Izlija je napisao/la:Bravo Damire. Odoh staviti kamen u cipelu, nek me žulja nešto.
Stavite stavite kamenja u cipele trebace vamLeon_Professional je napisao/la:Izlija je napisao/la:Bravo Damire. Odoh staviti kamen u cipelu, nek me žulja nešto.Bravo majstore, ova ima rezona, na mjestu je.
Nije Boom nego KABUM ovaj putblack64 je napisao/la:BOOM
Selam, šta je reći, to neki novi haber?pile87 je napisao/la:Nije Boom nego KABUM ovaj putblack64 je napisao/la:BOOM
36000 USD je zaradio do sada..terabajt je napisao/la:Koliki je nagradni fond ovog turnira i kolko je damir zaradio ovim prolaskom. Mozda je malo glupo pitanje al vjerujem da je pozamašna cifra ?
Fina cifra bgm, nekako kad se pretvori u km fino izgledaHadzijalagic je napisao/la:36000 USD je zaradio do sada..terabajt je napisao/la:Koliki je nagradni fond ovog turnira i kolko je damir zaradio ovim prolaskom. Mozda je malo glupo pitanje al vjerujem da je pozamašna cifra ?
storm_raider je napisao/la:Mirso ne zamjeri, ali kad tvoje postove citam osjecam se kao da me neko ganja i ruzi.mirsadmekic je napisao/la:Pa kolko je ekipaa bilo premirano protiv nas licno od slobode te iste 1:1 pa nadaljetm8782 je napisao/la:Eh za lukavicu je posebna priča![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ronaldinho?pile87 je napisao/la:Nije Boom nego KABUM ovaj putblack64 je napisao/la:BOOM
Nije tačno, u pitanju je Zahirović.blueheart je napisao/la:ja prosli put na boom zaspao i Stevanovic osvanuo.... sta sada da ocekujem o
jel zivkovic ??? ajjjooooojjj otmimo im i onog iz partizana ooojpile87 je napisao/la:Nije Boom nego KABUM ovaj putblack64 je napisao/la:BOOM
Veceras ili sutra, daj da znam kad cu spavati.storm_raider je napisao/la:Bice sve na zvanicnoj, samo polako...