Mislio sam da si drug Ajzea i da ćeš i meni javiti novost. Ja druge moram pitati...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Eh to se zove janje, kad se okrećeš cijelu noćdelinjo je napisao/la:kad mi klocevi pokvare noc,i sad cijelu noc moram se okretati u krevetu ko na raznju...za ovo treba banove dijeliti ccc
Evo kaze da mu posaljes PP. Odgovara odmah.tm8782 je napisao/la:Mislio sam da si drug Ajzea i da ćeš i meni javiti novost. Ja druge moram pitati...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Eh to se zove janje, kad se okrećeš cijelu noćtm8782 je napisao/la:delinjo je napisao/la:kad mi klocevi pokvare noc,i sad cijelu noc moram se okretati u krevetu ko na raznju...za ovo treba banove dijeliti ccc
Izgleda da je samo dobra zajebancija.neda_TM87 je napisao/la:nista od te novosti?
Sad ozbiljno, ja se nadam da nijeterabajt je napisao/la:Izgleda da je samo dobra zajebancija.neda_TM87 je napisao/la:nista od te novosti?
Dario legenda.Da je ziv pa da sad koju šarne.Materijala na sve strane a kod pitara na pretek.ChWilla je napisao/la:besmrtni dario džamonja:Plavi orkestar je napisao/la:Upravo tako.Jednom sjedim sa jednim " novinarom" iz Avazovog sporta,zacugali se a on poce nešto pisati za stolom onako u pripitom stanju.Kaze moram intervju uraditi i poslati,sa igracem Slavije,bio je u vrhu liste strijelaca tada i sa našim Borisom Braculjom.Frajer naškraba,faxira i završi poso.Pitam ga kako moze tako nešto uraditi a on me još zacudjeno gleda,ko gdje cu ga to pitati.Kaze ma ja sam sa njima dobar,oni bi ovo sve svakako i rekli.Ja sutradan po novine kad ta dva intervjua objavljena.Ivicahuljev je napisao/la:Jos da znas kako se dodje do 'exkluzivnog intervjua' tek bi se onda frapirao vjeruj
Ujutro me je pitao (pošto je imao novčanih problema, ili, prosti je rečeno - bio kokuz) može li ostati kod mene do proljeća, a kako sam i ja bio u sličnoj situaciji (Spektar, gdje sam tada radio, prestao je izlaziti i imao sam neku crkavicu od honorara u Oslobođenju, gdje sam pisao za "studentsku stranu"), pristao sam.
"Intervjuisao" sam brucoše i diplomce po raznim fakultetima, pitao ih o njihovim planovima za budućnost i, mahom, većina mi je odgovarala da planiraju zažditi u inostranstvo.
Kad sam napisao prvi tekst, moja tadašnja urednica Zrinka Ilić me je ukorila: "Ma, jok. Svi oni žele ostati u Jugi i pomoći njenom prosperitetu".
Tako sam naučio svoju prvu lekciju iz novinarstva - ne vjeruj svemu što pročitaš u novinama.
To mi je olakšalo posao, jer se više nisam trebao jebavati s papcima, nego sam sjedio u bifeu Oslobođenja, kod Lutve, i izmišljao izjave. Obavezno bih izmislio tri imena - srpsko, musli mansko i hrvatsko.
Mucki provokatori,bacise bombu I sad mirno spavaju...likusa je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Pratite zvanicnu danas...
Jest vala baš su bezobrazni.Leon_Professional je napisao/la:Neko ce danas poginuti, a ovi insajderi ce morati biti procesuirani posteno