Mi nismo zasluzili pobijediti Radnik, Krupu, Slobodu, Sarajevo, Zrinjski u gostima u ligi za prvaka... O cemu pricamo??? Ja bih mijenjao i trenera i dosta igraca, jednostavno su i jedni i drugi pokazali da ne znaju, kad je najvise trebalo... Slavko je imao priliku da pripremi ekipu i nije uspio, takticki nije uspio, formacijski nista promijenio, ali eto... Postujem i sve odluke uprave, jer sigurno znaju vise i blize su izvoru problema, da li to Slavko trazi nesto sto ovi igraci ne mogu da ispune... Ja i dalje ne mogu da vjerujem sa kakvim malim mudima smo odigrali ove tekme protiv Krupe i Sarajeva, pa to je da Bog sacuva... Svaka cast Zebi, Stevanovicu, Kjosevskom, Stanicu, Lendricu (ponekad) i eto mozda Nikolicu... Znaci na prste jedne ruke mozemo nabrojati ljude kojima je stalo do Zelje i koji grizu na utakmicama. Bekric vozdra medju trenere kod omladinaca, Kerla i Bogicevic mrs iz kluba, Markovic, Blagojevic, Radinovic, ostaviti 2 od njih, 1 se rijesiti.
Nadam se da cemo uzeti dobre pare za 2 igraca (Kjosevski i Lendric), da cemo proci to prvo pretkolo, u 2 vec nismo nosioci i tu ocekujem ispadanje, ali eto 440.000 eura je kakva takva utjeha... I da napokon dovedemo mlade igrace o kojima trubimo godinama. Vukotic, itd.

Pa da pocnemo praviti jebenu ekipu koja je mlada, srcana, zeljna dokazivanja, zeljna za odlaskom u jacu ligu, zeljna trofeja, ali uz jace ugovore takvim igracima a ne tipa Bekric i 3.5 godine ugovora, ne tipa jbeni Kerla, povratnik, pola godine ugovora i sl.