu sklepaj kakve pare i zivi kao car.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:35 pm

evo živog dokaza, ljudi "samo" 4 godine bez trofeja broje kao pet... :D

droba
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:36 pm

Model1964 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 4:11 pm
droba je napisao/la:
pon maj 22, 2017 1:17 pm
Sesar ima 27 godina i ako dodje dobar je potez jer je Markovicu i Ugljesi sut karta.
Vodi ga kuci nek ti u avliji igra :psujem:
Slovenac mojne meni diprt, po postovima se "vidi" da si strucnjak za procjenit kako igraca tako i ekipe. Atomski Zeljo sa Kosticem hahahahhaha!

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 9:37 pm

pile87 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:28 pm
chile je napisao/la:Zasto mislite da bi se psovalo djeci nakon par poraza naprotiv...bitan je odnos prema dresu, terenu i navijacima. Kad zavrsi ova bolest od prvenstva izadjes sa stavom iduce sezone igramo s Vecom, Zebom, Mirom, jos jednim iskusnim veznim i stoperom uz omladince koji su vec tu i najperspektivnije juniore.
Psovalo se Sehi kada je stao na gol par dana nakon sestrine smrti. Psovali se Bajicu nazivali ga bezvoljnim. Psovalo se Memiji. Psovalo se Amaru. I psovali bi opet bilo kome nakon par grešaka.
Ja da se pitam u statut kluba bi stavio da i naše lige ne možeš dovesti igrača starijeg od 24 godine. Iz inostranstva mogu stari koji bi imali neki kvalitet i nasa djeca iz naše škole. Po cjenu titula, kuraca palaca i za par godina bi imao 80% ekipe u izlogu. I što je još važnije imao bi sistem.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Jeste se psovalo svim nabrojanim. Razlog je što su nas uprave furale sa nekim lijevim pricama a djeca na terenu ispaštala. Ja mislim da bi toj da kažem mladoj ekipi bila pružema veca podrška nego ovim jadovima. Ubjeđen sam u to.
Na koncu konca psovo je i meni stari, i još svašta :D , a da nije na robiji bi završio :kafa: .

Model1964

pon maj 22, 2017 9:39 pm

droba je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
droba je napisao/la:
pon maj 22, 2017 1:17 pm
Sesar ima 27 godina i ako dodje dobar je potez jer je Markovicu i Ugljesi sut karta.
Slovenac mojne meni diprt, po postovima se "vidi" da si strucnjak za procjenit kako igraca tako i ekipe. Atomski Zeljo sa Kosticem hahahahhaha!
Za tebe sam Ivica Osim + Rutko Saracević
Citaj moje postove i ne izvrci i ne laži!
A sada razguli!

Amidza
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
Grijesis, mislim da bi 90% ljudi upravo reklo suprotno, a onih 10% bi shvatilo da ta prica ima smisla. Mi hocemo instant uspjeh, nacija smo koja ni u cemu nema konstantu i naporan rad i kako onda da ne zelimo instant uspjeh? Okrenes se oko sebe i vidis gomilu klinaca na nargilama, koji gledaju neke Beogradske furke, zele biti Knele i kako onda da ne zele instant uspjeh, kada je sav taj zivot i ta prica nista drugo to upravo to - nabrzinu sklepaj kakve pare i zivi kao car.
Ne znam...mozda si u pravu. Samo gajim nadu da bi ipak, nekad, nekako to moglo da se uradi. Da se malo, postepeno, opismene uputi i edukuje ta masa koja prati FK Zeljeznicar. Da se ljudima utuvi u glavu kako jedan sportski kolektiv mora da funkcionise u ovoj drzavi...ne znam.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Elegant
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:41 pm

Da hoce sutra radi ovog penala ova utakmica ostati neregistrovana ... jao preporodio bi se.

A sudiji odstranit dozivotno iz ove lige.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

droba
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:43 pm

Model1964 je napisao/la:
droba je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:

A sada razguli!
U pravu si slovenac volos laprdat al u prazno. Ufati se ti livada slovenacki i pusti se fudbala jer se vidi iz tvojih postova da si supalj kao zub. A ja se javim samo kad vidim strucnjake kao ti da palamude kad krene nizbrdo. Dovidjenja i uzivaj u tome koliko si smjesan.

storm_raider
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:46 pm

Amidza je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Ne znam...mozda si u pravu. Samo gajim nadu da bi ipak, nekad, nekako to moglo da se uradi. Da se malo, postepeno, opismene uputi i edukuje ta masa koja prati FK Zeljeznicar. Da se ljudima utuvi u glavu kako jedan sportski kolektiv mora da funkcionise u ovoj drzavi...ne znam.
Nema teorije vjeruj mi, dok god smo najneobrazovanija nacija u Europi. Nezadovoljstvo dolazi iz svih sfera zivota, a mnogima je dolazak na utakmicu samo nacin da pobjegnu od zene, djece, svalerke, da se istresu gdje mogu. A i generalno da pokazuju svoje trenersko umjece, nauceno po raznoraznim kladionicama, FM seansama i kafama. Imamo viska jezika, a manjka strpljenja, hronicno.

A model i droba ako ne prestanu, obojica ce da odmore malo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

pon maj 22, 2017 9:48 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:16 pm
Toskas, pare, ha hu?
– Želim da zaželim dobrodošlicu Dimitrisu i da ostvari dobre igre. U maju smo sporazumno raskinuli ugovor sa Bogdanovićem i krenuli smo u potragu za novim fudbalerom na toj poziciji. Nakon pomnog istraživanja tržišta, pojavila se mogučnost dolaska Dimitrisa Toskasa. Nakon razgovora sa Kostićem, krenuli smo u realizaciju transfera sa Dimitrisom, rekao je Aldin Čenan.
Odigrao 3 minute i eto nek je samo dobio 3 plate za raskid puno je. Možda budale jesmo, al ćoravi nismo. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Brkoo
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:49 pm

@ChWilla, Pa i u Engleskoj i Njemackoj i svakoj drzavi na svijetu se psuje na stadionu. Mnogo gore psovke od nasih sa Balkana, pa se ne pridaje tolika vaznost tome.
Posjeta je u Amarovom drugom mandatu opadala jer niko nije vidio napredak u razvoju kluba. Bilo je tu i razocarenja zbog katastrofe u evropi ali je vecina smatrala da klub stagnira opasno. Na to dodas ljude koji su tad vodili klub i nacin na koji su ga vodili, potpuno nezakonito poslovanje i jos netransparentno, gomila laznih obecanja u vezi stadiona itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ma ne ujedam. i ja isto kažem, da ljudi u prosjeku nemaju strpljenja. igrala su naša djeca te godine utakmice i prije mirzinog ubistva, pa koliko je ljudi gledalo...

Model1964

pon maj 22, 2017 9:50 pm

droba je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:43 pm
Model1964 je napisao/la:
droba je napisao/la:

A sada razguli!
U pravu si slovenac volos laprdat al u prazno. Ufati se ti livada slovenacki i pusti se fudbala jer se vidi iz tvojih postova da si supalj kao zub. A ja se javim samo kad vidim strucnjake kao ti da palamude kad krene nizbrdo. Dovidjenja i uzivaj u tome koliko si smjesan.
Rodila te majka asfltliju :D
Lijepo što citaš moje postove, ako ti bog da zdravlja i dug život možda nešto i nauciš. I nemoj se više javljat :lol:

SanMan
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:51 pm

Klub čine tri stvari
1 navijači - jači smo od kompletne lige da se udruže
2 uprava - jača od svih, nastaviti ovako a o poboljšanjima nesmijem ni razmišljati (JUG, teren, Zapad, krov)
3 igrači i SŠ - prošle godine nije bilo Evrope, ove ima, sledeće titula (može i kup - samo nek je pehar pa makar i turnir u Fojnici)

Od ove tri stavke najlakše je popraviti ovu treću ali nećemo muljanja. 10 najboljih igrača ove lige možemo odmah dati troduplu platu (sa plaćenim porezima) od one na koju su prijavljeni ali neće da dođu - tu smo nemoćni sada ali ....
Podržavam upravu u tim plačanjima, taman da je Džeko kod nas nemože dobiti više od 10000 nečega, trenutno

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:52 pm

Brkoo je napisao/la:
@ChWilla, Pa i u Engleskoj i Njemackoj i svakoj drzavi na svijetu se psuje na stadionu. Mnogo gore psovke od nasih sa Balkana, pa se ne pridaje tolika vaznost tome.
Posjeta je u Amarovom drugom mandatu opadala jer niko nije vidio napredak u razvoju kluba. Bilo je tu i razocarenja zbog katastrofe u evropi ali je vecina smatrala da klub stagnira opasno. Na to dodas ljude koji su tad vodili klub i nacin na koji su ga vodili, potpuno nezakonito poslovanje i jos netransparentno, gomila laznih obecanja u vezi stadiona itd..
evropa je personifikacija napretka. i poenta je da ljudi hoće sve odjednom. nije dosta "samo" titula ni "samo" tribina. ne bi bilo dosta ni oboje, kad bi te opet nabio neki hapoel 5-0 - a ni danas to nije manje u vidu nego tada - opet bi prosjek pao.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.

Prijava