Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 7:51 am

Ko su bili pomocnic u Bijeljini i odakle su ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:15 am

mi imamo preča posla. ali zakuhaće se sigurno, i sigurno oni nisu podnijeli ostavke baš samo zbog obraza.
gradi željo boli te *****

mula
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:21 am

Pozdrav ljudovi,

Nisam se javljao od subote. Iskren da budem ovaj poraz mi nije tesko pao, jer sam otprilike znao ishod što sam i nagovjestio pred utakmicu. Zaslužena pobjeda komšija nema šta da se kaže. Po meni ovo je prvi put da sam ja kao laik uvidio grešku kod Petrovića i njega smatram najvećim krivcem za poraz. Ne želim da stajem na stranu onih koji žele njegov odlazak, daleko od toga. Taj čovjek ima punu podršku od mene i poslije Mulalica mi je najdraži trener kojeg smo imali.
Eh sad dvije greške koje su za mene kardinalne:
1. Prespor vezni red (Marković, Zeba i Bekrić). Niti jedan od njih nije mogao Duljevića zaustaviti i konstantno je čovjek pravio višak. Pogotovo od prve minute staviti te igrače po meni je suludo. Da je to u drugom poluvremenu uradio bilo bi mi jasno.
2. Početni sastav drugog poluvremena gdje Lendric odlazi na lijevo krilo, a Nikolic u vrh napada. Jedino je Lendric i mogao svojom brzinom nešto napraviti između dva spora stopera. Dobili smo to da smo izgubili u jednom momentu i napad i lijevu stranu.
o penalu u Bijeljini ne želim raspravljati i o bilo kakvom stimanju. Mi smo imali 3 meč lopte( Krupa, Sloboda i sarajevo) nismo iskoristili i nemamo pravo nikoga kriviti osim nas.
Najsmjesnije mi je sto čujem od nekih navijača što prizivaju odlazak Čenana. hahahahahahah
Kakve on veze ima sa padom forme u igri Želje zadnja 4 kola?
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

teatrale36
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:24 am

mula je napisao/la:
Pozdrav ljudovi,

Nisam se javljao od subote. Iskren da budem ovaj poraz mi nije tesko pao, jer sam otprilike znao ishod što sam i nagovjestio pred utakmicu. Zaslužena pobjeda komšija nema šta da se kaže. Po meni ovo je prvi put da sam ja kao laik uvidio grešku kod Petrovića i njega smatram najvećim krivcem za poraz. Ne želim da stajem na stranu onih koji žele njegov odlazak, daleko od toga. Taj čovjek ima punu podršku od mene i poslije Mulalica mi je najdraži trener kojeg smo imali.
1. Prespor vezni red (Marković, Zeba i Bekrić). Niti jedan od njih nije mogao Duljevića zaustaviti i konstantno je čovjek pravio višak. Pogotovo od prve minute staviti te igrače po meni je suludo. Da je to u drugom poluvremenu uradio bilo bi mi jasno.
2. Početni sastav drugog poluvremena gdje Lendric odlazi na lijevo krilo, a Nikolic u vrh napada. Jedino je Lendric i mogao svojom brzinom nešto napraviti između dva spora stopera. Dobili smo to da smo izgubili u jednom momentu i napad i lijevu stranu.
o penalu u Bijeljini ne želim raspravljati i o bilo kakvom stimanju. Mi smo imali 3 meč lopte( Krupa, Sloboda i sarajevo) nismo iskoristili i nemamo pravo nikoga kriviti osim nas.
Najsmjesnije mi je sto čujem od nekih navijača što prizivaju odlazak Čenana. hahahahahahah
Prijatelju , da nisi slucajno zaboravio Amara Osima? Ili pratis Želju zadnje dvije godine? Petrović i Mulalić nisu Amaru do koljena!

mula
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:29 am

teatrale36 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 8:24 am
mula je napisao/la:
Pozdrav ljudovi,

Prijatelju , da nisi slucajno zaboravio Amara Osima? Ili pratis Želju zadnje dvije godine? Petrović i Mulalić nisu Amaru do koljena!
Prijatelju, a da ti lijepo pročitaš ne bi onda postavio to pitanje. Jesam li napisao najbolji ili najdraži?
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:38 am

Je li Antoni Bandic suspendovan telefonski?!
Krv vam ***** ugrozenu. Evo dvije sezone mutne radnje ce nam uzeti titulu. Mrsss

Znam, znam da smo imali sve u svojim rukama, ali da smo tako losi ne bi oni ovo radili. Mislite da bi Mostarci da je obrnut slucaj govorili; sami smo krivi imali smo 11 bodova, tamo vamo. Normalno da ne bi, da su posteni ne bi ovo ni radili.
Ali mi cemo bit posteni, a samo u Bosni ima izreka dobar/posten i lud su braca.

Mirek11
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:52 am

kremenko je napisao/la:
pon maj 22, 2017 1:13 am
Elmir Pilav dir takmicenja
Ibrahim Hasanbegovic direktor za sudije
Antoni Bandic sudija u BN
Proglasiti ih na Grbavici persona non grata,otvoreno reci da ih ne zelimo vidjeti u hramu,a ako dodju da klub ne garantuje sigurnost.
Izmisljeni penal da nije sviran u BN imali bi bod vise od Zrinjskog i opet bi odlucivali o sebi.
A krmak Salem? On nema morala pa ce ostati vjecno u savezu.
Kazu preoptereceni operateri bili pa sada nisu mogli odrzati tel. sjednicu a nije ni hitno, sve se znalo. 😆
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Morzhy
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:18 am

Ma kol'ko Slavko pogubio konce, ja ga za derbi ne bih krivio toliko. Derbi je takva utakmica gdje trener isključivo treba reći ko ide u igru, a ostalo se igrači mogu sami dogovoriti. Naši igrači su pi.ke, ne znam kako su mogli prešetati dvije ključne utakmice? Ovo što su oni uradili ne bi nam priredio najveći dušman, ali zaista. Još kad vidim u Bijeljini Kosorića kako pliva kod prvog gola i baš on pomilova igrača Zrinjskog kod penala skontam da je karma baš kurva i da je bilo suđeno da nas baš on iskara do kraja. Ova sezona je od prvog kola bila predviđena za fijasko i zaista ovo jeste fijasko jer ne vidim na koji način se nije mogla izboriti Evropa u ovakvoj konkurenciji, gdje je i 6. mjesto donosilo Evropu, obzirom da u tom slučaju 3.,4. i 5. ne bi mogli dobiti licencu ni pomoću filmskih trikova. Jebeni fijasko ste nam priredili...pizdurine jedne! Haram vam bilo svima, osim naravno Vedranu i Miroslavu. Ne želim više da vas gledam uopšte, da trošim vid na vas, stoko pi.kasta.

Ostavite Slavku, a otjerajte pi.cke, ne radi Slavke nego radi budućih pizdohana koji bi mogli odlučiti da šetaju pred armijom Manijaka. Posudite pare, organizujte akciju, skupićemo mi da se isplate otpremnine ovim idiotima. Ubacite ove juniore što su osvojili titulu, volićemo ih više od ovih karanana koje nam već dvije godine priređuju rezultatski fijasko. Dvije je.ene godine igrači Fudbalskog kluba Željezničar nisu odigrali dupli je.eni pas kako treba. MRŠ!

Pompey
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:27 am

Brkoo je napisao/la:
pon maj 22, 2017 1:14 am
Protiv Radnika bih volio da vidim ovaj sastav: Kjosevski-Besirevic-Bogicevic-Osmankovic-Stanic- Sabanadzovic- Blagojevic- Zeric-Crnov-Miro-Lendric
Na klupi: Bobic, Zeba a ostalo juniori i kadet Hasanovic koji u drugom poluvremenu mijenja Lendrica.
Znam da je nemoguce ocekivati od Slavke nesto ovako ali lijepo je mastati..
Da ima muda, smjelosti i drskosti koju trener mora imati, izveo bi takav ili slican sastav. Pogotovo nakon brukanja u prethodna 2 kola. Ali.... to su sve mladici koji nemaju iskustva a takvi ne uspijevajuu ovoj ligi. Fali im snage, znanja, tamo-vamo,ovo-ono....
A ovim potezom bi definitivno pokazao ko je gazda, da nece trpiti nikoga bez obzira na ime, godine i primanja.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:31 am

Leon_Professional je napisao/la:
Krv vam ***** ugrozenu. Evo dvije sezone mutne radnje ce nam uzeti titulu. Mrsss

Znam, znam da smo imali sve u svojim rukama, ali da smo tako losi ne bi oni ovo radili. Mislite da bi Mostarci da je obrnut slucaj govorili; sami smo krivi imali smo 11 bodova, tamo vamo. Normalno da ne bi, da su posteni ne bi ovo ni radili.
nije, ali se desilo nešto mnogo veće, a to su te ostavke. zašto ako je sve bilo po planu? jedino ako neka mečka tu igra...

Jaozinho22

pon maj 22, 2017 9:32 am

Al Kosorića kod gola Zrinjskog :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 9:33 am

Morzhy je napisao/la:Ma kol'ko Slavko pogubio konce, ja ga za derbi ne bih krivio toliko. Derbi je takva utakmica gdje trener isključivo treba reći ko ide u igru, a ostalo se igrači mogu sami dogovoriti. Naši igrači su pi.ke, ne znam kako su mogli prešetati dvije ključne utakmice? Ovo što su oni uradili ne bi nam priredio najveći dušman, ali zaista. Još kad vidim u Bijeljini Kosorića kako pliva kod prvog gola i baš on pomilova igrača Zrinjskog kod penala skontam da je karma baš kurva i da je bilo suđeno da nas baš on iskara do kraja. Ova sezona je od prvog kola bila predviđena za fijasko i zaista ovo jeste fijasko jer ne vidim na koji način se nije mogla izboriti Evropa u ovakvoj konkurenciji, gdje je i 6. mjesto donosilo Evropu, obzirom da u tom slučaju 3.,4. i 5. ne bi mogli dobiti licencu ni pomoću filmskih trikova. Jebeni fijasko ste nam priredili...pizdurine jedne! Haram vam bilo svima, osim naravno Vedranu i Miroslavu. Ne želim više da vas gledam uopšte, da trošim vid na vas, stoko pi.kasta.

Ostavite Slavku, a otjerajte pi.cke, ne radi Slavke nego radi budućih pizdohana koji bi mogli odlučiti da šetaju pred armijom Manijaka. Posudite pare, organizujte akciju, skupićemo mi da se isplate otpremnine ovim idiotima. Ubacite ove juniore što su osvojili titulu, volićemo ih više od ovih karanana koje nam već dvije godine priređuju rezultatski fijasko. Dvije je.ene godine igrači Fudbalskog kluba Željezničar nisu odigrali dupli je.eni pas kako treba. MRŠ!
Imamo identicno misljenje o ovoj situaciji. Igraci kojima se noge odsjeku u kljucnim momentima. Isto i prosle sezone i ove. Bas teske pizdurine bez karaktera i samopostovanja. Slavki se, sto se derbija tice, moze zamjeriti samo guranje idiota Kerle. Na ostalo nije mogao uticati kad imamo 8 od 11 bezmudih hadalja u ekipi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hare79
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:36 am

Sve smo imali u svojim rukama i niko nam nije kriv, pogotovo ne Savez, što u dvije odlučujuće tekme nismo stvorili šansu za gol. Izgleda da su igrači fizički pali kad je bilo najpotrebnije ili su odnosi unutar ekipe poremećeni jer mi je u subotu izgledalo kao da nema potrebne hemije. Nismo tri vezana pasa odograli kako treba. Mislim da jeste teško izgubiti titulu predzadnje kolo ali hajmo biti malo objektivni. Realno, i Zrinjski i Sarajevo imaju bolje ekipe i bolje pojedince od nas. Mi smo protiv puno slabijih ekipa strepeli za bodovo. E sad da li je to zbog pogrešne taktike ili imamo pogrešne igrače, to je drugo pitanje. Previše je sezona turbulentno počela da bi se završila titulom, pogotovo sa ovim igračkim kadrom kojem definitivno fali poletnosti. Ne moraš gledati lige petice, pogledaj tekmu Rijeke ili Partizana pa ćete biti jasno gdje smo mi u odnosu na njih. Da smo osvojili titulu i dalje bi živjeli u iluziji da imamo dobru ekipu, sve dok nas u drugog pretkolu neka ekipa iz osrednje europske lige dobro otresla. Potreban je remont ekipe, svježa krv u vidu naše djece koji izlaze iz juniora i dva-tri za naše prilike solidna pojačanja. Neko priziva Amara, ali i njegova igra je uvijek bila ziheraška, 1-0 i zatvori se i igraj na kontre. Treba nam moderniji pristup nekog trenera koji će znati izabrati i forsirate mlade i brze igrače. Jučer gledam PArtizan, u veznom redu sve neki mladi momci, niski al strašno brzi. Takav profil i nama treba, da se igra ubrza i da ne moramo na Grbavici igrati na kontre protiv Slobode. Eto toliko. Budimo malo realni, ovu godinu ćemo svakako pamtiti po izgradnji istoka i nema razloga za pretjerano dizanje frke. Nego pamet u glavu i napraviti mladu i poletnu ekipu koja će u prvom poluvremenu moći dati 2-3 komada svakome u ovoj ligi. Pretpostavke su tu. Samo pametno... Poz

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:38 am

ChWilla je napisao/la:
pon maj 22, 2017 9:31 am
Leon_Professional je napisao/la:

nije, ali se desilo nešto mnogo veće, a to su te ostavke. zašto ako je sve bilo po planu? jedino ako neka mečka tu igra...
Iskreno bas je zanimljivo zbog cega se ovo desilo. Da li cemo saznati, haj ga znaj, ali poznavajuci ove prilike ovdje ni od ovoga nece biti nista, gurnut ce se, tresla se gora a rodio se mis.
Da nesto ima i da nesto nije uredu to sigurno!

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:40 am

nemaju oni obraza, da je to dali bi ih davno. mora biti nešto što ih je natjeralo...

south side
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:42 am

Niko nespominje bogicevica i njegove katastrofalne partije naravno uz kerlu.Samo pogledajte na derbiju koliko je puta ispao a da negovorim u drugim utakmicama kakve je greske pravio bgm slavki ce izgleda presuditi ovi igraci sto ih je vratio
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:51 am

kada sezona zavrsi mislim da mi, navijaci FK Zeljeznicara, preko Udruzenja, moramo izdati nedvosmisleno saopstenje za javnost/posljednje upozorenje u kojem cemo jasno i glasno dati doznanja da ovakav odnos prema nasem klubu necemo trpiti vise ni minute i da ce svaka odluka Saveza, svaka sudijska greska na nasu stetu biti sankcionisana na nacin kako to vec navijaci rade!

ako Savez i razne komisije, Policija, Sud, SIPA i ostali nisu u stanju srediti stvari onako kako treba, mi trebamo biti spremni da to uradimo na nacin kako znamo.
ako je jedini lijek rusenje Saveza, srusimo ga! ako zele krininal i anarhiju, dajmo im to.
ne moze saka hostaplera i kriminalaca da jebe nas 200.000 hiljada navijaca i simpatizera FK Zeljeznicar.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:54 am

Nisu oni dali ostavke, oni su samo ponudili ostavle radi, mozes misliti, moralnih razloga.
Velike je razlika.

Ja sta klosari uradise, do Sudnjeg dana se necu dozvati.
P I C K E

reks1
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:55 am

ChWilla je napisao/la:
pon maj 22, 2017 8:15 am
mi imamo preča posla. ali zakuhaće se sigurno, i sigurno oni nisu podnijeli ostavke baš samo zbog obraza.
Ma ruku u vatru da im je zaprijeceno i to sa najvisih instanci!Spasavaju ljudi zivu glavu.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 9:55 am

a koja je razlika ajzea? :D

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava