Danas se slavi Tiagov rođendan, neće biti ništa ni sutra, jer ne valja ništa utorkom raditi. Eventualno u srijedu bi se moglo nešto objaviti...Omar500 je napisao/la:Ma nema nista ni od danas![]()
![]()

vs
Danas se slavi Tiagov rođendan, neće biti ništa ni sutra, jer ne valja ništa utorkom raditi. Eventualno u srijedu bi se moglo nešto objaviti...Omar500 je napisao/la:Ma nema nista ni od danas![]()
![]()
Ne bi bilo loseavlami97 je napisao/la:DOBRODOŠAO! Petar Šegrt![]()
Stručni štab, Šegrt, Vojvodić i MladinaGrbavica je napisao/la:Valjda neće opet na Hayatu izaći ovo što pišemo
I Piplica...Spaha ko securityvrbanjusa je napisao/la:Stručni štab, Šegrt, Vojvodić i MladinaGrbavica je napisao/la:Valjda neće opet na Hayatu izaći ovo što pišemo![]()
![]()
Strucni stab za napad na grupnu fazu Lige sampiona 2017/18!teteac8684 je napisao/la:I Piplica...Spaha ko securityvrbanjusa je napisao/la:Stručni štab, Šegrt, Vojvodić i MladinaGrbavica je napisao/la:Valjda neće opet na Hayatu izaći ovo što pišemo![]()
![]()
Prvi je Šef, a ova dva su pomoćnici. Mladina je nešto zatez'o oko plate. Sad je sve riješeno.vrbanjusa je napisao/la:Stručni štab, Šegrt, Vojvodić i MladinaGrbavica je napisao/la:Valjda neće opet na Hayatu izaći ovo što pišemo![]()
![]()
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Loxx8Jw-RyM[/video]Minjore je napisao/la:Dajte nikolu nikica u sš
lakse se diseOmar500 je napisao/la:''Informacija za konkurs, od momka sa orga, koji je i član Skupštine:
Što se tiče konkursa za trenera golmana, objavljen je radi popunjavanja mjesta u omladinskom pogonu jer bi novi ŠSS trebao izabrati sebi trenera golmana za prvi tim. Eso Ibrahimović radi sam sa mladim golmanima.''
kopirano s jednog foruma, koliko je istina, ne znam.
Polako brate,mei su rekli 1-2 h..Nek bude do 23:59 h,zadovoljan cu biti !!fk1921 je napisao/la:evo proslo 1h od najave booma idalje nidje nista, sukurac bajo moj
u 3 vecerasfk1921 je napisao/la:evo proslo 1h od najave booma idalje nidje nista, sukurac bajo moj
Ako ce u paketu sa vojvodom i sakib, onda nema dileme!Grbavica je napisao/la:Danas se slavi Tiagov rođendan, neće biti ništa ni sutra, jer ne valja ništa utorkom raditi. Eventualno u srijedu bi se moglo nešto objaviti...Omar500 je napisao/la:Ma nema nista ni od danas![]()
![]()
vs