Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 1:02 pm

Oni ako su ozbiljni da pregovaraju sa ovom ohrndinom, likom koji je bio karina i karinaskom Sirokom, lik koji je igrao za Sarajevo, koji ima 1000 godina, onda nisu za tog posla... Jbmti Sesara...

Elegant
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:03 pm

Simply Blue je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:59 pm
Elegant je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:54 pm
Kad pojedinic na ljeto pocnu daj Djelmica daj Kvesica, daj bivse, oni dolaze iz ljubavi i postovanja prema klubu .... Jahic, Kerla, Bekric :rofl:

Jedan je jedini Zeba, da su barem ostali kao on.
Pa ako ćemo tako, kakva je razlika između Zebe i Kvesića. Svi žalimo sa Mirom i o njegovom pristupu na terenu i kako se igra za klub, kad bi tako bilo onda Kvesa može već danas doći što se mene tiče...ovim ostali neka sreću potraže negdje drugo
Nemoj Boga ti, taj se sa loptom sretne povrijedi se.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:07 pm

Sabur ljudi.

fcz
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:08 pm

Vec smo zaboravili debile koji su ponizili klub i prepoznali najveci problem kluba u liku Ivana Sesara za kojeg smo ekspresno procijenili da nikad nije znao igrati lopte i da je sa svojih 27 godina vec prestar.

Boli me qrac koga ce dovesti, to je njihov posao. Navijac valjda hoce ekipu koja ce igrati bolje i sa vise muda od ove, a na njima je da je nadju i sastave.

Kerla yebem ti majku papansku!!!!!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

nookey
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:09 pm

Joj treba sabura, ali kako druže, u pm više, nemamo ni sreće, ni znanja, ničega...

sergejevic

Ako nista raduje povezivanje i kontakt ovih igraca s nasim kubom. Bas nam je nedostajalo nekoliko prekaljenih i iskusnih igraca u timu. Odlicno sto su uvidjeli svoje greske.
Fejzic na golu, stoperi Bogicevic i Sanel Jahic, lijevi bek Stojanovic, desni bek Mario Baric, vezni red Markovic, Sesar i Zeba, krila Salcinovic i Sulejman Smajic, napadac Ivan Krstanovic. Zamjene: Delimir Bajic, Samir Bekric, Stevo Nikolic, Ranko Ostojic, Velibor Djuric i mladi Jasmin Smriko.
Sljedece sezone bi konacno mogli gledati moderan fudbal na Grbavici, talentovana i dokazivanja zeljna ekipa ce kosti ostaviti na terenu. Pod palicom mladog i perspektivnog trenera, specijaliste za kondiciju igraca, u slobodno vrijeme statisticara, te permanentnog nutricioniste i pravog covjeka za skidanje kilograma, Slavke Petrovica koji nikada ne igra na bod.

teteac8684
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:12 pm

:D :D

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:16 pm

Ljudi pisu, i ovi upuceniji, u smislu postojao je kontakt, ali to ne znaci da ce doc Sesar ili igrac njegovog profila.

Kako ne shvatate, neki, da je cinjenica da je postojao/postoji kontakt sa Sesarom dovoljan razlog za brigu, samo po sebi?

Dosao on ili ne to je dovoljan indikator da, ko god je zaduzen da dovodi igrace, ne zna sta radi i nije naucio (naucili?) iz gresaka.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:16 pm

FK Zeljeznicar - Skup amatera koji nikada nisu bili igraci & skup amatera koji pokusavaju vratiti svoje karijere.

Na niskom nivou smo, na jako niskom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

droba
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:17 pm

Sesar ima 27 godina i ako dodje dobar je potez jer je Markovicu i Ugljesi sut karta.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:18 pm

mula je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:28 pm
boju dao si nebu... je napisao/la:
pon maj 22, 2017 11:13 am
mula je napisao/la:
pon maj 22, 2017 10:32 am
Razumijem one koji kukaju, jer imaju razloga. Bili smo na korak do titlule i nismo je osvojili.
Ja sam jedan od onih koji su zadovoljni drugim mjestom i izlasku u Evropu, jer kad vratim film na početak sezone i ona 3 vezana poraza, kvazitrenera i nekih nepoznatih igrača- u tom sam trenutku samo molio Boga da uđemo u ligu 6. Kada je Slavko došao donio mi je ponovo osmijeh na lice. U ligi je zaredao ogroman broj utakmica bez poraza, poboljšao je kvalitet igre.
Čovjek kada je došao postavljen je uslov Evropa i to smo dobili, sada bi pičkasto ispalo da nekom uručimo otkaz nakon što ispuni obećano. Mislim da je došlo vrijeme da se uprava malo više distancira od pojedinih navijača i njihovih svakojakih želja. Za svaki uspjeh potreban je kontinuitet kako bi se određena ideja pretvorila u praksu.
Ovo ozbiljno ili neka zajebancija? Na koji nacin je poboljsao kvalitet igre, tj. da preformulisem pitanje...kako je to "poboljsanje" izgledalo na terenu u konkretnim primjerima?

Ne sjecam se tekme da smo nekoga razbili rezultatski (ne racunam 0-4 protiv Zrinjskog) i igrom. Haj ne moras razvaliti protivnika rezultatom, ali bar igrom, da napravis 10-15 sansi pa jedna udje, da ti protivnik ne pridje golu kako treba, da imas posjed 65%+ i sl.stvari na osnovu kojih pokazujes/dokazujes kvalitet u odnosu na protivnika.
Cini mi se da S.P. previse forsira defanzivni pristup, a to bi bilo ok da vodi npr. Metalleghe ili Vitez, kao sto je vodio Radnik. Dosao je u najveci klub u drzavi, ima dobar igracki kadar za PL, bolji od 99% klubova, ima upravu koja ispunjava sve zelje...samo zbog ove tri stvari je duzan da igra svaku utakmicu ofanzivno i bez kalkulacija. Sa onakvim igracima je bio duzan napasti svaku ekipu, igracima narediti visoki presing dok ne popadaju zbog umora.
Forsirao je jedan pristup i nadoknadio minus, osigurao Evropu...kapa dole. Taj pristup, evo pokazalo se u zadnjih par kola, nije dovoljan za titulu. Takvim pristupom se ne osvajaju titule jer moras pobijediti da bi osvojio, a da bi pobijedio moras napasti...i to ne slucajno, ne iz kontre, moras napasti od pocetka utakmice i protivniku pokazati u startu da te osim 3 boda nista drugo ne zanima. Gdje smo mi imali ovakav pristup? Na koliko utakmica su igraci imali sampioniski pristup? Koliko minuta na terenu?
Na Grbavici svaka tekma srklet, cekaj da sudija svira kraj i moli Boga da ti protivnik ne zabije gol za izjednacenje, a u nekim utakmicama i za pobjedu. Na strani ista prica u vecini utakmica...napate te klubovi koji su u zoni ispadanja, nadigraju te klubovi koji imaju 7-8 puta manji budzet...ne kontam fkt. o kakvim poboljsanjima na terenu mi pricamo?
Sto se mene tice neka ostane trener jos 5 sezona, nije da nema znanje, pogotovo kada se pogleda "kvalitet strucnjaka" u PL...neka ostane ali neka mijenja filozofiju igre!
Naveo sam primjer početak sezone i 3 vezana poraza i na osnovu toga iznio misljenje da je doslo do poboljšanja u igri.

Onda mi ne pricamo o istoj stvari...poboljsanje u igri ne vidim, vidim bolji bodovni saldo.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:20 pm

Od povratnika moze samo Stilic, mada ni u njega nisam vise siguran.. Ostali nek oyebu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:
Ako nista raduje povezivanje i kontakt ovih igraca s nasim kubom. Bas nam je nedostajalo nekoliko prekaljenih i iskusnih igraca u timu. Odlicno sto su uvidjeli svoje greske.
Fejzic na golu, stoperi Bogicevic i Sanel Jahic, lijevi bek Stojanovic, desni bek Mario Baric, vezni red Markovic, Sesar i Zeba, krila Salcinovic i Sulejman Smajic, napadac Ivan Krstanovic. Zamjene: Delimir Bajic, Samir Bekric, Stevo Nikolic, Ranko Ostojic, Velibor Djuric i mladi Jasmin Smriko.
Sljedece sezone bi konacno mogli gledati moderan fudbal na Grbavici, talentovana i dokazivanja zeljna ekipa ce kosti ostaviti na terenu. Pod palicom mladog i perspektivnog trenera, specijaliste za kondiciju igraca, u slobodno vrijeme statisticara, te permanentnog nutricioniste i pravog covjeka za skidanje kilograma, Slavke Petrovica koji nikada ne igra na bod.
:rofl:

chile
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:23 pm

Ima jos sanse za titulu idemo u Mostar uletiti u teren sudiji polomiti noge, mahacima ruke i par vaspitnih igracima Slobode...
Salu na stranu, ne mogu vjerovati da ima jos uvijek ljudi koji vole Zelju a daju podrsku strahovitom, uz to pitar ako dovede ove iz llistice ili nekog treceg pteko 23-24 god. pokazato mu put prema butmiru nek svojim dovodi bezmude djuturume.
Koliko su me skrhali nesposobnjakovici citav zivot cu se jeziti i stresati na ponen ove sezone i celave spodobe...sad pomalo razumijem menstrualne kad im Zubana nabacim.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

kremenko

pon maj 22, 2017 1:24 pm

droba je napisao/la:
pon maj 22, 2017 1:17 pm
Sesar ima 27 godina i ako dodje dobar je potez jer je Markovicu i Ugljesi sut karta.
Znaci,poslije Markovica,Markovic.
Super,prekucat cemo ligu
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:24 pm

Ajzea je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:
:rofl:
nista bez Regoje :D
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:27 pm

baš pretjerujete, ali baš baš...

ja mujagiću ne želim ništa loše, draže bi mi bilo i on da uspije nego da ne uspije. ali vi to dokazujete statistikom prema kakvoj je i svraka najbolji strijelac reprezentacije u istoriji...
gradi željo boli te *****

Reha1921
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:30 pm

Samo mi dovodimo ove raspale igrace iz Svinjskog i Listice Cenane pitaru odlazi ubleho sa svojim pojacanjima hocemo nasu djecu,dosta je vise ovih polovnjaka koji uzmu pare nista ne pokazu i odu.

exbabilon
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:31 pm

Svima koji su procijenili da nam treba Sesar uruciti otkaz momentalno. Momku poslat 5 milja maraka da kaze da se salio da postoje kontakti i od tad cemo se pravit da se nista nije desilo.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

igla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:31 pm

Pa jel najveća legenda ovog kluba Ivan Osim ili nije?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava