Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 9:08 am

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

BabOsim
Kontakt:

uto maj 16, 2017 9:17 am

Lik predmet ismevanja u Švedskojslika

Dzezvar
Kontakt:

uto maj 16, 2017 9:21 am

Jeste se uhvatili za tih 1750 ....
Moraju nam dati citav jug.Pravila tako nalazu.Vi se naljepili na njihovu pricu.Procitate pravilnik o bezbjednosti na fudbalskim utakmicama i sve vam bude jasno.
Clan 11.je mnogo yeben clan.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Jaozinho22

uto maj 16, 2017 9:58 am

Ova opcija o smanjenju stranaca bi bila TOP. S 6 na 4,mislim da bi se prije svega gledalo da stranac bude kvalitet a ne samo da popuni broj.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cikazubo
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:03 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Ova opcija o smanjenju stranaca bi bila TOP. S 6 na 4,mislim da bi se prije svega gledalo da stranac bude kvalitet a ne samo da popuni broj.
Još da hoće uvest pravilo da u prvih 11 moraju biti bar 2 u21 igrača a u zapisniku 4-5..

Jaozinho22

uto maj 16, 2017 10:09 am

cikazubo je napisao/la:
uto maj 16, 2017 10:03 am
Još da hoće uvest pravilo da u prvih 11 moraju biti bar 2 u21 igrača a u zapisniku 4-5..
3 u prvih jedanaest i jos dvojica na klupi, 5 ukupno,mislim da ne bi bilo previše. Napravio bi se balans među djecom umjesto da pravimo balans među starohanima i polovnjacima,evo Zrinjski ima 9 stranaca gotov', mi da nismo ganjali ona državljanstva imali bi isto toliko ako ne i više...jedno vrijeme kosooki isto 9-10 stranaca....
Mislim da bi se u toj situaciji gledao više kvalitet stranca kada bi bili ograničeni a mladi bi svakako dobili šansu a opet imaš prostor od 8 igrača da ih popuniš iskusnijim.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

BabOsim
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:11 am

Igrači poput Lendre sa dvojnim broje se kao stranci ili?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

najsmjesnije je sto pitari misle da su kao na pogodili sa smanjenjim brojem ulaznica. u sustini nama svejedno hoce li doci 1750 ili 4000 manijaka... a oni su na gubitku... a iskreno njih je najvise strah da kad izgube finale, da ce u slucaju da puste u prodaju cijelu jug za nas, biti nasih navijaca vise nego njihovih...
100/94/37/34 - i to je to!

Jaozinho22

uto maj 16, 2017 10:13 am

BabOsim je napisao/la:
Ne,stranac po pravilniku je samo onaj igrač koji nema naše državljanstvo. Pola igrača ti ima dvojno i to nije problem. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Vortex
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:15 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
najsmjesnije je sto pitari misle da su kao na pogodili sa smanjenjim brojem ulaznica. u sustini nama svejedno hoce li doci 1750 ili 4000 manijaka... a oni su na gubitku... a iskreno njih je najvise strah da kad izgube finale, da ce u slucaju da puste u prodaju cijelu jug za nas, biti nasih navijaca vise nego njihovih...
U pravu si, derbi će po mnogo čemu pa i kad je posjeta u pitanju ovisiti o ishodu sutrašnje utakmice ( Kup ). Mada se to tiče njih, ne i nas ali eto samo kažem. Naše je da budemo tamo i damo maksimalnu podršku!

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 10:20 am

BabOsim je napisao/la:
Ne,stranac po pravilniku je samo onaj igrač koji nema naše državljanstvo. Pola igrača ti ima dvojno i to nije problem. :)
Aha. Mislio sam da moraš imati naše državljanstvo određen period da bi se brojao kao 'naš' nešto u skladu sa fifinim pravilima o promjenu sportskog državljanstva

BabOsim
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:23 am

arelinho je napisao/la:Pa ako se ovo uvede onda neka se uvede da igrači sa prostora bivše Jugoslavije se ne vode kao stranci u našoj ligi. U JSL se igrači sa prostora bivše države ne vode kao stranci. :)
To su vjerovatno uveli zbog velikog broja igrača iz RSa.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:26 am

hrvatska, bih, crna gora i srbija, sve te zemlje treba tretirati kao domace, jer je yebeno isto govorno podrucje, ostale zemlje neka se tretiraju kao strane...
100/94/37/34 - i to je to!

Jaozinho22

uto maj 16, 2017 10:28 am

S tim se nece nista postic... U JSL-u ce igrat ukupno 10 igrača iz BiH, u Hrvatskoj možda 15-ak a kod nas bi se šleperom uvozili poljovnjaci.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Jaozinho22

uto maj 16, 2017 10:31 am

Spoiler:
Stabilan prvoligaš traži napadača, a Dinamov golgeter i najbolji strijelac ove sezone navodno je prvi pick. Mediji idu tako daleko da govore da je Hodžić spreman potpisati za Konyaspor odmah ako se klubovi dogovore, a to potkrepljuju i izjavom, valjda nisu izmislili.

- Moj reprezentativni suigrač Rijad Bajić nazvao me i rekao da je razgovarao s trenerom, da me on prati i da bi me volio dovesti. Bio sam jako sretan, igrati protiv velikih istanbulskih klubova velika je stvar. Bajić kaže da mu je sjajno u Konyji, da je i grad jako lijep, polaskan sam interesom toga kluba. Ako dođe službena ponuda i ako se klubovi dogovore, mogao bih otići - rekao je, navodno, Hodžić turskim medijima
Kapat će sa svih strana. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

BabOsim
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:34 am

Spoiler:
Stabilan prvoligaš traži napadača, a Dinamov golgeter i najbolji strijelac ove sezone navodno je prvi pick. Mediji idu tako daleko da govore da je Hodžić spreman potpisati za Konyaspor odmah ako se klubovi dogovore, a to potkrepljuju i izjavom, valjda nisu izmislili.

- Moj reprezentativni suigrač Rijad Bajić nazvao me i rekao da je razgovarao s trenerom, da me on prati i da bi me volio dovesti. Bio sam jako sretan, igrati protiv velikih istanbulskih klubova velika je stvar. Bajić kaže da mu je sjajno u Konyji, da je i grad jako lijep, polaskan sam interesom toga kluba. Ako dođe službena ponuda i ako se klubovi dogovore, mogao bih otići - rekao je, navodno, Hodžić turskim medijima
Kapat će sa svih strana. :kafa:
Sa aviona na konya

storm_raider
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:35 am

Bravo @Amidza, odlican post. Dobrodosao nazad!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:38 am

phpBB [video]

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:39 am

Smanjenje broja stranaca nece pojacati kvalitet istih, pogotovo jer se danas pasosi zavrsavaju expresno, a i kupovna moc nasih klubova je 0 tako da nam je svejedno. Kao sto neko rece, logicnije mi je da se uvede minimalan broj mladih igraca. Npr. u prvih 11 min. tri mlada igraca do 23 god., a ukupno 6 u ekipi.
To je jedini ispravan put...valjda nasi u klubu skontaju da nam niko ne brani da sami sebi uvedemo to pravilo.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 16, 2017 10:54 am

Neka ga pusi malo sarajevo nama je Zeljo svetinja jedina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava