Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 5:15 pm

1921.ba je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:2-0 pobjedili nasi na kosevu, izvjestaj malo kasnije
koji nasi ?
sehovic ih vodi, ako se ne varam, predpioniri, a stariji vcrs igraju u butmiru
Aha. :palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

diego1921
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:16 pm

Zabili Vojvodic i Mladina..Kakav ce to tandem biti !! :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:17 pm

delinjo je napisao/la:ajde vise zvanicnaaaaaa
Poćeraaaaj :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:19 pm

http://prntscr.com/ba84rs" target="_blank
mali je supertalentovan :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

1921.ba
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:19 pm

bio je i vozic na kraju tekme :palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:20 pm

Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=EW7Qta3wKa0[/video]

Joj i ovo je bila tekma, da mi je bilo dozivjet ovu atmosferu, sta je ovo. Grbavica puna ko sibica, Vazda daje gol, pretrca komplet teren kao svojevremeno Nikola Nikic, siri se najveca zastava. Ludilo totalno :karanje:
Najjace od svega je to sto citav jug ima jedne te iste dresove. Ovo danas je komedija, jedan u Zeljinom dresu, drugi u dresu Celzija, treci u dukserici metalica..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:21 pm

Kapiten je napisao/la:http://prntscr.com/ba84rs
mali je supertalentovan :mrgreen:
Familijarno smo takvi :DD:

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:35 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:37 pm

Hurmasica je napisao/la:slika
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

pon maj 30, 2016 5:42 pm

Hurmasica je napisao/la:slika
:rofl:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:49 pm

Baš sam neki dan htio napisati (jer ste počeli zbog poraza od 8:0 pričati o Doganu, te kako ništa nevalja i sl) kako su ovi pioniri i predpioniri razbili pitare. Najveći uticaj je nečiji odlazak nakon pola godine mogao imati na ovu malu djecu jer oni najviše uče. I evo vidim da se nije ništa izgubilo odlaskom DOgana, mada ja i dalje mislim da je čovjek stručnjak i žao mi je što je otišao, ali kao što i danas napisah ne može jedan sistem zavisiti od jenog čovjeka. Nadam se da će i novi šef struke uvezati naše omladisnke trenre i uvesti nove procese rada. Najviše je do edukacije trenera koji direktno rade na terenu. Ostalo je administracija.

1921.ba
Kontakt:

pon maj 30, 2016 5:56 pm

ponosannavas je napisao/la:Baš sam neki dan htio napisati (jer ste počeli zbog poraza od 8:0 pričati o Doganu, te kako ništa nevalja i sl) kako su ovi pioniri i predpioniri razbili pitare. Najveći uticaj je nečiji odlazak nakon pola godine mogao imati na ovu malu djecu jer oni najviše uče. I evo vidim da se nije ništa izgubilo odlaskom DOgana, mada ja i dalje mislim da je čovjek stručnjak i žao mi je što je otišao, ali kao što i danas napisah ne može jedan sistem zavisiti od jenog čovjeka. Nadam se da će i novi šef struke uvezati naše omladisnke trenre i uvesti nove procese rada. Najviše je do edukacije trenera koji direktno rade na terenu. Ostalo je administracija.
Momci danas super odigrali, fizički jači ovi predpioniri od komšija, bukvalno nisu šanse stvorili bordo igrači. :mrgreen:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Jaozinho22

pon maj 30, 2016 5:59 pm

Treba "TAN TAN TANANU" ubacit u ove omladinske selekcije,kad je bal nek se i princeza je.be :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Neandertalac

pon maj 30, 2016 5:59 pm

ponosannavas je napisao/la:Baš sam neki dan htio napisati (jer ste počeli zbog poraza od 8:0 pričati o Doganu, te kako ništa nevalja i sl) kako su ovi pioniri i predpioniri razbili pitare. Najveći uticaj je nečiji odlazak nakon pola godine mogao imati na ovu malu djecu jer oni najviše uče. I evo vidim da se nije ništa izgubilo odlaskom DOgana, mada ja i dalje mislim da je čovjek stručnjak i žao mi je što je otišao, ali kao što i danas napisah ne može jedan sistem zavisiti od jenog čovjeka. Nadam se da će i novi šef struke uvezati naše omladisnke trenre i uvesti nove procese rada. Najviše je do edukacije trenera koji direktno rade na terenu. Ostalo je administracija.

Ma nije istina da nismo izgubili njegovim odlaskom.
Ako pet njih koji su radili tamo, ili i sada rade skoro placu za njim, plus Amar za cijih je mandata najvise mladih iznjedreno prica o tom covjeku u superlativima za mene je to gubitak.
Pa polazu ispite pred njim hbte, sta ti se dalje ima pricat.
Željeznicar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

pon maj 30, 2016 6:06 pm

Neandertalac je napisao/la:

Ma nije istina da nismo izgubili njegovim odlaskom.
Ako pet njih koji su radili tamo, ili i sada rade skoro placu za njim, plus Amar za cijih je mandata najvise mladih iznjedreno prica o tom covjeku u superlativima za mene je to gubitak.
Pa polazu ispite pred njim hbte, sta ti se dalje ima pricat.
Istina, ali zasluge ne mogu i ne trebaju biti pripisivane pojedincu. Nezahvalno je prema ostalima, koji su imali bilo kakav uticaj na razvoj omladinaca. Omladinski pogon moze pravilno funkcionisati samo u zajednistvu, u koheziji grupe sposobnih i ambicioznih ljudi. Samo na taj nacin je uspjeh zagarantovan. Ne kazem.. Gubitak mozda jeste veliki, ali ne moze niti treba individua biti kljucna figura. Nikad nije..
Organizovan sistem mora biti "kljucna figura", kako u omladinskom pogonu tako i u svim ostalim segmentima funkcionisanja kluba.
slika
Parafiraj !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon maj 30, 2016 6:14 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

delinjo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 6:07 pm

Naravno da smo izgubili... I to puno... Na ovim prostorima on i Karahmet su koplje iznad ostalih... Ali svidja mi se ovo sto si napisao o sistemu... E kad to nudemo imali.... Onda nece Dogan ili neko drugi biti toliko bitan...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 6:10 pm

Okolele je napisao/la:Bahina najjaca izjava "devedeset prvi minut Željo vodi 1:0" :zeljeznicar1:
slika

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 6:11 pm

https://youtu.be/EHxB0E62pvo" target="_blank

Hajde Ivane :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

pon maj 30, 2016 6:14 pm

Plava Porodica je napisao/la:https://youtu.be/EHxB0E62pvo

Hajde Ivane :ganja:
:ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 30, 2016 6:16 pm

Nema smisla ovo vise, sta se ceka s tim trenerom samo da mi je znati :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava