pa ti nas prozivaj,moras imati strpljenjafk1921 je napisao/la:eto ga, milos kostic novi trener o.O

pa ti nas prozivaj,moras imati strpljenjafk1921 je napisao/la:eto ga, milos kostic novi trener o.O
slazem sa tobom jer nije on taj koji ce donje duplu krunu bar jedan trofej ,al ajd neka mu je sasrecomHadzijalagic je napisao/la:Nisam zadovoljan al eto neka mu je sa srecom.. Morali smo puno bolje..
ma bjezi, imam projekat za srijedu ni da ga dohvatim kako treba sve zbog ove info, sad mogu napokon da radim na projektu hahasuper1 je napisao/la:pa ti nas prozivaj,moras imati strpljenjafk1921 je napisao/la:eto ga, milos kostic novi trener o.O
Ma pozelio sam mu srecu samo ovo je poprilicno rizican potez uprave..fk1921 je napisao/la:Dobro, ja mslm da ne bi sad trebali odma na pocetku blatit covjeka na osnovu informacija sa transfermarkta. Sacekajmo utakmice pa cemo vidjeti
Sa svakim je rizik, slabo imamo info oko ovog covjeka, vise smo upoznali vukomanovica. Polahko, jedini rizik nije Amar Osim tako da jbg..Hadzijalagic je napisao/la:Ma pozelio sam mu srecu samo ovo je poprilicno rizican potez uprave..fk1921 je napisao/la:Dobro, ja mslm da ne bi sad trebali odma na pocetku blatit covjeka na osnovu informacija sa transfermarkta. Sacekajmo utakmice pa cemo vidjeti