Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 10:17 am

hajde džeksone :ganja:
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:30 am

Može li neko pojasniti pojam budžetske ba.lije i onu rečenicu iznad? :r :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

pon maj 30, 2016 10:30 am

Dok rijese problem sa kancelarijom onda ce ga objavit na zvanicnu. Ako ne uspiju onda jbg, valjda dr trener ce biti
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:31 am

Daj napravit cemo podrum ako treba nek potpisuje

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:32 am

LARS1921 je napisao/la:Daj napravit cemo podrum ako treba nek potpisuje
Gajba pive i ja ću sprat da zidam 8-)

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

pon maj 30, 2016 10:38 am

SarajlijaTM je napisao/la:Samo jedna replika plavo bijeli,pogledaj malo na posao.ba,odavno izlaze oglasi gdje traze npr ekonomistu bez iskustva,ali pod uslovom da nije zavrsio u travniku kiseljaku,kobiljaci ili kakvoj drugoj ledini. Tako da trener koji je dobio licencu dok je pojeo cevape i popio kafu,ne treba Želji!

Ako je jedan IVICA OSIM,ustani kad procitas njegovo ime,aminovao dovodjenje Vukomanovica,nakon sto je detaljno upoznat sa svim kandidatima,tacno mi nije jasno kako neko nema straha kad protivrijeci mislnjenju najveceg od najvecih??? :klanjase2:
Ivica nije `aminovao` nista. Ne znam odakle ti ovo pa necu reci da lazes, ali ovo sakrivanje odgovornosti iza njegovog imena je pravo odvratna stvar.
A nije nista drugo nego to.
Željeznicar za život cijeli!

fk1921

pon maj 30, 2016 10:43 am

Ko da gledam nista i danas od zvanicne hahaha, sad grade kancelariju pa ce se to do srijede odradit
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

dell21
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:58 am

jeste navikli na vijesti pa dok prode par dana odma tuga na forumu heheh.

Podrška upravi ko god bio trener, dok se ovoliko "odugovlači" dokaz je da se bira najbolji da se vaga ko bi nam odgovarao itd. To može smao biti pozitzivno a ne kao neki preko noći se dovede trener.

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 30, 2016 10:58 am

Inače sam iskreno pravi patriota, ako se to može tako nazvati za te stvari, što se tiče dovođenja stranih trenera. Volio bi da stalno budu naši. Međutim, sada sam malo ipak za ovu varijantu. Treba malo prodrmati i ove naše ovdje i kod nas u klubu i inače. Treba neko da donese neke radne navike, procese rada, treninge iz vana. Neko ko je radio vani i koome je to ušlo pod kožu što se kaže.
Isto tako mi želimo da idemo naprijed. Da budemo konkurentni u Evropi. Ne možemo stoga govoriti kako neko nije za našu ligu jer je ona specifična. Kada imaš kvalitet, možeš ti zbog te specifičnosti napraviti nekad neke greške ali ti ne može doći u pitanje izlazak u Evropu. Također, bit će tu vjerujem i naš neki trener kao pomoćnik koji će te specifičnosti znati prenijeti šefu. Te evropske standarde moramo uvoditi i zbog djece, jer će djeca biti bolja i prilagođenija Evropi pa će im samim tim rasti i cijena. Da li je IVan taj to nikad ne možemo biti sigurni, pa i da MUrinjo dođe. Ovdje govorim o konceptu kojeg naši furaju.
Isto tako i ovaj konkurs je dio tog koncepta. Ljudi imaju mišljenje da je to glupo jer nisu na to navikli. TO nije ništa neobično. Kad pogledamo sa druge strane bolje je na ovaj način stupiti u kontakt i sa nekim ljudima koji nisu bliski ljudima iz kluba. Kako se prije birao kondicioni. Kaže neki tamo joj dobar je onaj znam ga ja itd itd. I onda kasnije kad zasere kažu ma doveo ga taj i taj nije ni čudo što je loš itd itd. Došao preko štele. Ovako ćemo isto tako možda doći u kontakt sa nekim ljudima sa kojima nebi imali priliku da komuiciramo. Zaboravljate da taj kondicioni može biti i za djecu. Da treneri golmana mogu biti i za djecu. MOžda upecamo nekog pravog do koga inače nebi došli. Nisam za to da cijeli stručni štab dovodi trener. Pogotovo nisam za to da on vodi i omladice i sve. Što? ODe on i sve hajd ispočetka. Mora biti kontinuitet.Isto tako kad jedan čovjek dovodi sve svoje onda je to klan. Podržavaju se i kad ne rade kako treba. Ovako on je šef svima i prati procese i unaprjeđuje ali nisu sve njegovi ljudi. Različite metode rada se moraju upoznati. Tako i naši treneri dobijaju širinu. Ne mora značiti da će tener golmana biti izabran ovako na neviđeno, što neki misle, ali je ovo sasvim legalan i ispravan način traženja uposlenika. Možda će na kraju to biti neko treći skroz, ali otvoriti vrata svima je pravi način.
Isto je i za igrače. Čuj sad ne valja Hervas jer ne zna ligu. Zato imamo Bekriju koji je ekspert pa vidjeli smo. ALi poent aje u tome da mi moramo razmišljati evropsli i da nam trebaju igrači navikli na taj sistem rada. kad ih imaš onda bez obzira na seljačku ligu prekucaš. TO Dinamo radi. KRatko i jasno. NE sviđa se to mnogima jer oni sa svojim neradom i ne edukovanjem ne mogu dobiti posao. Oni bi volili da ovdje bude stalno poluprofesionalizam. da oni tračajuu po kafanam i onda dođu malo odrade trening itd itd. Takva je nažalost većina bh trenera. Treba to razdrmati.

Na kraju krajeva, liga je 12. Bliža je evropskoj nego seljačkoj. Bar se nadamo da će biti. PO terenima sigurno. SAd ćeš 10% tekmi igrati na oranici. Prije je to bilo 50%.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u pon maj 30, 2016 11:03 am, ukupno mijenjano 1 put.

Jaozinho22

pon maj 30, 2016 10:59 am

@Ipe odlazi! Zvanična napolje!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

vrbanjusa
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:06 am

Konačno da @ponosannavas i ja imamo slično mišljenje :mrgreen:

Znao sam ja da su argumenti uvjek bili na mojoj strani :ganja: :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:11 am

Jaozinho22 je napisao/la:@Ipe odlazi! Zvanična napolje!!!
Ostala je samo domena... :ganja:

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:17 am

Hocemol izginuti vise

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:21 am

vrbanjusa je napisao/la:Konačno da @ponosannavas i ja imamo slično mišljenje :mrgreen:

Znao sam ja da su argumenti uvjek bili na mojoj strani :ganja: :ganja:
Majke mi još nisam uspio tovj emišljenje pročitati hahahhhaha hajd dobro je onda još na neviđeno :)
Ja ti inače kad me nema na forumu, nakon što uđem prelistam sve od momenta kad sam zadnji put bio. Došao sam do 601 stranice, pa sam morao ovaj post napisati :)

dell21
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:23 am

Vidim vratili su staru temu al je još zaključana. Možda to znači da se Koldžo pomirio sa porazom na izborima :ganja:
Ne bi bilo loše da se spoje ove dvije teme.

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:24 am

Mogu se spojit teme, ali to treba storm odobriti ili admini

ChWilla
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:25 am

mislim da amkova prigodna donacija znači upravo suprotno, da kusa ono što je skuhao. ali vidjećemo.
gradi željo boli te *****

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:26 am

Plavo - Bijeli je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:u pravu si, to što je radio u tri klase kvalitetnijoj ligi i klubu nema nikakve veze sa kvalitetom.
Pa zasto je dosao u tri klase nizu ligu ako je kvalitet?
Možda zato što je vidio da je ovo klub koji ima ambiciju. Zašto je došao Zaha ili Stevo? Možda Čovjek vidi svoju šansu da sa jednim klubom kao što je Željo napravi rezltat koji će ga izbaciti u orbitu. Zar nije i Ivica poslije Partizana koji je bio najoblji klub u jednoj od najboljih liga tada otišao u Šturm koji je bio bezze, a nije u Real. Drug moj sve je relativno.

dell21
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:28 am

Nije ni on Murinjo da ima ponude lige petice, uozbiljite se. Sama činjenica da je radio u jakoj ligi, od omladinskog pogona do prvog tima dug niz godina daje mu prednost nad domaćim stručnjacima. Sa našeg je podneblja pa jezik i mentalitet neće biti prepreka. Koga god izaberu puna podrška.

diego1921
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:32 am

Iskreno mislim da od Ivana nema nista,citajte malo izmedju redova sto neki pisu i sve ce vam biti jasno !! :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava