pon maj 15, 2017 11:39 am
Puno toga je receno i kukanja, pljivanja i ne rezonskih razmisljanja kao sto je tjeranje naseg trenera. Na neki nacin sve ima svoje mjesto , malo zbog vrucih glava a Bgm malo i sa razlogom nekih stvari. Mislim da je ovo ekipa prije svega od koju ne mozes biti siguran apsulutno nista, i koja psihicki prije svega nije na nivou onih ekipa sa kojima smo trofeje redali, kao da nevjeruju u sebe i Zelju kao klub, pa se povuku kada treba da dokrajce i zavrse pricu. Mislim da nije do trenera nego ne vjerovanja u sebe i uspjeh svoj, svjesno se povlace kada imaju minimalnu prednost kao da ne vjerujeu da mogu nekoga natrpati do kraja a relano mogu samo je do njihovih glava. JUcer ni cak ni Miro nije bio na svom niuvou , dosta je grijesio, dekoncentrisan.. a sta reci tek za ostale osim Vedrana. Zalosno je da on kao najmladji igrac dize ekipu gura ih iz svog peterca , a tu je bruku starijih iskusnijih koji to trebaju da rade. Oni ne mogu da iznesu pobjedu kada je najpetrebnija, protiv Zrinjsog jeste bila bitna utakmica ali nekako raja je dosta digle ruke poslije Sirokog i nije bio toliki nafur kao sada protiv Krupe, sve je nekako bilo tise i poginuli su na terenu za tu pobjedu i zato im skidamo kapu. JUcer nije nista islo , od onog ocajnog terena po kojem lopta skace kao da je ona balonka od 3 i po marke iz granapa, preko kurcobolje i ne volje da se zabije drugi gol i zavrsi sampionska prica. Slijedi derbiji , specificna utakmica ali usudio bi se reci da je veci naboj sada bio pred Krupu nego sto ce biti pred derbi, jer raja dosta ohladi kada ekipa oscilira i kada ne zna sta od njih da ocekuju, manji je tada pritisak na njih u glavama i odigrace bolje nekako sam siguran. Svi mi smo upisali tricu protiv krupe pobjegli nekima 5 nekima 6 bodova , al to ne ida tako, i na svu srecu toga nece biti za derbi niko ne ocekuje pobjedu a ona bi se mogla upravo tada ukazati. Sinoc sam je sanjao i molio Allaha da se ne budim da je to stvarno, izlazim sa koseva a mi im tricu valjamo, moj Zeljeznicare sanjam te nocima i cekam ovu titulu kao da posljednja, na moje sedmiceno raspolozenje najvise utice kako si ti igrao za vikend a tako i haljede bolesnika, zato se trzni molim te daj nam ono sto cekamo evo vec par godina, daj nam titulu neka dusmanske koalicije ujedinjene protiv tebe popucaju po savovoima, i da slast bude vece kada se ispisamo onako grupno po njima zbijenim jedan uz drugog sa nosevima u guzicama. Sve do kraja Zeljno nema predaje !!!