Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exdomorocki
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 7:24 pm

Jedni jedini istinski dušmani su mundiri!Tu sva prica zavrsava.
Ja kad vidim kod nasih statuse tipa "Vedran Puljić",ja bi im prste polomio.
Nekakav vid podrske,kao navijački je to,dajte.
Slijedeći put kad nasi budu isli u posjetu,nek mi jave,da im iskljucim aparate.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

south side
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:25 pm

Da se bar nadat da ce slani bar posteno odigrati dole u mostaru. Kad bi zapeli mogli bi bar do remija ali poznavajuci slane kako se lizu sa komsijama uradice sve samo da mi nebudemo prvaci.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Ajzea
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:26 pm

Mlad je Slavko, tek uci pa podlegao pod pritiskom.

Odlazi !

Model1964

ned maj 21, 2017 7:28 pm

Nasa ljubav i naša kriticna masa drže vec stoljece klub. Nema te uprave koja bi mogla napraviti bilo šta bez nas!
Ova uprava je pravilno iskoristila sve potencijale te ljubavi, tog velikog broja navijaca širom svijeta i pokrenula neviđene stvari.
Bojim se sada naglog pada! Zašto?
Zato što je raja prokužila ublehu Slavku. Nema igre, nema kondicije, nema rezultata, nema borbe. Mi znamo šta je lopta i nismo došli da gledamo ŠAH! Sve sama seljacka demagogija, permanentno. Ako on ostane i sljedecu sezonu posjeta ce pasti na neke 3-4 milje, lešinari ce živnuti i tražiti odgovornost uprave. Narod ko narod, lako ga je izmanipulirati. U takvoj situaciji gubimo ovaj zalet koji sada imamo i pitanje je kada cemo ga ponovo dobiti.

Misimovic zbog svog ugleda i ugleda kluba mora da neke stvari presjece i jasno i glasno kaže:
Na koji nacin i pod kojim strucnim kriterijima dovedoše ove igrace? Ono Nikolicevo pred skupštinom ocito nije dovoljno!
Kakav je status Jahica, Kostica i Kerle?
Koji su nam ciljevi u naredne 4 godine i kako to ostvariti?
Kada se se postaviti jasna pravila oko strucnog štaba i onda samo popunjavati vrh. Toliko i toliko ljudi u SŠ, trener za ovo, trener za ono, kondicija.... A ne da svaki novi šef donosi svoja pravila.
Kakav je opis poslova glavnog skauta i dali može sve sam. Jeli njegovo da pregovara sa igracima koje želi ŠSŠ ili treba da digne gujicu pa da ode do Tešnja, Kljuca, Foce... i nađe mlade ambiciozne igrace?
Daleko od toga da ovim postom napadam i probam rušiti upravu. Uprava ima moju podršku. Upravu može samo skupština smjeniti, mahala, tribina i forum... ne!
Stalno vrcenje u krug dok svijet ide dalje je propast. Niko od nas to ne želi.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:29 pm

Kad ce izvjestaj, da opet dodjem u predinfarktno stanje?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AdoTM
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:30 pm

Prije dva mjeseca neko napisa fin text, o nasem strucnjaku "bodove pisi, igru brisi" i fkt, covjek bi sve upravu...
Nije to nas Željo, nije raja s tim zadovoljna, da gleda Želju kako se pati sa nizerazrednim klubovima i to jos na Grbavici gdje je publika jako zahtjevna, a masa ih se vratila radi euforije "Evropska grbavica"!
Vala ni ja nisam bio za, od prvog dana kad sam vidio da ce on biti treber i svaku narednu tekmu sam vidio da je s njim stroga patnja, sto igraca, sto nas navijaca, a jedina tekma koja je valjala na Grbavici je bila protiv Slobode i sve ostale je manje vise ista procitana prica, samo sto smo u vecini imali vise srece nego znanja sta i kako odigrati.
Cilj Evropa je izboren, a dosli smo do vode i nismo je probali, sto ostaje najveci zal, jer dobro svi znamo da sa ovakvom igrom ne mozemo ni prismrditi nekom vecem podvigu u Evropi, a kamoli odigrati kao zadnji put sa Odovicem!
Debelom prascu zelim sto prije da ode iz kluba i daleko mu kuca od nase Grbavice!

1921.ba
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:32 pm

Amidza je napisao/la:
čekam da se ispušete, pa onda da se pripremite na novu tablu lexova :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:34 pm

Ne benzema neee nemoooj :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salemprolic
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:35 pm

Zna li se koje je omladince iz naseg pogona Slavko utefterio u svoje kartone kao potencijale da odma djeci slobodne papire damo.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:36 pm

1921.ba je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Izvjestaj brisi, bodove pisi. :karanje:

Neboj se, spremio sam vec kutiju cigara.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Model1964

ned maj 21, 2017 7:37 pm

1921.ba je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Nikada se necu ispuhati zbog bezmudog i 11 picica! :ne:
Ako hoš postavi IZVJEŠCE :D , ako neš..nemoraš
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

više muda treba imati za pogledati izvještaj nego što su juče većina igrača i struke pokazali...
gradi željo boli te *****

1921.ba
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:41 pm

ChWilla je napisao/la:
više muda treba imati za pogledati izvještaj nego što su juče većina igrača i struke pokazali...
samo cete se jos vise nasikirat, kad vidite dio prije samog izvjestaja :oops1: :zid:

vazda su bili jaki u omjeru 100 na 1
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

iggy2377

ned maj 21, 2017 7:42 pm

Koliko toliko hladne glave, i opet je isti zakljucak,Slavko nas nemoze voditi u Euro utakmicama,a kamoli sljedece sezone,on je izvukao svoj maximum iz svoje kartoteke,i jednostavno nemoze ovako dalje.Ja nemogu i necu da vjerujem da je do igraca.
Trener analizira ekipu,priprema utakmicu,trening,pripreme,motivacija,
disciplina itd
On od ovo svega nabrojanog ima po jedno 50 do 60%, njegovi planovi se mogu ostvariti sa malim ekipama, koji ma je cilj da ostanu u ligu,za trofeje i gazenje,i trpanje golova svima,treba neko moderan,drugacija formacija,drugacijim pogledom na moderni fudbal.Neznam da li Amar ima sve to u dovoljnim kolicinama, ali opet mislim da ima on "NESTO" sto ovi svi treneri sto su bili nemaju.Sta je to neznam stvarno.Ali treba neko ko ce donjeti nesto novo,prvo u Zelju,pa i u samu ligu,jer odje se godinama igra isto.
Stata imali smo igrace koji su mozda bili najbolji do sada,ali ovo je sve greska Slavke.
Sto se tice igraca, vec se zna ko ide,tako da nebih volio da Slavko bira koga cemo dovesti da nebude opet nebuloza.
Sve u svemu molio bi admina da stavi anketu vezano za Slavku

Simply Blue
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:44 pm

1921.ba je napisao/la:
ned maj 21, 2017 7:41 pm
ChWilla je napisao/la:
samo cete se jos vise nasikirat, kad vidite dio prije samog izvjestaja :oops1: :zid:

vazda su bili jaki u omjeru 100 na 1
Meći izvješće, ima nas koji smo imali tu privilegiju negledanja utakmice.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:44 pm

Kad se završi sezona.
イビチャ・オシム

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:45 pm

Kapiten je napisao/la:
ned maj 21, 2017 7:17 pm
Je li ovaj Šubo potpisao ?
Mislim da nije. Bar ja nisam nidje naletio na to.
Rijeci njegovih saigraca i ovih mladjih su u superlativu. Kad je bio turnir neki on bio najjaci, ove sezone imao dosta bitnih golova. Kazu da je momak dobar, al haj.znaj, valjda imaju ovi strucniji da odluce o njemu.

@Omare, ovo sto pises za ligu federacije. Ono jucer je smjesno sta se desilo. Gosk ako udje, to je jos.jedan "njihov" klub. Da ne pricamo o delegatu i sudiji koji su iz mjesta odakle je rival i sude mec Bosni, da ne pricamo o penalu za Orasje koji je smijurija, da ne pricamo za koliko malo se prodao Rudar, da ne pricamo o penalu iza crvenom na tom mecu isto u ranoj fazi meca.
Glupi smo, a "ugrozeni" vladaju.

Kako samo Rijeka.igra kad im treba za titulu! Gledajte jadnici i ublehe.
P.S i Partizan isto.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned maj 21, 2017 7:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:46 pm

ChWilla je napisao/la:
znaci ovolika
slika

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 7:49 pm

Omar500 je napisao/la:
kremenko je napisao/la:
ned maj 21, 2017 6:58 pm
Ne treba nam niko nista poklanjati.
Sami smo krivi (Slavko najvise,pa igraci,pa nismo ih mi birali da igraju)
Uzeti hljeba i soli i zapisati i zakleti se.
Kad bude vakat naostriti ku.rac i je.bati sve redom.
Ne pklanjati, ali ginuti ka da ti za hljeba treba i slavti kao najveci uspjeh sezone...lol.
Mislim, ponavljam, sami smo krivi, ali sto b.alije mogu, rijetko ko moze. Pogledaj prvu ligu federacije molim te i sta se desilo. Zakrvilo se to izmedju sebe i GOSK se samo useta. Pa sljedece sezone masakr u ligi sa toliko hrvatskih klubova, to ce se pustati i dogovarati tekme, to je boze sacuvaj.
Biće PL HRHB slika

ChWilla
Kontakt:

ned maj 21, 2017 7:49 pm

iggy2377 je napisao/la:
ned maj 21, 2017 7:42 pm
Koliko toliko hladne glave, i opet je isti zakljucak,Slavko nas nemoze voditi u Euro utakmicama,a kamoli sljedece sezone,on je izvukao svoj maximum iz svoje kartoteke,i jednostavno nemoze ovako dalje.Ja nemogu i necu da vjerujem da je do igraca.
Trener analizira ekipu,priprema utakmicu,trening,pripreme,motivacija,
disciplina itd
On od ovo svega nabrojanog ima po jedno 50 do 60%, njegovi planovi se mogu ostvariti sa malim ekipama, koji ma je cilj da ostanu u ligu,za trofeje i gazenje,i trpanje golova svima,treba neko moderan,drugacija formacija,drugacijim pogledom na moderni fudbal.Neznam da li Amar ima sve to u dovoljnim kolicinama, ali opet mislim da ima on "NESTO" sto ovi svi treneri sto su bili nemaju.Sta je to neznam stvarno.Ali treba neko ko ce donjeti nesto novo,prvo u Zelju,pa i u samu ligu,jer odje se godinama igra isto.
Stata imali smo igrace koji su mozda bili najbolji do sada,ali ovo je sve greska Slavke.
Sto se tice igraca, vec se zna ko ide,tako da nebih volio da Slavko bira koga cemo dovesti da nebude opet nebuloza.
Sve u svemu molio bi admina da stavi anketu vezano za Slavku
oboje je. ovakvu tekmu, derbi za titulu, bi igrači trebali i bez trenera bar da ostave srce na terenu.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava