Ne znam više ni kome sam replicirao, al koga boli karina, nebitno je.
Takoe, niko ne valja, samo Dejo Riba Nikolić i ta ekipa valjaju. Smiješno.
Zato smo tu gdje jesmo, postajemo gubitnički tim, sa gubitničkim mentalitetom. Al jebiga, šta da se radi. biće bolje.
To je ta priča.
Sa ovom logikom i pričom, nas nigdje nema, niti će nas biti. **** Amara, **** Nikolića, **** Misimovića, samo je ŽELJEZNIČAR BITAN. Trenutno smo smiješni bez naznaka da će biti bolje. Možeš izgraditi deset stadiona kad će raje biti manje od 4-5 hiljada.
Al hajde, sportski segment malo šteka, imamo ljude koji znaju procijeniti šta je Željin DNA, imao stručnjake u klubu, biće ovo sve dobro. Da ne smetam više sa "dušmanlucima". Morao sam negdje napisati šta mislim.
Amidza, ima jedan problem u cijeloj priči, nit znamo da nešto završimo, nit znamo da sastavimo ekipu, nit se rješavamo levata koji nam donose blamaže. Jebiga drug, nismo Sloboda da nas kara ko i kad stigne, il ipak jesmo.
Pusti šuplju priču o kupljenim titulama. Kupi je, ako treba, pa onda nalazi stručnjake i igrače, nabijaj koeficijent pa možda budeš nosilac u drugom pretkolu Lige šampiona ( kao što bi bili one sezone kada nismo izborili Europu ), a ako tada napraviš rezultat niko te neće pitati kako si do toga stigao

Jedino bitno i ono što se gleda je rezultat, sve ostalo je šuplja priča.