Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 20, 2017 8:20 pm

ChWilla je napisao/la:
sub maj 20, 2017 7:59 pm
a čovjek došao kao funkcionalni invalid.

isto kao i pojedini veliki navijači želje kojima je drago što je ovako...
Ti su mi najgori, vrebaju iz sjene i raduju se ovome zarad nekih licnih interesa ili cega li vec. J.ebes te navijace, dusmani klasicni. A sto se pitara tice, evo uspjeli su, najveci uspjeh im nas zajebati za titulu. Misevi jadni.

Jahic dosao kao invalid, a ne moze me niko ubijediti da ga neko nije nafilovao pricom.

Ono sto mi je najvise krivo jeste sto ce i dalje veliki teret biti ta titula, da smo je sada uzeli, puno bi se lakse radilo u buducnost...
Zalaganje i igra u kljucnim utakmicama kriminalno osim protiv Zrinjskog kuci.
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u sub maj 20, 2017 8:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Ajzea
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:20 pm

IZDALI STE ZELJEZNICAR !
SVI DO JEDNOG JOS VECERAS ODLAZITE, NE ZELIMO SE SJECATI UOPSTE DA STE IKAD NOSILI OVAJ DRES SVETI !

Brkoo
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:22 pm

Jedino rjesenje je otkaz Slavki i povratak Osima, jedino normalno rjesenje u ovom trenutku. Neko spomenu da su on i Misimovic tvrdoglavi, istina, ali nek se Miske bavi finansijama a Amar onim sto najbolje zna i svi cemo biti sretni i veseli, a Zeljo ce profitirati. Ako Slavko ostane, to ce biti pogubno za sljedecu sezonu. Treba sad da se reaguje na vrijeme..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub maj 20, 2017 8:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

fanaticZeljin
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:22 pm

Lendric Ivan je napisao/la:
sub maj 20, 2017 8:19 pm
Mrtav zedan uzmes flasu u ruke , drzis je cvrsto samo da popijes , ispadne ti iz ruke i ostanes zedan i dalje i polumrtav. Ne znam kako ovo opisati, nemam rijeci adekvatnih, milion misli u glavi , suze da liju 3 dana ne bi saprale iz mene tugu koju osjecam, Je li sanjam jos ? Dajte ljudi probudite me molim vas , moram s bracom titulu proslaviti. Sok koji se desi rijetko u zivotu. Da je neko napisao scenario danasnjeg dana , ma ne bi ga ni priblizno ovako napisao negativno po nas, sve sto se moglo lose desiti , desilo se , sve se okrenulo protiv mog Zelje. Ne znam nista, ne znam jos gdje sam, ne znam ko sam , al znam sigurno da je danas umro dio mene , ubili su duh u meni i uzeli mi i ono malo radosti sto sam imao u sebi u ovoj bijedi drzavnoj. Zar vam ni 1% ne znaci onih 1725 ludaka, bolesnih za Zeljom, zar vam nijednom srce nije zaigralo kad ste culi njihov huk, zar vam ni 1% nije vazna nasa ljubav prema Zeljeznicaru, je li vas stid proci gradom, je li vas stid bilo pogledati one momke u ogradjenom kavezu , jeste li vi ljudi uopste ? Izdali ste nas, izdali ste ljude koji su vam uvijek podrsku davali , izdali ste mladica koji je od usta odvajao da bi bio uz svog Zelju i vas manekene, izdali ste djecaka koji je pod ruku dolazio sa svojim ocem da vas bodri, izdali ste starog djeda koji je pozelio bar jos jednom osjetiti radost sampionske titule, izdali ste Osima, Katalinskog, Smajlovica, Domorockog , Dimitrijevica, Mirzu, Anera, Djildu , Chatu , i drugu bracu koja vas je gledala sa neba , i legende koje su prije vas krvlju topile taj dres , Izdali ste Željeznicar i pljunuli na 96 godina naseg postojanja. Tesko mi je povjerovati u sve ovo. Ne zelim biti kreativan , ne zelim nikoga dojmiti svojim rijecima, zelim pokusati bar 1% sebi objasniti sta se desilo, zelim sa svojom bracom podijeliti neizmjernu tugu koju osjecam. Ne moze vise pod kozu !
:cry:
Srcu draga, boja PLAVA !

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:23 pm

chile je napisao/la:
sub maj 20, 2017 8:12 pm
Adjema staviti na klupu dati covjeku pravu priliku... treba nam nas covjek koji zna sta je Zeljo a da nije Osim. Svaka njemu cast ali mi moramo ici dalje....
Tako je majstore. Slažem se. Ukoliko Petrović da/dobije otkaz, on je jedini trener kojeg bih volio vidjeti na klupi. Dati mu šansu. Treba nam neko naš!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Ajzea
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:24 pm

BOLJE DA SE NISAM PROBUDIO JUTROS. BANDO PLACENICKA, SVE VAM ZIVO YEBEM !

kvalitet
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:25 pm

Kraj sezone, a većina naših igrača nije u formi, to je najgore, a za to je kriv trener. Crnov i Zakarić su super igrači, ali totalno van forme. Lendrić duže vrijeme van forme. Zeba preforsiran. Nikolić nije u takmičarskoj formi, a puno sam od njega očekivao. O stoperima ne želim, nemam komentar. Bekovi nisu u formi. Miro u formi, ali nije toliko kvalitetan da sam sve uradi. Marković varira više nego Blagojević. Bekrić nije za centralnog veznog itd.

Ova ekipa uz nekoliko pojačanja i s dobrim pripremama može puno. Amare vrati se i povedi nas u Evropu. Slavko, sam sebi si stvorio šansu i prokockao je, žao mi je, ali zbog svih nas bolje je da odeš. I ako ostaneš, mnogi će čekati bilo koji tvoj kiks da krenu...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Kapiten
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:26 pm

Ma slavko ide sto posto. "Sportskom segmentu smo dali sve, zelimo sve od sportskog segmenta ! "
Sta smo dobili ? NISTA
Nerviranje, kidanje zivaca, kose, svega. Mrs picke jedne. MRŠ
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

fanaticZeljin
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:26 pm

Koji bolan Adzem??? Adzem je svoju strucnost pokazao protiv Makedonaca i rezultata 2:0.Ako se Amar necemo vratiti jedino rjesenje je ostanak Slavka
Zadnja izmjena: fanaticZeljin, dana/u sub maj 20, 2017 8:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Srcu draga, boja PLAVA !

teteac8684
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:28 pm

Mi smo Zeljini, Zeljo je nas...

Amidza
Kontakt:

Ima li igdje penal sto je Kerla maloumnik skrivio da vidim?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Charlie Sheen
Kontakt:

Na kraju jedino sto je jasno da mi kao navijaci smo velike neznalice sto se fudbala tice i jako jako naivni.

Kapiten
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:29 pm

Amidza je napisao/la:
Spoiler:
phpBB [video]
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Shortyy1921

1. Dobra vijest je sto nije namjesteno. Ionako je liga jadna po kvaliteti, pa jos da se namjesta...
2. Zeljo ima mnogo tankih igraca, cak i za BiH ligu. vezni red ne postoji, lijeva strana je bukvalno prazna, nema igre okomito na gol, fizicka sprema slaba itd. I narvno kada su dosli u situaciju da uzmu titulu oni su pukli...
3. Dobra vijest je obnova stadiona. Mozda najvrednija I najsvjetlija stavr u sezoni.
4. Vaznije je ispanirati buducnost i igracki i u poslovanju kuba od jos jedne "recke", tj titule. Sta ces s njom? Evropa? Ni blizu.
5. Sarajevo zasluzeno dobilo, ma koliko je tesko izgubitii titulu od njih. Ali, titula je izgubljena u Krupi, u Tuzli u prosloj utakmici sa Sarajevom na Grbavici..
6. Previse se mijenjaju treneri. To je besmisleno. Izaveri jednog sa vizijom i drzi ga par godina.

OSTALO JE SAMO IME !

MIRO STEVANOVICU IDI IZ ZELJE LJUDINO MI TE NE ZASLUZUJEMO !
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

neroazzuro
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:30 pm

Jedino konstruktivno što mi sad najmlađa je ODLAZITE SVI, osim Vece!!!
***** vam sve!

teteac8684
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:30 pm

Sta je rekao Lendric ako izgubimo??...eee moj Ivane ja se sad tresem a vi???...cisto sumnjam...

Amidza
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:31 pm

Kapiten je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Spoiler:
phpBB [video]
Hvala brate

Ne mogu da vjerujem kako je malouman. ***** ti zivot... :?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:31 pm

Ne, ne, ovo nije moguce. Ja i dalje ne mogu da se pomirim s ovim.
Jebali ste nam znanje. Ubili ste nas u pojam.

DA Bogda vam vratio Bog... Mrs iz kluba svi do jednog. Zbog vas meni dodje osjecaj da poderem i clansku i sezonsku i nikad vise ne dodjem na Grbavicu.
Eto sta se uhljupi uradili. Ubili ste zivot u svima nama.

MRssssssss

Ajzea
Kontakt:

sub maj 20, 2017 8:34 pm

Shortyy1921 je napisao/la:
1. Dobra vijest je sto nije namjesteno. Ionako je liga jadna po kvaliteti, pa jos da se namjesta...
2. Zeljo ima mnogo tankih igraca, cak i za BiH ligu. vezni red ne postoji, lijeva strana je bukvalno prazna, nema igre okomito na gol, fizicka sprema slaba itd. I narvno kada su dosli u situaciju da uzmu titulu oni su pukli...
3. Dobra vijest je obnova stadiona. Mozda najvrednija I najsvjetlija stavr u sezoni.
4. Vaznije je ispanirati buducnost i igracki i u poslovanju kuba od jos jedne "recke", tj titule. Sta ces s njom? Evropa? Ni blizu.
5. Sarajevo zasluzeno dobilo, ma koliko je tesko izgubitii titulu od njih. Ali, titula je izgubljena u Krupi, u Tuzli u prosloj utakmici sa Sarajevom na Grbavici..
6. Previse se mijenjaju treneri. To je besmisleno. Izaveri jednog sa vizijom i drzi ga par godina.

OSTALO JE SAMO IME !

MIRO STEVANOVICU IDI IZ ZELJE LJUDINO MI TE NE ZASLUZUJEMO !
Ma ko koga ne zasluzuje?! Oni nas ne zasluzuju ! Ni Miroslav ni bilo ko drugi !
Kako mozete reci da ovi navijaci nisu zasluzili nekoga od njih? Najposjeceniji stadion, poslije tri kiksa su dobijali aplauze, drzani su kao malo vode na dlanu, islo im se na treninge da im se pruzi podrska, citavu sezonu izgaramo da shvate da smo svi jedno kako bi im lakse bilo, danas je sve i jednom navijacu pukao glas samo da bi pick.etine zabile jedan gol a oni jedne jedine yebene sanse nisu mogli napraviti.. ONI NISU ZASLUZILI PODRSKU, ZASLUZILI SU DA IM SE SVE I JEDNOM POLOME KOLJENA, DABOGDA IM SVIMA KARIJERE PROPALE !

MIRO, YEBEM I TEBI SVE PO SPISKU. MRS I TI IZ KLUBA ! POVEDI BAGRU SA SOBOM, YEBEM VAM PORODICE SVIMA !

UBILI STE ZIVOT U NAMA, GOVNARI RASPALI !

nocni_cuvar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 20, 2017 8:35 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Lendric Ivan je napisao/la:
sub maj 20, 2017 8:19 pm
Mrtav zedan uzmes flasu u ruke , drzis je cvrsto samo da popijes , ispadne ti iz ruke i ostanes zedan i dalje i polumrtav. Ne znam kako ovo opisati, nemam rijeci adekvatnih, milion misli u glavi , suze da liju 3 dana ne bi saprale iz mene tugu koju osjecam, Je li sanjam jos ? Dajte ljudi probudite me molim vas , moram s bracom titulu proslaviti. Sok koji se desi rijetko u zivotu. Da je neko napisao scenario danasnjeg dana , ma ne bi ga ni priblizno ovako napisao negativno po nas, sve sto se moglo lose desiti , desilo se , sve se okrenulo protiv mog Zelje. Ne znam nista, ne znam jos gdje sam, ne znam ko sam , al znam sigurno da je danas umro dio mene , ubili su duh u meni i uzeli mi i ono malo radosti sto sam imao u sebi u ovoj bijedi drzavnoj. Zar vam ni 1% ne znaci onih 1725 ludaka, bolesnih za Zeljom, zar vam nijednom srce nije zaigralo kad ste culi njihov huk, zar vam ni 1% nije vazna nasa ljubav prema Zeljeznicaru, je li vas stid proci gradom, je li vas stid bilo pogledati one momke u ogradjenom kavezu , jeste li vi ljudi uopste ? Izdali ste nas, izdali ste ljude koji su vam uvijek podrsku davali , izdali ste mladica koji je od usta odvajao da bi bio uz svog Zelju i vas manekene, izdali ste djecaka koji je pod ruku dolazio sa svojim ocem da vas bodri, izdali ste starog djeda koji je pozelio bar jos jednom osjetiti radost sampionske titule, izdali ste Osima, Katalinskog, Smajlovica, Domorockog , Dimitrijevica, Mirzu, Anera, Djildu , Chatu , i drugu bracu koja vas je gledala sa neba , i legende koje su prije vas krvlju topile taj dres , Izdali ste Željeznicar i pljunuli na 96 godina naseg postojanja. Tesko mi je povjerovati u sve ovo. Ne zelim biti kreativan , ne zelim nikoga dojmiti svojim rijecima, zelim pokusati bar 1% sebi objasniti sta se desilo, zelim sa svojom bracom podijeliti neizmjernu tugu koju osjecam. Ne moze vise pod kozu !
:cry:
slikaslika

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava