Vidis da niko nije normalan koliko čekamoOmar500 je napisao/la:Mislio sam da je ova rasprava napokon zavrsila, ali ne![]()
![]()

Vidis da niko nije normalan koliko čekamoOmar500 je napisao/la:Mislio sam da je ova rasprava napokon zavrsila, ali ne![]()
![]()
Ona Koldžina firma ?Leon_Professional je napisao/la:Amko donirao sredstva za Evropsku Grbavicu...
Do izbora redovna a poslije ide svaka drugaLARS1921 je napisao/la:Ne znam jel koldzina, al su plate redovne
Odoh ja u offtopic a nekom pričam nešto hahadell21 je napisao/la:Do izbora redovna a poslije ide svaka drugaLARS1921 je napisao/la:Ne znam jel koldzina, al su plate redovne
Ne oteže se ništa, bilo je nekih sitnih problema, porukica ovog onog, ali evo ja kažem opet, pratite zvaničnu.Rodom s mejtaša je napisao/la:Meni isto nije jasno šta se čeka sa objavom novog trenera. Da se nisu naši popišmanili i sad ne znaju kako da se riješe lika, a lik im na noge došao. Pretjeruje se sa otezanjem. Ne znam šta je razlog, mogu samo nagađati.
Konkursi, pa šta. Po meni dobra praksa kad god je moguće. Mislim da se preko konkursa može bolje proći i jeftinije doći do adekvatnog rješenja.
Mogu li se kako zalijepiti postovi s ove teme na staru? Ovako imamo dvije iste teme
http://www.klix.ba/sport/nogomet/navija ... /160527087" target="_blankterabajt je napisao/la:Na acinom portalu vijest o uplati stolica amko komerca, i to podug dobro sročen tekst nešto kao reklama kompanije.. Vrlo rijetko su objavljivali o ovim uplatama i to zadnji dan uplata načelnik daje pare i o tome mediji pišu. Vjerujem da će biti i na faktoru i na kliksu.
Pa kako je ovo sve providno mamu im ............ , koldžo lopove PODRŠKA UPRAVI SVI KO JEDAN.
SS je cisti placenicki portal, ne objavljuju nikad one demante za javnost kad je bio cirkus sa mrezom, ne objavise za novu press salu, ne objavise kad je bio bager na istoku, ne objavljuju kad neka druga firma uplati i vise od 100 stolica, koliko su samo providini i smijesni, ovo s Amkom je zalosno vjerujem a svi znaju zbog cega, na sta spade novinarstvo..teteac8684 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/navija ... /160527087" target="_blankterabajt je napisao/la:Na acinom portalu vijest o uplati stolica amko komerca, i to podug dobro sročen tekst nešto kao reklama kompanije.. Vrlo rijetko su objavljivali o ovim uplatama i to zadnji dan uplata načelnik daje pare i o tome mediji pišu. Vjerujem da će biti i na faktoru i na kliksu.
Pa kako je ovo sve providno mamu im ............ , koldžo lopove PODRŠKA UPRAVI SVI KO JEDAN.
Ima ba.LARS1921 je napisao/la:Zar ovaj faktor ima printano izdanje, lol