Aha.1921.ba je napisao/la:sehovic ih vodi, ako se ne varam, predpioniri, a stariji vcrs igraju u butmiruKapiten je napisao/la:koji nasi ?1921.ba je napisao/la:2-0 pobjedili nasi na kosevu, izvjestaj malo kasnije

Aha.1921.ba je napisao/la:sehovic ih vodi, ako se ne varam, predpioniri, a stariji vcrs igraju u butmiruKapiten je napisao/la:koji nasi ?1921.ba je napisao/la:2-0 pobjedili nasi na kosevu, izvjestaj malo kasnije
Poćeraaaajdelinjo je napisao/la:ajde vise zvanicnaaaaaa
Najjace od svega je to sto citav jug ima jedne te iste dresove. Ovo danas je komedija, jedan u Zeljinom dresu, drugi u dresu Celzija, treci u dukserici metalica..Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=EW7Qta3wKa0[/video]
Joj i ovo je bila tekma, da mi je bilo dozivjet ovu atmosferu, sta je ovo. Grbavica puna ko sibica, Vazda daje gol, pretrca komplet teren kao svojevremeno Nikola Nikic, siri se najveca zastava. Ludilo totalno
Familijarno smo takvi
Hurmasica je napisao/la:
Momci danas super odigrali, fizički jači ovi predpioniri od komšija, bukvalno nisu šanse stvorili bordo igrači.ponosannavas je napisao/la:Baš sam neki dan htio napisati (jer ste počeli zbog poraza od 8:0 pričati o Doganu, te kako ništa nevalja i sl) kako su ovi pioniri i predpioniri razbili pitare. Najveći uticaj je nečiji odlazak nakon pola godine mogao imati na ovu malu djecu jer oni najviše uče. I evo vidim da se nije ništa izgubilo odlaskom DOgana, mada ja i dalje mislim da je čovjek stručnjak i žao mi je što je otišao, ali kao što i danas napisah ne može jedan sistem zavisiti od jenog čovjeka. Nadam se da će i novi šef struke uvezati naše omladisnke trenre i uvesti nove procese rada. Najviše je do edukacije trenera koji direktno rade na terenu. Ostalo je administracija.
ponosannavas je napisao/la:Baš sam neki dan htio napisati (jer ste počeli zbog poraza od 8:0 pričati o Doganu, te kako ništa nevalja i sl) kako su ovi pioniri i predpioniri razbili pitare. Najveći uticaj je nečiji odlazak nakon pola godine mogao imati na ovu malu djecu jer oni najviše uče. I evo vidim da se nije ništa izgubilo odlaskom DOgana, mada ja i dalje mislim da je čovjek stručnjak i žao mi je što je otišao, ali kao što i danas napisah ne može jedan sistem zavisiti od jenog čovjeka. Nadam se da će i novi šef struke uvezati naše omladisnke trenre i uvesti nove procese rada. Najviše je do edukacije trenera koji direktno rade na terenu. Ostalo je administracija.
Istina, ali zasluge ne mogu i ne trebaju biti pripisivane pojedincu. Nezahvalno je prema ostalima, koji su imali bilo kakav uticaj na razvoj omladinaca. Omladinski pogon moze pravilno funkcionisati samo u zajednistvu, u koheziji grupe sposobnih i ambicioznih ljudi. Samo na taj nacin je uspjeh zagarantovan. Ne kazem.. Gubitak mozda jeste veliki, ali ne moze niti treba individua biti kljucna figura. Nikad nije..Neandertalac je napisao/la:ponosannavas je napisao/la:Baš sam neki dan htio napisati (jer ste počeli zbog poraza od 8:0 pričati o Doganu, te kako ništa nevalja i sl) kako su ovi pioniri i predpioniri razbili pitare. Najveći uticaj je nečiji odlazak nakon pola godine mogao imati na ovu malu djecu jer oni najviše uče. I evo vidim da se nije ništa izgubilo odlaskom DOgana, mada ja i dalje mislim da je čovjek stručnjak i žao mi je što je otišao, ali kao što i danas napisah ne može jedan sistem zavisiti od jenog čovjeka. Nadam se da će i novi šef struke uvezati naše omladisnke trenre i uvesti nove procese rada. Najviše je do edukacije trenera koji direktno rade na terenu. Ostalo je administracija.
Ma nije istina da nismo izgubili njegovim odlaskom.
Ako pet njih koji su radili tamo, ili i sada rade skoro placu za njim, plus Amar za cijih je mandata najvise mladih iznjedreno prica o tom covjeku u superlativima za mene je to gubitak.
Pa polazu ispite pred njim hbte, sta ti se dalje ima pricat.
Naravno da smo izgubili... I to puno... Na ovim prostorima on i Karahmet su koplje iznad ostalih... Ali svidja mi se ovo sto si napisao o sistemu... E kad to nudemo imali.... Onda nece Dogan ili neko drugi biti toliko bitan...ponosannavas je napisao/la:Baš sam neki dan htio napisati (jer ste počeli zbog poraza od 8:0 pričati o Doganu, te kako ništa nevalja i sl) kako su ovi pioniri i predpioniri razbili pitare. Najveći uticaj je nečiji odlazak nakon pola godine mogao imati na ovu malu djecu jer oni najviše uče. I evo vidim da se nije ništa izgubilo odlaskom DOgana, mada ja i dalje mislim da je čovjek stručnjak i žao mi je što je otišao, ali kao što i danas napisah ne može jedan sistem zavisiti od jenog čovjeka. Nadam se da će i novi šef struke uvezati naše omladisnke trenre i uvesti nove procese rada. Najviše je do edukacije trenera koji direktno rade na terenu. Ostalo je administracija.
Okolele je napisao/la:Bahina najjaca izjava "devedeset prvi minut Željo vodi 1:0"