glasajte

Još da hoće uvest pravilo da u prvih 11 moraju biti bar 2 u21 igrača a u zapisniku 4-5..Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 9:58 amOva opcija o smanjenju stranaca bi bila TOP. S 6 na 4,mislim da bi se prije svega gledalo da stranac bude kvalitet a ne samo da popuni broj.
3 u prvih jedanaest i jos dvojica na klupi, 5 ukupno,mislim da ne bi bilo previše. Napravio bi se balans među djecom umjesto da pravimo balans među starohanima i polovnjacima,evo Zrinjski ima 9 stranaca gotov', mi da nismo ganjali ona državljanstva imali bi isto toliko ako ne i više...jedno vrijeme kosooki isto 9-10 stranaca....cikazubo je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 10:03 amJoš da hoće uvest pravilo da u prvih 11 moraju biti bar 2 u21 igrača a u zapisniku 4-5..Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 9:58 amOva opcija o smanjenju stranaca bi bila TOP. S 6 na 4,mislim da bi se prije svega gledalo da stranac bude kvalitet a ne samo da popuni broj.
Ne,stranac po pravilniku je samo onaj igrač koji nema naše državljanstvo. Pola igrača ti ima dvojno i to nije problem.
U pravu si, derbi će po mnogo čemu pa i kad je posjeta u pitanju ovisiti o ishodu sutrašnje utakmice ( Kup ). Mada se to tiče njih, ne i nas ali eto samo kažem. Naše je da budemo tamo i damo maksimalnu podršku!jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 10:11 amnajsmjesnije je sto pitari misle da su kao na pogodili sa smanjenjim brojem ulaznica. u sustini nama svejedno hoce li doci 1750 ili 4000 manijaka... a oni su na gubitku... a iskreno njih je najvise strah da kad izgube finale, da ce u slucaju da puste u prodaju cijelu jug za nas, biti nasih navijaca vise nego njihovih...
Aha. Mislio sam da moraš imati naše državljanstvo određen period da bi se brojao kao 'naš' nešto u skladu sa fifinim pravilima o promjenu sportskog državljanstva
To su vjerovatno uveli zbog velikog broja igrača iz RSa.arelinho je napisao/la:Pa ako se ovo uvede onda neka se uvede da igrači sa prostora bivše Jugoslavije se ne vode kao stranci u našoj ligi. U JSL se igrači sa prostora bivše države ne vode kao stranci.
Sa aviona na konyaJaozinho22 je napisao/la:Kapat će sa svih strana.Spoiler: