Ako postavi Markovica i Bogićevića smijeniti na stadionu!mali plavisa je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 11:06 amIzgleda da se ti trebas manuti praćenja Zelje, jer smjenjivanja biti nece!!!mirzza je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 10:52 amKo je zadovoljan ovim raspletom nek se ostavi praćenja Želje i nek navija za Radnik.
Bezmudi trener i alibi igrači.
Ako Bogičević i Markovic istrce na Grbavicu Slavku smijenit na stadionu
Kerime izvini za pljuvanje za kratkog si Deni Alves.
Kemo i Boca na oprostaju, Dino i Blagoje u sredini. Besirevic lijevo a desno Stanic.
U napadu Zeba i Mujagic.
Lendra hvala ti ali meda ne možeš od krupe kao što sam davno rekao a smijali mi se ovdje.
Zato se tome stane kraj, jos ce pomisliti da mogu raditi sta hoce. Neka Slavke na klupi, startat ce od pocetka, neka ispravi svoje greske, pojacat strucni stab, napraviti cvrstu odbranu i moderan, brz vezni red. Najlakse je dati otkaz treneru.
Ne vidim da te je neko "ponistavao", nema potrebe za tim. Kada izneses svoje misljenje, moras valjda biti spreman da ga neko ko se ne slaze sa tim pokusa pobiti, argumentovano ili ne. Za svako "ponistavanje", kako kazes, tu smo mi, ali do sada nema potrebe za tim. Bude li toga, reagovace moderacija, uvjeravam te. Pa ja sam neki dan 2 puta napisao da je Duljevic kada hoce najbolji igrac lige (i to prije derbija) i argumentovano smo raspravljali. Sada, neko se slaze, neko ne, ali za mene je to cinjenica. Momak, kakav god da je, nije odigrao derbi nikada lose.
Ma to su njihove zelje, samo ne mogu da vjerujem da novine lupe ZELJO dovodi ovog onog i odmah se zalijepimo.Ajzea je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 12:13 pmDrugovi, tek shvatam koliko smo mocni. Mi Sirokom oduzimamo njihove najbolje igrace a koji su jos uvijek potencijali. Zamislite kakav tek onda domet imaju.
Neka neko drugi kupi otpad iz Sirokog, mi cemo ono najbolje i najmladje !
E, izuriniram ti se po kartoteci sa Sesarom i Krstanovicem !
Sarajevo dovodi Tomica i Ordagica, a mi ovu dvojicu, kv ti yebem !
Nije dezinformacija.
Sem ako ih neko ne sprijeci u naumu da ih dovedu.
E bas sam se tu ja potrefio, prema sjeveru. Kad su poskakali, kontam evo opet napadose nekog, nista mi nije jasno. Mamu im je*em. Ali glupi smo prvenstveno mi, ulazim haman u prvoj minuti, kontam sad okupirali zapad, 2 milje nas. Udjem i sje*em se, nisam 10 ljudi prepoznao nasihteatrale36 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 12:00 pmIznad one cerade nas je vise bilo, bar sam ja tu bio, i onaj je momak bas sjeo medju njih i to one zadrte pitare. Znaci kad je Zrinski dao gol ono nisam mogao vjerovati koliko se raduju bas ti sa lijeve strane prema sjeveru, nevjerovatno ja ono nisam mogao vjerovati.djoxxx1921 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 11:55 amJe*em li im djecu poganu, smrdljivu. Momak samo aplaudirao kad su nasi izlazili na drugo poluvrijeme, skocila gov.na na njega. Ja sjedio 5-6 redova ispod, usao i sjeo, odmah me skontali. Nekih desetak balavurcica pored mene, kaze jedan, "neka nas ovdje da sacekamo da ovaj skoci", ja mrtav hladan. Repetiro se i jedno oko na teren, drugo na njih. Dvojici sam face dobro zapamtio, ne dao dragi Bog da ih gdje sretnem
Sesar je trebao doci na proslom prelaznom roku. Sesar i Krstanovic trebaju doci jos od pocetka ove polusezone. Sta se imamo lijepiti kad je to tako!?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 12:18 pmMa to su njihove zelje, samo ne mogu da vjerujem da novine lupe ZELJO dovodi ovog onog i odmah se zalijepimo.Ajzea je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 12:13 pmDrugovi, tek shvatam koliko smo mocni. Mi Sirokom oduzimamo njihove najbolje igrace a koji su jos uvijek potencijali. Zamislite kakav tek onda domet imaju.
Neka neko drugi kupi otpad iz Sirokog, mi cemo ono najbolje i najmladje !
E, izuriniram ti se po kartoteci sa Sesarom i Krstanovicem !
Sarajevo dovodi Tomica i Ordagica, a mi ovu dvojicu, kv ti yebem !
Nije dezinformacija.
Sem ako ih neko ne sprijeci u naumu da ih dovedu.