Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

drtooth
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 5:43 pm

Ljudi moji, nismo mi prvi, a ni poslijednji koji su nesto izgubili, prokockali... kako bi se mi osjecali da smo u jednom momenu imali +11 u odnosu na zrinjski, pa nas oni prestigli...

Mnogo vecim klubovima se desava pad forme, desi se Barsi koja jedne sezone u 10 dana izgubi i ligu i kup i LP, a sve bilo u njihovim rukama.

Nazalost, nama se takodje desilo, najvise me boli indolentnost nasih igraca. Krupa ti bude upozorenje i za 7 dana ponovis isto i vece sranje!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

Jaozinho22 je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:30 pm
arctg je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:19 pm
ned maj 21, 2017 5:15 pm
Nije sala! Nije ni zajebancija! Ima klausulu!!! Odnosi se na broj utakmica koje mora odigrat. Na stranu sto Slavko ne voli Boccu al je tako.
I zašto permanentni nije izbiflao šanse s kojim smo mogli riješiti utakmicu :lol:
Dokaži! Reci ime onog ko ti je rekao to, daj uslikan ugovor gdje piše to, daj izjavu bilo koga ko je dio tog ugovora, makar ga na Facebooku pitao. Kad si već siguran u to, uradi nešto od ovoga i vrlo lahko ćemo provjeriti da li lažeš ili ne.
Hahahahaah, nadam se da nisi ozbiljan. Objavljivanjem imena koji je inače veoma veoma blizak igraču, ugrozio bi i svoju i njegovu privatnost. ;) Ne bi pisao nesto sto nije istina, nemam nikakvu korist od tog ;)
Znači da lažeš.

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:45 pm

fcz je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:37 pm
Yebes i titulu, da je ona jedini problem. Ja ne vidim u buducnosti nikakav izlaz, nikakvu nadu da ce Zeljo biti bolji. Izgubili smo eto i taj primat najtrofejnijeg kluba u PL, vec cetiri sezone smo bez trofeja, strahovito gubimo korak...

Imali smo uslove kao nikad u historiji. I pare i pripreme i pojacanja, stadion se poceo graditi, nevjerovatna podrska navijaca - a mi se opet osramotimo i dozivimo krah.

Sta onda ocekivati od naredne sezone ili sezona? Ostanu li ovi igraci - liga za prvaka ce biti nemoguca misija. Promijenimo li igrace, dodje novi trener - bice opet prica kako je to nova ekipa, treba da se uigra, nista ne dolazi preko noci, dok prodju pripreme, plavo proljece... Opet nista. Jednostavno, nema izlaza. O prosjeku navijaca ne smijem ni da pomisljam.

Jedina mala nada, ali za to trebaju godine, je da ova uprava smogne snage da ostane i strpljivim i pametnim radom finansijski digne klub do te mjere da budemo sposobni kupiti PRAVE igrace i vratiti primat kluba broj 1 u drzavi. Do tada, pomirite se da smo obicni prosjek ove lige s tendencijom pada.

I jos nesto, da Bog da nam Amar nikad ne dosao na klupu. Da se to desi, priznali bi da ne mozemo osvojiti nista bez njega, da klub ne moze funkcionisati bez jednog covjeka, pa bi onda jedino logicno bilo da u tom slucaju preimenujemo klub i nazovemo ga po njemu a na grb stavimo, recimo, brkove.
Glupa je to prica, da ne mozemo nista bez Amara jer je on Amar, pa "Amarovo prokletstvo", ovo ono. Ne, nego jer je jedan od rijetkih dobrih trenera u ovoj zabokrecini od bh fudbala i jer voli Zelju, voljan je da ga vodi, a za strance nemamo para i nece da dodju ovdje.

Onda nek se United preimenuje u Sir Alex FC, Arsenal u Wenger Academy itd. Mislim, ako je to tako. Zasto bjezati od vlastitih ljudi?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 5:49 pm

arctg je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:15 pm
Nije sala! Nije ni zajebancija! Ima klausulu!!! Odnosi se na broj utakmica koje mora odigrat. Na stranu sto Slavko ne voli Boccu al je tako.
I zašto permanentni nije izbiflao šanse s kojim smo mogli riješiti utakmicu slika
Dokaži! Reci ime onog ko ti je rekao to, daj uslikan ugovor gdje piše to, daj izjavu bilo koga ko je dio tog ugovora, makar ga na Facebooku pitao. Kad si već siguran u to, uradi nešto od ovoga i vrlo lahko ćemo provjeriti da li lažeš ili ne.
Sto posto je tako, lik ima klauzulu da mora igrati... uostalom ovdje je dosao da bude jedan period jer mu je dijete rodjeno ili treba da se rodi.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:50 pm

arctg je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:30 pm
arctg je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:19 pm

Hahahahaah, nadam se da nisi ozbiljan. Objavljivanjem imena koji je inače veoma veoma blizak igraču, ugrozio bi i svoju i njegovu privatnost. ;) Ne bi pisao nesto sto nije istina, nemam nikakvu korist od tog ;)
Znači da lažeš.
Ja, kao sto napisah maloprije, kad sam vidio da pisete o tome, sam cuo o toj "stavki" u Kerlinom ugovoru od nekih likova u Tuborgu, poslije utakmice sa Slobodom prije par sedmica.. Poslije utakmice pricali malo ogorceni na Bogija i Kerlu, pa eto oni spomenuse. Kao sto rekoh odma mahalska, koliko ima istine u tome, i kako je ta informacija dosla do tih likova to ne znam.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plavi orkestar
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:51 pm

Ma libo me racku kako se zove trener.Mene interesuje Zeljo koji ce na Grbavici mljeti protivnike a na strani svi imati strah i respekt prema Zelji.Ovo jucer je ponizenje i za Zelju i za nas navijace i ne samo jucer,cjela sezona je ponizavajuca.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:52 pm

Ne kažem da ne kolaju priče okolo ali meni je svaka priča bez pokrića ili dokaza čista laž i izmišljotina. Da je sve istina što se priča...

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:56 pm

arctg je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:52 pm
Ne kažem da ne kolaju priče okolo ali meni je svaka priča bez pokrića ili dokaza čista laž i izmišljotina. Da je sve istina što se priča...
Slazem se ja sa tobom 100%..
Mahalskih je bilo i uvijek ce biti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:56 pm

ZELJEZNICAR VOLIMO, IGRACE MU JEBEMO !

salemprolic
Kontakt:

ned maj 21, 2017 6:00 pm

Slavko stalno potencira tih tri boda od zone ispadanja kad je preuzeo ekipu, a ne spominje da nam je i Evropa tada bila udaljena isto toliko. Igracima je bila dovoljna promjena samo jer ih je Kostic nervirao i mrzili su ga. Fata da je preuzela ekipu poslije Slovenca izborila bi Evropu. Kad je trebalo da pokaze svoje trenerske kvalitete, na pripremama, i na proljece on je pokazao nista. Obicni serator, alibi trener i bezmudas. Yebem i njega i kartone mu. Frajer drzi kartoteku i nosi stopericu i dalje u 21. vijeku kraj zivih kompjutera, eksternih diskova i slicno. sta reci za takvog covjeka.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

hardwell
Kontakt:

ned maj 21, 2017 6:01 pm

Pa ne možeš bez Amara zato što poslije njeg dovedeš trenere koji nemaju kvalitet da budu treneri FK Željezničar

Je li Dino Đurbuzović kvalitet za trenera Želje koji će osvojiti ligu, napraviti uspijeh u Evropi, nadigrati taktički trenere protivničkih ekipa u našoj ligi, donijeti svoj stil igre koji će privuči raju na stadion i donijeti rezultate? Je li to Admir Adžem? Je li to Vlado Čapljić? Je li to Milomir Odović? Je li to Edis Mulalić? Je li to Miloš Kostić? Je li to Slavko Petrović?

Dino nije, Adžem bio zelen i nedovoljno kvalitetan u tom trenutku. Odović igrao odlično, bio najbliži tituli, imao nesreću da je imao nedovoljno širok igrački kadar prepun klinaca koji su znali igrati toplo-hladno i imao jakog konkurenta u vidu Sarajeva (Dosta kvalitetniji bili tada). Čapljić epizoda od par dana. Mulalić limitiran trener uz to i neiskusan, jako dobar motivator zbog ljubavi koju osjeća prema klubu. Kostić ništa specijalno

A ovog permanentnog šefa struke ne želim da komentarišem, odsvirao je svoje za mene, a vjerujem i za sve koji bar malo prate igru
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

avlami97
Kontakt:

ned maj 21, 2017 6:05 pm

Nervira me prica oko Amara. Ako opet bude nas trener imat ce podrsku, kao i uvijek. I jos nesto, Amar uopste nije jeftin trener. Neki znaju kolika je bila njegova plata plus bonusi. Mnogima bi se zamantalo u glavi. Kada bi sada imao te pare, a da se na iste placaju doprinosi, niko nas ne bi mogao pokriti.
Klub u kojem trener u autobusu isplacuje platu ili pola nje nije ozbiljan klub, makar imao 100 trofeja.

Volio bih i ja da je Amar trener, ali samo trener i da se nastavi zakonito poslovanje. U suprotnom cemo postati Sloboda.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Dr. Adzem
Kontakt:

ned maj 21, 2017 6:09 pm

Evo kaze Jagodic da mu je imperativ 4 mjesto. Hahaha
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

ned maj 21, 2017 6:12 pm

Juniori prvaci, 0:4 ( 2 Zeric, Mujagic, Maslo )
slika

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned maj 21, 2017 6:13 pm

Historijski uspijeh slobode moj Kosticu :D

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 21, 2017 6:17 pm

Kad Sloboda uzme bod Zrinjskom a mi ne dobijemo Radnika :rofl1:
Eh to bi bila kap da se bacim sa nekog nebodera.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

djoxxx1921
Kontakt:

ned maj 21, 2017 6:18 pm

Oj teskog dana. sta je ovoooo

Leon_Professional
Kontakt:

Cestitke juniorima. To je prava ekipa. Bravo za Adzema, igrat ce se Liga Prvaka na Grbavici.

Sljedecu nedjelju kad budemo prvaci, bit ce najmanje ljudi ikad na proslavi :ganja:

storm_raider
Kontakt:

Nema Kerla tu stavku u ugovoru.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dr. Adzem
Kontakt:

ned maj 21, 2017 6:21 pm

Minjore je napisao/la:
ned maj 21, 2017 6:13 pm
Historijski uspijeh slobode moj Kosticu :D
Svasta cw bit u nedjelju. Ono postanemo prvaci ni iz cega to ko prosle sezone kad je ajax zijanio titulu zadnje kolo
Cuva Bog Zelju svog!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava