Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 12:30 pm

Mi nismo zasluzili pobijediti Radnik, Krupu, Slobodu, Sarajevo, Zrinjski u gostima u ligi za prvaka... O cemu pricamo??? Ja bih mijenjao i trenera i dosta igraca, jednostavno su i jedni i drugi pokazali da ne znaju, kad je najvise trebalo... Slavko je imao priliku da pripremi ekipu i nije uspio, takticki nije uspio, formacijski nista promijenio, ali eto... Postujem i sve odluke uprave, jer sigurno znaju vise i blize su izvoru problema, da li to Slavko trazi nesto sto ovi igraci ne mogu da ispune... Ja i dalje ne mogu da vjerujem sa kakvim malim mudima smo odigrali ove tekme protiv Krupe i Sarajeva, pa to je da Bog sacuva... Svaka cast Zebi, Stevanovicu, Kjosevskom, Stanicu, Lendricu (ponekad) i eto mozda Nikolicu... Znaci na prste jedne ruke mozemo nabrojati ljude kojima je stalo do Zelje i koji grizu na utakmicama. Bekric vozdra medju trenere kod omladinaca, Kerla i Bogicevic mrs iz kluba, Markovic, Blagojevic, Radinovic, ostaviti 2 od njih, 1 se rijesiti.

Nadam se da cemo uzeti dobre pare za 2 igraca (Kjosevski i Lendric), da cemo proci to prvo pretkolo, u 2 vec nismo nosioci i tu ocekujem ispadanje, ali eto 440.000 eura je kakva takva utjeha... I da napokon dovedemo mlade igrace o kojima trubimo godinama. Vukotic, itd. ;) Pa da pocnemo praviti jebenu ekipu koja je mlada, srcana, zeljna dokazivanja, zeljna za odlaskom u jacu ligu, zeljna trofeja, ali uz jace ugovore takvim igracima a ne tipa Bekric i 3.5 godine ugovora, ne tipa jbeni Kerla, povratnik, pola godine ugovora i sl.

djoxxx1921
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:33 pm

Mene sad uzasno brine sljedeca sezona. Pokazalo se da ova ekipa ne moze, cast pojedincima.. Nama trebaju dva stopera, lijevi bek, s tim da desno rotiramo Stanu i Sinisu, al i tu je kvalitet upitan. Sto se vezne linije tice, Bekric penzija, Zeba bi mozda mogao jos jednu sezonu dati ruke, ali sa doziranjem njegove minutaze.. Blagojevic i Markovic, ne znam vise sta da mislim. Neka rotacija, klupa, ali i tu nam skripi zestoko, jedan strasan vezni nam je neophodan, mozda i dva. Ordagic bi tu bio kec na desetku, ali od toga nema nista.. Sto se krila tice, bez Miroslava ostajemo, i ako tu ostanemo samo na Zakaricu i Crnovu, samoubistvo. I na kraju zamjena za Lendrica.. Ljudi moji nama treba sad, 7-8 igraca minimalno, ali igraca za prvih 11. Ovo ce bit tezak prelazni, mnogo je posla pred ljudima u klubu...

Eric Cantona
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:33 pm

...A onda isplivaju naše navike, euforija i sve ode dođavola. Mi se upalimo lako kao šibica i brzo izgorimo. Predugo slavimo i tugujemo, a drugi se ne osvrću i idu naprijed.

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:34 pm

Mi sve moramo podrediti tituli za sljedecu sezonu, jer se mijenja taj sistem takmicenja, imali bi minimalno 4 tekme u Evropi, a dodatno se otezava put u evropskoj ligi... Znaci titula sljedece sezone je pod moranjem!

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:39 pm

P.S. Zna li se kada cemo zavrsiti kompletno istocnu tribinu, plato iza nje, parking, poslovni prostori, koliko fali para uopste?

Elegant
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:41 pm

Fakat radi li se nesto iza i ispod istoka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

ned maj 21, 2017 12:42 pm

Ajzea je napisao/la:
ned maj 21, 2017 12:29 pm
Elegant je napisao/la:
ned maj 21, 2017 12:28 pm
I vi koji prizivate Amara malo na zemlju se spustite, eto doci ce Amar i svi ce problemi igrackog kadra i igre na terenu nestati - hoce ali u qurcu.
Do sad jesu.
Hajmo otvoreno pricati.
Amar je upumpao ogromno svoje love u klub.
Hoce svoje pare nazad, logicno. Pisanog traga o upumpavanju nema. Misimovic nece ni da cuje o vracanju bez dokaza, logicno.
Zato Amara nema u Dolini na našim tekmama, gleda nas na gostovanjima.
Dali je u takvom odnosu snaga Amar idealno rješenje? Nije!
Niti bi on htio da se vrati kdok mu ne vrate lovu, niti bi ga Misimovic na koljenima molio.
Cuda su uvjek i svuda moguca ali su minimalne šanse da se Amar uskoro vrati u Želju.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:43 pm

Kako nije bio a sa istoka gledao utakmicu?

Bosnia

ned maj 21, 2017 12:46 pm

Zamislite jos Sesara dovedemo na sve ono :rofl:

pa kolektivno harakiri da izvedemo

Elegant
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:48 pm

Slavko ostaje iz razloga sto nema drugog trenera u ovoj ligi da ga zamjeni, Amar nece doci jer ocigleno tesko da bi nasao zajednicki jezik sa Misimovicem i ekipom.

Haklapuc
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:49 pm

Draga Upravo FK Željezničar,

Ako već Amar ne bude želio, htio ili šta već ponovno biti trener našeg kluba, a ima svako pravo na to obzirom na to kako ste mu hinjski prešutili dugovanja, IZMISLITE trenera koji je kadar voditi FK Željezničar.
Samo shvatite da prava na grešku ovaj put nemate.

Danas sam gori nego jučer i samo se pitam čime smo ovo mi navijači zaslužili? Igrači su zaslužili i gore, ali ima li kakve pravde za nas navijače koji smo davali podršku koja dosad u BiH nije viđena, a ta bezrezervna podrška je bila za 22 kretena koji su se u odlučujućim momentima vukli po terenu.
E sad mi takvi kakvi jesmo, volimo klub tako kako volimo, zahtijevamo PROMJENE, a sve što želimo vidjeti na terenu su mladi momci i borba na terenu. Borba za opstanak s ograničenim mladim igračima, koji se bore i ginu za ovaj klub bi mi lakše pala od ovog jučer i onog prije sedam dana.
Da li je iko prigovarao Odi i momcima za ispuštenu titulu? Nije, jer smo svi vidjeli kako se momci bore i koliko vole ovaj klub. Hoćemo opet da gledamo Željinu školu, dosta je bilo Zakarića, Stojanovića, Kerli i ostalih govana kojima je Željo vrh karijere i koji opet ne shvataju gdje igraju.

Okolele
Kontakt:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Kospicar
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:50 pm

Ne mogu da vjerujem sta ste spremni da napisete za covjeka koji je u 24 meca(u ligi) imao samo 2 poraza, 7 remija i 15 pobijeda.

Ustati pa reci Slavko Petrovic.

Iskren da budem imamo i vise nego limitiranu ekipu, mi smo mozda pocasceni sto se ne bi prosuli u LP, ovako cemo odigrat barem dva pretkola u EL. Ekipa za godinu dana, s dva jaka prelazna roka moze da se sastavi, i jos plus pola ekipe koja je trenutna i stvarno vrijedi.

Ebo ti sampiona koji izgubi s ukupnim rezultatom s vise od 5-6 razlike u kvalifikacijama za LP. To hocete da gledate?

Mnogi ce me napasti, ali iskreno Amar ima slifa za nasu ligu, ali ta liga prije 6 godina i danas je neuporediva.

Sve je upravu sto kaze, ali eto Slavko glup pa on to ne zna, eto nasi igraci nisu htjeli pobjedu, sto posto, NEMA LOGIKE. Htjeli su je ali ocito su se pitari usrali navijaca i odigrat ce derbi onako i pola ce ih pobjec, nasi su htjeli ali nisu mogli. Psihicki umor, fizicki takodjer, pritisak navijaca, nismo dali ekipi mjesta za kiks, cak i kad pobjedimo mi imamo privilegiju da nesto da izvinete seremo.

Ne znam stvarno, malo ste me razocarali s nekim izjavama, znam da je pola njih u afektu ali stvarno treba malo razmislit pa nesto reci.
Zadnja izmjena: Kospicar, dana/u ned maj 21, 2017 12:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

svraka
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:51 pm

Kada su najvise trebali da se bore, tada su najvise zakazali, igrali k'o curice. To mislim na utakmice protiv Širokog (obje polufinale kupa), Sloboda, Krupa i maleni. Podršku su imali maksimalnu, al nisu znali iskoristiti nit su imali želje ni volje za titulom izgleda, a znali su je u medijima najvaljivati, obecavali nam sve, a na kraju... Ne boli proaz, koliko boli izdaja!
Forza 1921!

Oda majstore!

Bosnia

ned maj 21, 2017 12:51 pm

Haklapuc je napisao/la:
Draga Upravo FK Željezničar,

Ako već Amar ne bude želio, htio ili šta već ponovno biti trener našeg kluba, a ima svako pravo na to obzirom na to kako ste mu hinjski prešutili dugovanja, IZMISLITE trenera koji je kadar voditi FK Željezničar.
Samo shvatite da prava na grešku ovaj put nemate.

Danas sam gori nego jučer i samo se pitam čime smo ovo mi navijači zaslužili? Igrači su zaslužili i gore, ali ima li kakve pravde za nas navijače koji smo davali podršku koja dosad u BiH nije viđena, a ta bezrezervna podrška je bila za 22 kretena koji su se u odlučujućim momentima vukli po terenu.
E sad mi takvi kakvi jesmo, volimo klub tako kako volimo, zahtijevamo PROMJENE, a sve što želimo vidjeti na terenu su mladi momci i borba na terenu. Borba za opstanak s ograničenim mladim igračima, koji se bore i ginu za ovaj klub bi mi lakše pala od ovog jučer i onog prije sedam dana.
Da li je iko prigovarao Odi i momcima za ispuštenu titulu? Nije, jer smo svi vidjeli kako se momci bore i koliko vole ovaj klub. Hoćemo opet da gledamo Željinu školu, dosta je bilo Zakarića, Stojanovića, Kerli i ostalih govana kojima je Željo vrh karijere i koji opet ne shvataju gdje igraju.
Pasa moj uprava je jedina svijetla tacka u ovom klubu... ona i 2-3 igraca maksimalno, ostalo sve moze ici ne zanima me.

bez ove uprave komotno razmontiraj istok, u zeljezo i te pare da posadimo kukuruz na grbavici

Timscho
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:52 pm

Ovaj jucerasnji rasplet sezone boli pravo, i bolice nas jos dugo. Nakon svih ovosezonskih turbulencija imali i dalje sansu da uzmemo tu titulu, samo da ne izgubimo od naljuceg protivnika, i onda napravimo glupi penal, padnemo moralno...osluskujes rezultat u Bijeljini, gledas na njihovom stadionu one njihove navijace kako se iz svog jada nama rugaju, gledas nas nemocan tim... Uzas! Boli pravo.
Ipak kad realno pogledamo sve ovo dosad, ovaj poraz juce nije nikakav sok ni iznenadjenje. Nadali smo se svi pozitivnom rezultatu ali i znali smo svi da nam je ekipa nepredvidiva, psihicki totalno labilna, znali smo da nemamo neku timsku igru, taktiku, dovoljno fizicke snage, a ni dovoljno pojedinacnog kvaliteta da bi cvrsto vjerovali u pobjedu/remi. Jednom rjecju znali smo da nam je optimizam na klimavim nogama. Slabo igramo cijelu ovu sezonu. Dobijamo utakmice uglavnom na poteze pojedinaca i na borbu, htijenje kad su oni prisutni,a cesto i na srecu. Vecinu utakmica strepimo do kraja. Ok, par puta smo igrali i lijep fudbal; protiv Radnika, Zrinjskog, Slobode...ali to su izuzeci, nemamo konstantu ni u igri ni na tom psihickom planu.
Svi bi mi sad nesto mijenjali, trenera, igrace... Ja mislim da svi prvo trebamo strpiti jos zadnje kolo, sa ovim strucnim stabom i igracima pobijediti Radnika (da ne bi na kraju bili treci), a onda poslije u miru analizirati cijelu situaciju. Vidjeti kako smo dosli do ovakve situacije. Nije to bas tako jednostavno, eto dovedi trenera, nekoliko novih igraca i hajmo po titulu. Prvo trebaju ljudi u Klubu definisati kuda Zeljo ide i kojim putem. Pri tome ne smiju slusati nas na forumu. A da ne bi morali nas slusati moraju se pojacati strucnjacima koji su za fudbal pametniji od foruma. Nase je da i dalje potvrdjujemo nasu bezrezervnu podrsku ovoj Upravi jer su POSTENI i RADE SAMO ZA ZELJU. I naravno da i dalje dolazimo u velikom broju i navijamo kao do sada.
svojim snagama na svojoj zemlji

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:53 pm

Bosnia je napisao/la:
ned maj 21, 2017 12:46 pm
Zamislite jos Sesara dovedemo na sve ono :rofl:

pa kolektivno harakiri da izvedemo
:rofl:

Pogibija ce biti.

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:55 pm

Ja sam takodje blizi rjesenju da Slavko ostane ali da mu se prikljuce npr. Adzem i Odovic (uz vec ranijeg Mulahasanovica), pa da to bude neki strucni stab, analize, taktika, priprema, omladinci, fizicka priprema, itd. Slavki to ne bi trebalo da smeta, nego cak naprotiv...

Okolele
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:55 pm

Kospicar je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem sta ste spremni da napisete za covjeka koji je u 24 meca(u ligi) imao samo 2 poraza, 7 remija i 15 pobijeda.

Ustati pa reci Slavko Petrovic.

Iskren da budem imamo i vise nego limitiranu ekipu, mi smo mozda pocasceni sto se ne bi prosuli u LP, ovako cemo barem dva pretkola u EL. Ekipa za godinu dana, s dva jaka prelazna roka moze da se sastavi, i jos plus pola ekipe koja je trenutna i stvarno vrijedi.

Ebo ti sampiona koji izgubi s ukupnim rezultatom s vise od 5-6 razlike. To hocete da gledate?

Mnogi ce me napasti, ali iskreno Amar ima slifa za nasu ligu, ali ta liga prije 6 godina i danas je neuporediva. Sve je upravu sto kaze, ali eto Slavko glup pa on to ne zna, eto nasi igraci nisu htjeli pobjedu, sto posto, NEMA LOGIKE. Htjeli su je ali ocito su se pitari usrali navijaca i odigrat ce derbi onako i pola ce ih pobjec, nasi su htjeli ali nisu mogli. Psihicki umor, fizicki takodjer, pritisak navijaca, nismo dali ekipi mjesta za kiks, cak i kad pobjedimo mi imamo privilegiju da nesto da izvinete seremo.

Ne znam stvarno, malo ste me razocarali s nekim izjavama, znam da je pola njih u afektu ali stvarno treba malo razmislit pa nesto reci.
Slazem se u potpunosti..Smijeni sad Slavka i eto ti novog koji hoce svoj,sistem,hoce svoje ljude,hoce sve novo..Moras najmanje 8 igraca novih dovesti jer 5 najmanje ide zato sto im isticu ugovori i 5 zato sto ih moras otjerati jer nemaju kvalitet za Željezničar..

Smirite ljudi usijane glave,odmorite i sacekajte pravovremene odluke Uprave..Ishitrene odluke nam ne trebaju..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u ned maj 21, 2017 12:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

ned maj 21, 2017 12:56 pm

Kospicar je napisao/la:
Sve je upravu sto kaze, ali eto Slavko glup pa on to ne zna, eto nasi igraci nisu htjeli pobjedu, sto posto, NEMA LOGIKE. Htjeli su je ali ocito su se pitari usrali navijaca i odigrat ce derbi onako i pola ce ih pobjec, nasi su htjeli ali nisu mogli. Psihicki umor, fizicki takodjer, pritisak navijaca, nismo dali ekipi mjesta za kiks, cak i kad pobjedimo mi imamo privilegiju da nesto da izvinete seremo.

Za dobrog je razmatranja zasto nasi nisu mogli, koji je pravi razlog nikad necemo znati. Po onom viđenom na terenu kao da su ovu sedimcu ispijali kafe i sokove samo cekali da dođe derbi i hajde lako cemo 0:0.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava