storm_raider je napisao/la:Inace, sta god da bude budite dostojanstveni. Svi mi imamo prijatelje, rodbinu ili poznanike koji navijaju i za Sarajevo i za Zelju i druzimo se sa njima, zenimo i kumujemo. Eto i ovaj forum je nama svima postao drag (a i mi njemu), a znate da su govorili da "idemo kod pitara". Protivnik se moze omalovazavati, zezati, ali se na kraju dana postuje, jer je ovo samo sport. Strasti jesu vruce, pogotovo u zadnjih par godina gdje je vise nekih stvari koje nemaju veze sa sportom, ali nikada se ne udara protivnik na podu. Mi smo Zeljo, a Zeljo mora biti simbol za dostojanstvo. Budimo Zeljo!
Pored stadiona, uprava mora na neki nacin raditi na tome da imamo nekoga u Savezu.
Istina je da se protivnik ne udara dok je na podu ali nas nisu udarali, nego šutali i došutali do provalije i po ko zna po koji put pokušali gurnuti u nju, Ali malo morgen kada se držimo za konopce tada smo najjači. I ko god kaže da nismo zaslužili titulu. Taj ne navija za Želju! Već za anamo njih. Postavljeni snimak dokazuje da smo je i te kako zaslužili.
Plava porodica me ubi u pojam.