tm8782 je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Eh za lukavicu je posebna priča
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
o svakoj njihovoj mutnoj radnji ti si upućen. Da nisi možda odmetnuti punac koji je promijenio stranu?

Ne prijatelju. Vjeruj mi da pričam sve što znam ne bi valjalo. Igrom slučaja znam jer se nalazim u krugu ljudi koji znaju mnogo toga. Kažem kad se potvrdi ono što znam. Bude mi krivo jer želim da bude sve fer i korektno. Sa druge strane divim se sada ovim našim kako rade i sta rade i ne bi želio da zbog ovakvih i sličnih taj trud padne u vodu...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo jedini ispravan put, i to sa podlogom. Mogu nama suditi nepostojeće ofsajde u 93. minuti, ne suditi nam penale... ali za to će postojati dokazi, sve naše utakmice se snimaju bogu hvala. Niko nije slijep i ako se bude sudilo na našu štetu mi možemo ići do kraja, šta god to značilo i izaći ćemo kao pobjednici, samo zato što ćemo imati čist obraz. Svakim danom sam sve ponosniji što sam Željovac, a imat ćemo sve više razloga kako bude vrijeme odmicalo

P.S. Mogao je punac donirati 20.000 KM nama za stolice. Svi bi bili zadovoljni

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice