Taman tako. Ovo su morali na najbolji moguci nacin odraditi, a definitivno nisu. Ne znam sta da mislim..Neandertalac je napisao/la:Kakav preokret, hebo Hickoka.
Sretno Kosticu.
A drugo, nisam zadovoljan, sto je jos gore razocaran sam. Taman se nadovezao na pricu od maloprije, da je preuzeo ulogu sefa omladinskog, skinuo bi im kapu. Ovako.
Nadam se da cemo se svi iznenaditi njegovim radom, kao sto smo sada iznenadjeni, bar ja jesam, njegovim izborom.
Jos jednom, sretno Kosta, a sretno i nama.
Iskreno se nadam da to nije razlog, jer onda nista nismo napredovali. Ja bi se zainatio, da sam na mjestu uprave, i namjerno Vukomanovica doveo zbog svih ovih prica i stao iza njega, dvije sezone zaredom da bude, bez obzira na rezultate, pa nek puse oni k.urcinu.Leon_Professional je napisao/la:Ako je Vukomanovic odustao ili ako su nasi odustali zbog pritiska i svakakvog pisanja onda sam duboko razocaran, ne znam sta da mislim povodom toga, glupo bi bilo da je zbog toga.
Takodjer, posto je bio stoper, nesto ne mislim da cemo se nagledati leprsave igre, ali opet ne mora znaciti. Vidjet cemo
Po cemu si to zakljucio? Sto je to Vukomanovic toliki bauk za Kostica? Sto je vodio Standard u nekoliko utakmica?Tryg je napisao/la:Zar nije bilo logicnije ovakav covjek da nam vodi omladinski pogon, ne znam fakat, ali ovaj se nece puno zadrzati, pas bio ko slago. Nadam se da grijesim i da cu ja biti pas. Ali Vukomanovic je za ovog Murinjo.
Bitno je jer ako je zbog medija onda smo mi jos mnogo daleko od kluba kakvog zelimo kad samoprozvani sportski novinarcici te pometufk1921 je napisao/la:Ne znate jel Vukomanovic odustao zbog pritiska medija ili plate, ko da je bitno, Milos je novi trener naseg kluba i njemu treba puna podrska navijaca!!