Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 1:31 am

kremenko je napisao/la:
ned maj 21, 2017 1:22 am
Upravo samo posteno,a Zelju zajebaju ;)
Ko nas bolan zajebava? To sto imamo pickice u ekipi smo krivi mi, sve smo imali u svojim rukama i nogama i sve smo ispustili. Ko nam je kriv sto protiv Krupe nismo napravili 1 sansu, jednu jebenu sansu? Tu da smo dobili bolio bi nas racku za derbi, trebala bi nam pobjeda protiv Radnika na Grbavici za titulu. Treba ti bod na Kosevu ili pobjeda, ne smijes samo izgubiti i mi izgubimo, ovakvo sarajevo ti stvori par mrtvih zicera koje hebibovic promasi i ko je kriv za poraz, vanzemaljci, zrinjski, sudija?
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u ned maj 21, 2017 1:32 am, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

nikad_izvini je napisao/la:
ned maj 21, 2017 1:27 am

Za ovo podvučeno i boldirano, lažeš. Pa vidjelo se odavno gdje idemo. Nema titula i nema uspjeha dok nas levati vode. Kao što se reklo da nema mutnih radnji ( poštujem ), reklo se i da će biti titula. I ? Đe su titule ? Jel ti kontaš da ih možemo uzeti kad nemamo nikoga u savezu, nećemo da premiramo Radnika, a kamoli da kupimo u Krupi.

To sam odavno pisao i govorio. Moraš imati jakog SD-a.Mi ga nemamo. Moraš imati sposobne ljude u klubu koji NEĆE DOZVOLITI da na povaljuju gdje god stignu. Moraš imati stručnog trenera. Moraš imati ekipu koja zna šta je Željezničar.

Samo tako mi možemo nešto da uradimo. Ovi, na ovaj način, nas blamiraju i ponižavaju. Ko to ne vidi, budala je.

Idi pošteno na svoj račun, nemoj iči pošteno na račun ŽELJEZNIČARA, jer živimo u bari punoj krokodila. Imaš samo dvije opcije, il si krokodil il te pojedu za doručak. Koliko mogu da primjetim u cijeloj priči mi smo jebana strana.
Cvrle,

Nadigraj i pobijedi, osvoji. Sta je problem? Sta dobijes ako kupis? OK, eto trofej u vitrini i sta sad? Nesto vise kesa nego od samog izlaska u Europu i onda?

Da smo dobili Krupu, Slobodu, Sarajevo (sve utakmice koje smo morali dobit), da ne govorim o kiksevima u prvom dijelu sezone itd. koliko bi bodova prednosti imali?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Jaozinho22

ned maj 21, 2017 1:33 am

Kerla mora odigrat određen broj utakmica i to je po ugovoru! Htjeli vi to ili ne. Nisam vidio ugovor al ima ko je vidio ;)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

GoodisonPark
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:01 pm
kad ti izgubiš bukvalno svaki duel kao danas, nema napadački i odbrambeno...
ma ja nema Đe te nema a nema te niĐe.

Ne znam kako i zašto ni da li je to dobro ili nije, ali nisam toliko pogođen svim ovim bezveznim dešavanjima.. Vraćamo se haver i ja sa koševa i već dogovorimo da idemo i protiv Radnika.. Da godišnje izbušimo do kraja i da ispunimo maksimalnu kvotu svih domaćih utakmica ove sezone uz još dosta gostujućih, jako korektno od mene prema ovim manekenima..

Valjda nisam razočaran zato što sam u svakom trenutku bio svjestan da je titula (dok su joj neki haman već našli mjesto u vitrinama plavog salona) još daleko, vidjelo se da nam mnogo stvari ovisi o sreći, dobrom-lošem danu i da uopšte ne pokazujemo tu čvrstinu koja treba da krasi šampionsku ekipu..

Džaba je sad sve.. Preživio sam jako mnogo vice titula i titula izgubljenih u poslednjih kolima tako da mi ovo sad dođe samo kao još jedan od ožiljaka u nizu .. Svega mi, već sad sam spreman za još jedno ovako i još gore razočarenje u sljedećoj sezoni, baš me briga sve i ako se desi..Željo je to moj burazere, ali taj isti Željo i dalje igra i život teče dalje.. Ja sam na Grbavici opet i možda će neko misliti da sam lud ali mi je jako draga spoznaja da rezultati i titula nisu razlog zašto volim i pratim ovaj klub, volim ga i pratim ne zbog ovih igrača, ma kako se oni zvali već zato što je to klub koji traje skoro 100 godina a ovi igrači su nam u knjizi historije zamrljali i upropastili 2, halalosum.. Idu nove stranice i nove priče i nova imena a nadam se i ljepša vremena za sve nas..

Danas fina ekipa iznad centralne lože pomješani i mi i Pitari, dobra ekipa sa sjevera našeg bila a dobra i zaebancija prije tekme :) jedino što je u sektoru do nas prema sjeveru bio manji incident pa su specijalci morali rješavati, odveli su nekog (njihovog mislim).. Pitari zasluženo uzeli, mi taktički zalutali na utakmici, jbt ga idemo dalje.. Može i mora ovo još 200 puta bolje..

Nemoj te psovati nikome molim vas, budimo dostojanstveni, bodove i titulu nećemo vratiti psovkama...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:35 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Kerla mora odigrat određen broj utakmica i to je po ugovoru! Htjeli vi to ili ne. Nisam vidio ugovor al ima ko je vidio ;)
Ako je istina to sto tvrdis, ponavljam ako, glave trebaju da lete. Onome ili onima koji su to odobrili zabraniti da pridju na kilometar od Grbavice.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

nikad_izvini
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:35 am

Amidza je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
ned maj 21, 2017 1:27 am

Za ovo podvučeno i boldirano, lažeš. Pa vidjelo se odavno gdje idemo. Nema titula i nema uspjeha dok nas levati vode. Kao što se reklo da nema mutnih radnji ( poštujem ), reklo se i da će biti titula. I ? Đe su titule ? Jel ti kontaš da ih možemo uzeti kad nemamo nikoga u savezu, nećemo da premiramo Radnika, a kamoli da kupimo u Krupi.

To sam odavno pisao i govorio. Moraš imati jakog SD-a.Mi ga nemamo. Moraš imati sposobne ljude u klubu koji NEĆE DOZVOLITI da na povaljuju gdje god stignu. Moraš imati stručnog trenera. Moraš imati ekipu koja zna šta je Željezničar.

Samo tako mi možemo nešto da uradimo. Ovi, na ovaj način, nas blamiraju i ponižavaju. Ko to ne vidi, budala je.

Idi pošteno na svoj račun, nemoj iči pošteno na račun ŽELJEZNIČARA, jer živimo u bari punoj krokodila. Imaš samo dvije opcije, il si krokodil il te pojedu za doručak. Koliko mogu da primjetim u cijeloj priči mi smo jebana strana.
Cvrle,

Nadigraj i pobijedi, osvoji. Sta je problem? Sta dobijes ako kupis? OK, eto trofej u vitrini i sta sad? Nesto vise kesa nego od samog izlaska u Europu i onda?

Da smo dobili Krupu, Slobodu, Sarajevo (sve utakmice koje smo morali dobit), da ne govorim o kiksevima u prvom dijelu sezone itd. koliko bi bodova prednosti imali?
Hajmo ovako postaviti stvari, jel misliš da će naredne sezone biti bolje ? Znači pišem o igračima koji će se dovoditi ( ko će ih dovoditi, ko zna taj DNA, ko je stručan ? ). Jel misliš da nas savez neće povaljivati i naredne sezone kao što nas je povaljivao na prije dvije sezone u korist njanja, prošle u korist kome se digo i ove sezone kada su nam jebali mater u prvom dijelu sezone, a onda samo kao šlag na tortu dodali dva penala, jedan protiv nas i jedan za Svinje gdje ode titula.

**** titulu, slažem se da je "nebitna", al ovo ne vodi nigdje. Realno.

igla
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:37 am

I ne miješajte tromost i manjak volje, želje i borbe, spor igrač uvijek izgleda neenergično. A mi imamo sporih i previše.

@goodisonpark
Stvarno je bilo normala, inace mene i rodjaka smarao ovaj jedan pitar, kontao i mi smo, nabrajao nam zadnjih 7 sezona ko je šta gdje fulio. Bio je onaj jedan idiot na vrhu, ostalo baš korektno.

Brkoo
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:41 am

To je to @Amidza, sad se traze razlozi, skrece paznja sa pickica na sudije i ostale stvari poput necasnih radnji, kao trebali smo kupiti, a trebalo je samo da pobijedimo Krupu, ne da nismo pobijedili nego nismo sanse napravili u toj utakmicu, ljudi nas ubili nogama. Tu da smo dobili vec bi se titula slavila. U ligi za prvaka smo imali odlicno sudjenje. Sve smo imali u svojim rukama, niko nas nije ostetio za nesto, osim nasih pickica na terenu koji su sve upropastili..

GoodisonPark
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:45 am

igla je napisao/la:
ned maj 21, 2017 1:37 am
I ne miješajte tromost i manjak volje, želje i borbe, spor igrač uvijek izgleda neenergično. A mi imamo sporih i previše.

@goodisonpark
Stvarno je bilo normala, inace mene i rodjaka smarao ovaj jedan pitar, kontao i mi smo, nabrajao nam zadnjih 7 sezona ko je šta gdje fulio. Bio je onaj jedan idiot na vrhu, ostalo baš korektno.
:)

Jesi bio kad su došli securitas, da vode one dame što su sa "Ligom" bile (vjerovatno mu je ono žena i prijateljica) što su navijale :D

Inače dobro bilo samo šteta što mi haman da nismo imali razloga da ustanemo sa stolice eto koliko je uzbudljivo za nas bilo, jbt ga..
Željo samo Željo!!!

kremenko

ned maj 21, 2017 1:46 am

Brkoo je napisao/la:
kremenko je napisao/la:
ned maj 21, 2017 1:22 am
Upravo samo posteno,a Zelju zajebaju ;)
Ko nas bolan zajebava? To sto imamo pickice u ekipi smo krivi mi, sve smo imali u svojim rukama i nogama i sve smo ispustili. Ko nam je kriv sto protiv Krupe nismo napravili 1 sansu, jednu jebenu sansu? Tu da smo dobili bolio bi nas racku za derbi, trebala bi nam pobjeda protiv Radnika na Grbavici za titulu. Treba ti bod na Kosevu ili pobjeda, ne smijes samo izgubiti i mi izgubimo, ovakvo sarajevo ti stvori par mrtvih zicera koje hebibovic promasi i ko je kriv za poraz, vanzemaljci, zrinjski, sudija?
Jesi cuo za izreku
Sve posteno,pa ko koga zajebe.
Samo posteno.
Necemo castiti,necemo premirati.
Samo posteno.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

igla
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:47 am

Haha, nisam to skontao. Ligu sam nasmijanog vidio kasnije.
Bjezi, samo se nerviram ispočetka...

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:49 am

.
Zadnja izmjena: Amidza, dana/u ned maj 21, 2017 3:03 am, ukupno mijenjano 1 put.

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:51 am

Brkoo je napisao/la:
ned maj 21, 2017 1:41 am
To je to @Amidza, sad se traze razlozi, skrece paznja sa pickica na sudije i ostale stvari poput necasnih radnji, kao trebali smo kupiti, a trebalo je samo da pobijedimo Krupu, ne da nismo pobijedili nego nismo sanse napravili u toj utakmicu, ljudi nas ubili nogama. Tu da smo dobili vec bi se titula slavila. U ligi za prvaka smo imali odlicno sudjenje. Sve smo imali u svojim rukama, niko nas nije ostetio za nesto, osim nasih pickica na terenu koji su sve upropastili..
Upravo tako.

Pazi, da smo mi izginuli i izdominirali protiv Krupe, Slobode, Pitara itd. i jednostavno nismo zabili dovoljno golova reko bi - OK, ***** ti saveze svu familiju. Sta da se zalimo ovako? Otprilike ko Sloboda kad je ispadala iz lige, pa im mi krivi. Ne na tom nivou, al slican mentalitet u smislu: pogledaj sebe prvo, pa se onda zali na okolnosti.

bianco blu
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:52 am

đe ondaj vinko marinović. on bi mogao biti dobar trener, ako se već razmišlja o promjeni

Amidza
Kontakt:

bianco blu je napisao/la:
đe ondaj vinko marinović. on bi mogao biti dobar trener, ako se već razmišlja o promjeni
Vodi reprezentaciju.

Brkoo
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:53 am

@Kremenko, Sta ces bolan castiti kad smo trebali da dobijemo samo jebenu krupu i onda bi imao 4 boda prednosti pred zadnja dva kola. Sve u svojim rukama imali. Nisi dobio Krupu, opet zavisimo samo od sebe, treba ti bod na kosevu minimalno za titulu i u te dvije utakmice protiv Krupe i Sarajeva dvije sanse ne napravis a hoces titulu. I onda ljudima poput tebe neko drugi uvijek kriv..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u ned maj 21, 2017 1:55 am, ukupno mijenjano 1 put.

GoodisonPark
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:53 am

igla je napisao/la:
ned maj 21, 2017 1:47 am
Haha, nisam to skontao. Ligu sam nasmijanog vidio kasnije.
Bjezi, samo se nerviram ispočetka...
Šta ćeš jbg vidio si sve, truhlovina, pišaj ga..
Željo samo Željo!!!

nikad_izvini
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:57 am

Ne znam više ni kome sam replicirao, al koga boli karina, nebitno je.

Takoe, niko ne valja, samo Dejo Riba Nikolić i ta ekipa valjaju. Smiješno.

Zato smo tu gdje jesmo, postajemo gubitnički tim, sa gubitničkim mentalitetom. Al jebiga, šta da se radi. biće bolje.

To je ta priča.

Sa ovom logikom i pričom, nas nigdje nema, niti će nas biti. **** Amara, **** Nikolića, **** Misimovića, samo je ŽELJEZNIČAR BITAN. Trenutno smo smiješni bez naznaka da će biti bolje. Možeš izgraditi deset stadiona kad će raje biti manje od 4-5 hiljada.

Al hajde, sportski segment malo šteka, imamo ljude koji znaju procijeniti šta je Željin DNA, imao stručnjake u klubu, biće ovo sve dobro. Da ne smetam više sa "dušmanlucima". Morao sam negdje napisati šta mislim.

Amidza, ima jedan problem u cijeloj priči, nit znamo da nešto završimo, nit znamo da sastavimo ekipu, nit se rješavamo levata koji nam donose blamaže. Jebiga drug, nismo Sloboda da nas kara ko i kad stigne, il ipak jesmo.

Pusti šuplju priču o kupljenim titulama. Kupi je, ako treba, pa onda nalazi stručnjake i igrače, nabijaj koeficijent pa možda budeš nosilac u drugom pretkolu Lige šampiona ( kao što bi bili one sezone kada nismo izborili Europu ), a ako tada napraviš rezultat niko te neće pitati kako si do toga stigao ;) Jedino bitno i ono što se gleda je rezultat, sve ostalo je šuplja priča.

Ajzea
Kontakt:

ned maj 21, 2017 1:57 am

Bagro, zbog vas trepnuti ne mogu a da ne pomisljam o spavanju !
Obraza i stida nemate, ali opet ocekujem da sami razduzite opremu. Koji ce me prvi obradovati!?

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 2:00 am

@nikad_izvini

Ne mozes haveru se hvatat neke ozbiljne diskusije, mada poentiras dobro i neke stvari sto govoris stoje, i onda zavrsit sa "kupi je ako treba". Shvati da je to pogresno na svakom nivou i na svaki nacin. Ne jer ja izigravam nekog uber moralistu nego jer je to karina najobicnija iz kojeg god ugla pogledas.

Ohladi se, pa pisi sutra opet. Ako opet sutra budes mislio tako, onda ne znam sta da ti kazem.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava