Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 12:25 pm

Eto, je li vam Sesar potvrdio?
Potvrdit ce vam i Krstanovic, ne bojte se.

BabOsim
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:26 pm

Jel se ovo uprava sprda sa nama?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Njih dvojica ako dodju onda treba bojkot s nase strane.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Brkoo
Kontakt:

Ako se dovedu Sesar i Krstanovic ili jedan od njih dvojce vracam i clansku i sve ostalo, bitnije mi je moje zdravlje. Imas u ekipi Blagojevica, Markovica, Hasanovica, Bekrica, Zebu, Bogicevic, Stojanovic itd. i ti razmisljas o igracima koji su okretni ko doner a spori ko puz, kao da takvih nemas dovoljno u trenutnoj ekipi, strasno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

kremenko

pon maj 22, 2017 12:27 pm

Nista,nek dodju Sesar i Krstanovic ako je sa ljudima dogovoreno,ispostovat ljude.
Velemajstora koji je trazio i dogovorio njihov dolazak nabiti nogom.
Ociju mi mojih treba napraviti zid srama na Grbavici,imena napisati,da se tim ljudima zabrani ulazak u hram.
Zadnja izmjena: kremenko, dana/u pon maj 22, 2017 12:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 12:28 pm

Brkoo je napisao/la:Ako se dovedu Sesar i Krstanovic ili jedan od njih dvojce vracam i clansku i sve ostalo, bitnije mi je moje zdravlje. Imas u ekipi Blagojevica, Markovica, Hasanovica, Bekrica, Zebu, Bogicevic, Stojanovic itd. i ti razmisljas o igracima koji su okretni ko doner a spori ko puz, kao da takvih nemas dovoljno u trenutnoj ekipi, strasno..
Moja još nije stigla, ali šaljem je nazad natpisom. Puuu

mula
Kontakt:

boju dao si nebu... je napisao/la:
pon maj 22, 2017 11:13 am
mula je napisao/la:
pon maj 22, 2017 10:32 am
Razumijem one koji kukaju, jer imaju razloga. Bili smo na korak do titlule i nismo je osvojili.
Ja sam jedan od onih koji su zadovoljni drugim mjestom i izlasku u Evropu, jer kad vratim film na početak sezone i ona 3 vezana poraza, kvazitrenera i nekih nepoznatih igrača- u tom sam trenutku samo molio Boga da uđemo u ligu 6. Kada je Slavko došao donio mi je ponovo osmijeh na lice. U ligi je zaredao ogroman broj utakmica bez poraza, poboljšao je kvalitet igre.
Čovjek kada je došao postavljen je uslov Evropa i to smo dobili, sada bi pičkasto ispalo da nekom uručimo otkaz nakon što ispuni obećano. Mislim da je došlo vrijeme da se uprava malo više distancira od pojedinih navijača i njihovih svakojakih želja. Za svaki uspjeh potreban je kontinuitet kako bi se određena ideja pretvorila u praksu.
Ovo ozbiljno ili neka zajebancija? Na koji nacin je poboljsao kvalitet igre, tj. da preformulisem pitanje...kako je to "poboljsanje" izgledalo na terenu u konkretnim primjerima?

Ne sjecam se tekme da smo nekoga razbili rezultatski (ne racunam 0-4 protiv Zrinjskog) i igrom. Haj ne moras razvaliti protivnika rezultatom, ali bar igrom, da napravis 10-15 sansi pa jedna udje, da ti protivnik ne pridje golu kako treba, da imas posjed 65%+ i sl.stvari na osnovu kojih pokazujes/dokazujes kvalitet u odnosu na protivnika.
Cini mi se da S.P. previse forsira defanzivni pristup, a to bi bilo ok da vodi npr. Metalleghe ili Vitez, kao sto je vodio Radnik. Dosao je u najveci klub u drzavi, ima dobar igracki kadar za PL, bolji od 99% klubova, ima upravu koja ispunjava sve zelje...samo zbog ove tri stvari je duzan da igra svaku utakmicu ofanzivno i bez kalkulacija. Sa onakvim igracima je bio duzan napasti svaku ekipu, igracima narediti visoki presing dok ne popadaju zbog umora.
Forsirao je jedan pristup i nadoknadio minus, osigurao Evropu...kapa dole. Taj pristup, evo pokazalo se u zadnjih par kola, nije dovoljan za titulu. Takvim pristupom se ne osvajaju titule jer moras pobijediti da bi osvojio, a da bi pobijedio moras napasti...i to ne slucajno, ne iz kontre, moras napasti od pocetka utakmice i protivniku pokazati u startu da te osim 3 boda nista drugo ne zanima. Gdje smo mi imali ovakav pristup? Na koliko utakmica su igraci imali sampioniski pristup? Koliko minuta na terenu?
Na Grbavici svaka tekma srklet, cekaj da sudija svira kraj i moli Boga da ti protivnik ne zabije gol za izjednacenje, a u nekim utakmicama i za pobjedu. Na strani ista prica u vecini utakmica...napate te klubovi koji su u zoni ispadanja, nadigraju te klubovi koji imaju 7-8 puta manji budzet...ne kontam fkt. o kakvim poboljsanjima na terenu mi pricamo?
Sto se mene tice neka ostane trener jos 5 sezona, nije da nema znanje, pogotovo kada se pogleda "kvalitet strucnjaka" u PL...neka ostane ali neka mijenja filozofiju igre!
Naveo sam primjer početak sezone i 3 vezana poraza i na osnovu toga iznio misljenje da je doslo do poboljšanja u igri.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

starigrad je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:24 pm
storm_raider je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:17 pm
starigrad je napisao/la:
pon maj 22, 2017 11:47 am
a, sad, nimalo me necete iznenaditi, cekam da krenete sa recipliranjem i ponistavanjem mene, ooooo, Vi, veliki, neprevazidjeni navijaci i FGR!
Ne vidim da te je neko "ponistavao", nema potrebe za tim. Kada izneses svoje misljenje, moras valjda biti spreman da ga neko ko se ne slaze sa tim pokusa pobiti, argumentovano ili ne. Za svako "ponistavanje", kako kazes, tu smo mi, ali do sada nema potrebe za tim. Bude li toga, reagovace moderacija, uvjeravam te. Pa ja sam neki dan 2 puta napisao da je Duljevic kada hoce najbolji igrac lige (i to prije derbija) i argumentovano smo raspravljali. Sada, neko se slaze, neko ne, ali za mene je to cinjenica. Momak, kakav god da je, nije odigrao derbi nikada lose.

Ne da branim @avlamija, niti trebam, ali poznavajuci ga, veoma vjerovatno da ste i komsije. Covjek je bas suprotan od toga sto si napisao, iako mu jeste post otisao u nekom cudnom smjeru.

Meni je veoma drago da ovdje pisu sve generacije navijaca i to je najveci uspjeh ovog foruma. A sve znas... omladina kao omladina. Svi smo imali 20 godina.

Kao neko koga veoma cijenim, interesuje me tvoje vidjenje Slavka. Sta ti mislis generalno o njemu i vodjenju ekipe? Meni su utisci pomijesani. Od toga da prica vise nego sto bi trebao nebitne stvari, do toga da zna sta prica. Pa onda nadalje...
Vozim prema BL, trenutno. Javim se popodne, da ne bih zavrsio u kukuruzima, tipkajuci u voznji.
Sretan put, samo lagano, bice foruma.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:29 pm

Nisam za tjeranje Slavke, jedan sam od rijetkih koji ga brane, ali ako dovede Sesara neka kupi prnje istog momenta.. Poserem mu se u kartoteku..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:29 pm

Ivane institucijo dobrodošao ti nama

droba
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:30 pm

:D :D :D Dobro dosli u najveci klub!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:30 pm

Nema od Sesara nista, sta vam je :D
Željezničar ante portas !

djoxxx1921
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:31 pm

Bruka i sramota...

Dolina
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:31 pm

Kontakt je očito postojao prije ovih dešavanja, ako nam sva ova zajebancija nije otvorila oči onda ne znam šta je.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

storm_raider
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:32 pm

Neki kontakt je postojao od zime jos, ali nista od toga.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:33 pm

Mozda smo dali kup Sirokom a da oni nama zauzvrat daju Sesara i Krstanovica :rofl: :rofl:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Grbavica
Kontakt:

Dobrodosao Ivane!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salemprolic
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:13 pm
Drugovi, tek shvatam koliko smo mocni. Mi Sirokom oduzimamo njihove najbolje igrace a koji su jos uvijek potencijali. Zamislite kakav tek onda domet imaju.
Neka neko drugi kupi otpad iz Sirokog, mi cemo ono najbolje i najmladje !

E, izuriniram ti se po kartoteci sa Sesarom i Krstanovicem !
Sarajevo dovodi Tomica i Ordagica, a mi ovu dvojicu, kv ti yebem !

Nije dezinformacija.
Sem ako ih neko ne sprijeci u naumu da ih dovedu.
Kakva kartoteka takvo i fudbalsko znanje...ostalo negdje u 80-im godinama proslog vijeka.
Pod hitno zaustaviti Sesara ne smije do Konjica doci!
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Ajzea
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:34 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Mozda smo dali kup Sirokom a da oni nama zauzvrat daju Sesara i Krstanovica :rofl: :rofl:
Vrijedilo je. :rofl:

Valjda ce mu komsije zaprijetiti ko onomad Nadarevicu.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:35 pm

I poslije Ivana - Ivan! :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava