Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 11:35 pm

Osjecaj je isti. Odlazite bagro, niste dostojni svetog grba !

Shortyy1921

ned maj 21, 2017 11:36 pm

http://source.ba/clanak/Amila/439142/dt

Ono što je sada najbitnije je da svi u i oko Željezničara shvate i prihvate da su jedni i jedini krivci za ovo, jer jučerašnja igra Želje, taktika, zamisli, postava, igrači, (ne)zalaganje i sve ostalo, nedostojno je prvaka, kakve takve lige i države! Dobar tekst pravo :palacgore:
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:37 pm

storm_raider je napisao/la:
ned maj 21, 2017 11:21 pm
Eric Cantona je napisao/la:
ned maj 21, 2017 11:17 pm
Plavanacija je napisao/la:
ned maj 21, 2017 11:04 pm
BabOsim
- KERLA, covjek u teretani razvio potpuno pogresnu motoriku u odnosu na motoruiku kakvu treba da posjeduje fudbaler. Jednom rjecju robot koji, na bilo kojem dijelu terena, loptu ne zna niti moze uzeti bez faula ili da odigra rukom.

Najrealnije receno!!!!
Meni je simpatican kad klekne na koljeno i pije vode hahaha, valjda odmara :D
Iskljuci osnovne fizicke operacije da bi popio litar vode. Terminator 1.0.0.
Vjerski se voda ne bi trebala piti stojeci, a samim time i medicinski dokazano.
Najbolje je vodu piti onako kako Kerla pije. Nas trener je uvjek govorio da tako to radimo.
:)

Eric Cantona
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:38 pm

Znam da je bilo, ali red je da se cestita prvacima
U okviru 31. kola Omladinske Premijer lige BiH juniori Željezničara su u Krupi na Vrbasu savladali domaćina sa 4:0 i tako osvojili titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Fudbaleri Admira Adžema ove sezone su pružili sjajne partije i na kraju zasluženo osvojili titulu prvaka naše države. Dva kola prije kraja talentovana generacija Plavih je i matematički osigurala trofej pobjedom nad Krupom od 4:0. Strijelci u visokoj pobjedi su bili Denis Žerić (dva gola), Ajdin Mujagić i Abdulah Maslo.

Željezničar nakon 31 odigrane utakmice ima 79 bodova, 11 više od drugoplasiranog Sarajeva koje ima utakmicu manje. Plavi su ostvarili 25 pobjeda, četiri neriješena rezultata i samo dva poraza.

Osvojenom titulom, Željezničar je obezbijedio nastup u Omladinskoj Ligi prvaka.

Plavanacija
Kontakt:

Kerla je meni uvijek bio katastrofalan. I za vrijeme A. Osima vidjelo se da lik nema ni gram fudbalske inteligencije.
A **** Kerlu, nego meni fkt nije jasno kako igraci nemaju kondiciju. I po meni najveca glupost pripreme po Turskoj, Medjugorju i sl, imate Trebevic, Igman i Bjelasnicu i lagano uz brdo. Pa na dan utakmice ima da jedu teren. To fkt zamjeram Petrovicu. Fizicka sprema je nesto sto se podrazumjeva, kladim se da pola igraca Kupera ne mogu zadovoljiti... ***** ti amaterizam vise...

Eric Cantona
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:40 pm

Plavanacija je napisao/la:
Kerla je meni uvijek bio katastrofalan. I za vrijeme A. Osima vidjelo se da lik nema ni gram fudbalske inteligencije.
A **** Kerlu, nego meni fkt nije jasno kako igraci nemaju kondiciju. I po meni najveca glupost pripreme po Turskoj, Medjugorju i sl, imate Trebevic, Igman i Bjelasnicu i lagano uz brdo. Pa na dan utakmice ima da jedu teren. To fkt zamjeram Petrovicu. Fizicka sprema je nesto sto se podrazumjeva, kladim se da pola igraca Kupera ne mogu zadovoljiti... ***** ti amaterizam vise...
Ne treba njemu kondicioni trener, sve ce on sam :D

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:40 pm

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vide ... cara/83252

Dobro Slavko, od tog nemamo nista. Nase zivce ste ujebali.
Odlazite ili se dodirni carobnim stapicem. Prišij sebi muda, pretvori sw u napadackog trenera sa vizijom, pokazi neku igru..
Realnije je da meteor bas mene pogodi u glavu nego da ti budes bolji od ovog sto si sad.
Izvini kralju, ali podrsku nemas. Sad za sad

kremenko

ned maj 21, 2017 11:42 pm

Slavko se izvinio navijacima.
Onda u sljedecoj recenici kaze kako su igraci fizicki pali vec na pocetku LzP :roll:
Nakon 4 utakmice proljetnog dijela?
Slavko,nismo tolike budale.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Ajzea
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:43 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Najbolje je vodu piti onako kako Kerla pije. Nas trener je uvjek govorio da tako to radimo.
Natjerat cemo ga da je zagrijan pije stojeci, dok ga infarkt ne spuca.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:44 pm

Ajzea je napisao/la:
ned maj 21, 2017 11:43 pm
Leon_Professional je napisao/la:

Natjerat cemo ga da je zagrijan pije stojeci, dok ga infarkt ne spuca.
Ahahhaha nisi normalan ahahahhaa

Elegant
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:44 pm

Slavko je pogubio konce, sam je rekao da su njegove ekipe najspremnije nakon pripreme, a svi smo vidjeli da igraci fizicki ne mogu meda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:45 pm

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

Živi i zdravi dugo bili i Petrović Slavko i Aldine Čenane, samo što dalje od svetinje !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

1921.ba
Kontakt:

slika
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

boja mora
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:46 pm

Ma mi smo stvarno posebni navijači. U savezu se napravi hajka zadnjih mjesec dana oko suđenja izmišljenjih suzpenzija a sve u cilju da Željo ne uzme titulu koju nam brutalno i sramotno otmu u 93 minutu a mi malte ne šutimo i tražimo krivicu u sebi. Nedo bog da se ovo desilo pitarama ili zrinskom liga bi se poništila.

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:46 pm

Kako samo majstorski nasiljena utakmica u Bjeljini. Kupljen jedan sudija, Zrinjevcima se daje crveni da se stvori alibi u slucaju da bude potrebe za nekom kontra odlukom, a u isto vrijeme se osluskuje rezultat u Sarajevu i ceka dobar momenat. Zrinjevci po instrukcijama padaju u 16, daje se nadoknade koliko treba (taman dok zavrsi tekma na Kosevu) i onda izmislja penal. Pomocni ne signaliziraju penal, cak proturijece glavnom sudiji, ali ko jebe pomocne, kupljen je glavni. Covjek iz Gruda, koja koincidencija. :)

Na portalima sutnja. Niko nigdje ni A. Mediji kupljeni, zavrseni. Stela za udzbenika. :palacgore:

Zamislite Zelju u poziciji Zrinjskog i da je ovo nama ovako namjesteno? Pa to bi se Kolinda zvala da rijesi, treci entitet bi se trazio. Da ne govorim koliko bi Sloboda p-o-g-i-n-u-l-a protiv nas. Da se razumijemo, mi smo one utakmice koje smo morali dobiti trebali dobit i APSOLUTNO ne trazim izgovore, al hajmo pogledat malo siru sliku. Ovo je PLBiH. Ko ce normalan pristat da ovdje dodje, da ulozi pare, na kraju krajeva da dodje na stadion? Podijelite pehare na pocetku i odredite ko mora ostat, koji se qrac ljudi muce, trce, ikako?

Ostaje samo pitanje, da li ce Vlado Jagodic izvest kadete ili juniore protiv Zrinjskog? Koju ce vrstu vazelina odabrati da bolje primi treceentitetsku kurcinu? Sudije su, sasvim sigurno, vec zavrsene za Mostar. Nasteljene im kurave, obezbijedjene pare, godisnji odmori mozda. U Federalnoj GOSK pravi ludilo i ulazi u PL. Znaci iduce godine liga Herceg Bosne, prava. Jos ako Vitez opstane, kakvo ce to kusuranje bodova bit. Samo ce odabrat jednog da bude prvak, sve mu lagano podijelit. Ostali opstat, eventualno gurnut jednog da proba nesto preko Kupa ili da skonta Europu preko tabele.

Protiv nas se svi naloze ko da smo Real, naravno. Iz kompleksa i mrznje, al naloze. To treba da nam imponuje, sve dok je sportski motiv. Udaraju nas sa svih strana. Pitari svojim Udbasko-SDAovskim metodama podapinju gdje stignu, kozojebi se osvecuju za neke imaginarne stvari iz proslosti i iz cistog kompleksa, Celik nas prebije tamo svaki put, na Hercegovce ne moram trosit rijeci. Jos ce Borac uc u ligu dogodine. Strasno, oca mi, strasno. Saveze, isuci tu debelu crnacku kurcinu i zabij nam ga do kraja. :palacgore:

Moramo shvatit, da svi imaju kompleks od nas i da nas svi mrze. Zavist. Vide da mozemo, vide da smo bolji, vide da smo pravi. Moramo odabrati put. Hocemo li se "stititi" gdje treba, radit sto i ostali rade, obezbijedit bod ovdje, bod ondje, sredit ovog ili onog sudiju ili napravit zdrav klub, na zdravim temeljima, sa nasim momcima i momcima sa strane koji shvataju sta je Zeljeznicar i onda se izmokriti po svoj ovoj gamadi i pobjeci drugom 10 bodova. Onda igrat na europskim travnjacima, sa Europskim klubovima. Jednog dana. Ja sam za ovu drugu opciju. Ne znam da li mozemo, ali znam da moramo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:51 pm

To sam danas govorio, koliko god da smo krivi mi sami sto nismo sve rijesili na vrijeme, ovo je nehumano sta se desava. Hajka na nas bila onih par kola, kao nama se steli, sad pederski klix sute kao pi.cke!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Charlie Sheen
Kontakt:

Vrijeme je da se pare nadju i da se premira ekipa Slobode a ovi nasi da kako znaju i umiju dobiju Radnika,pokusati se iscupati iz govana.

exbabilon
Kontakt:

Mi smo bili katastrofa, uzas..nismo zasluzili titulu. Prvo sto sam napisao je da su nam ukrali nezasluzenu titulu.

Al ljudi, stanite malo i sagledajte realno. Ovo je najveca kradja u historiji lige. Nepostojecim penalom u 93. minuti je odlucen prvak drzave. Da je nama ovakav sviran internet bi gorio.

Pokradeni smo i to na nacin kakav ova liga ne pamti. Antonio sjetim ti se i roda i poroda.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:53 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Vrijeme je da se pare nadju i da se premira ekipa Slobode a ovi nasi da kako znaju i umiju dobiju Radnika,pokusati se iscupati iz govana.
Možeš ti njima dati milione kad će oni 2:0 gubiti već na ulazu u Mostar.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava