Hocemo pobjedu na derbiju!samo_plavo je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 11:10 pmJesu li išli igrači nakon utakmice pred navijače? Zna li ko šta su im Manijaci poručili?
Jedino ispravno sve osim podrske moze biti kontraproduktivnokvalitet je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 11:29 pmLjudi, sačekajte da završi sezona. Ovakvi rezultati tokom sezone su očekivani, tome smo se nadali da će donijeti Liga za prvaka. Samo, izgleda, neki su se nadali da ćemo se mi prošetati ligom. Itekako uzbudljiva sezona... Ponavljam, kad završi, pišite koliko hoćete, sad ih trebamo podržati i pokušati doći do pehara.
Gazi pitaree pitare pitareerodrigo87 je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 11:36 pmHocemo pobjedu na derbiju!samo_plavo je napisao/la: ↑ned maj 14, 2017 11:10 pmJesu li išli igrači nakon utakmice pred navijače? Zna li ko šta su im Manijaci poručili?
Čekam režije upućenih Bošnjaka, vjerovatno smo mi obećali Radniku tri boda na Grbavici, ako oni dobiju Zrinjskog kući. Sarajevo će nama dati bod jer su Bošnjaci, a mi ćemo njima srediti kup kod športskih prijatelja.
Ostojić bi rukom dao 2 i natjerao sudiju da prizna.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 15, 2017 12:19 amNego, je li Koljic nas novi igrac![]()
Upravo, dajte Radniku 50% od Evrope za premije![]()
Cekao sam da se javis da vidim da ste dosli zivi i zdravi. Ponos ste nas! Svaka cast, odlicno je na tribinama sve bilo.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 15, 2017 12:11 amDivan dan do drugog poluvremena. Sjajno, nesto sto se ne vidja cesto. Osmijeh na licu kod svakoga, puni pozitive i svi su jedva cekali samo da pocne pa da zagalamimo. I eto 450 kilometara, a iz metra u metar sve veca zelja, pozitiva i ako Bog da titula. Ja sam davno pisao, da je igraci nisu zasluzili, ali ovi ljudi danas na tribini jesu.
Ali, kako to biva ko inace, nas sto je vise na gostovanju mi losije odigramo (Zenica, Kakanj, lavor, a evo sad i Krupa). Jedino fino gostovanje uz pobjedu je bilo bas u Krupi. I to mi nije jasno, nikako. Nije mi jasna partija danasnja, kao i ista na rodjendan kluba u Kaknju. Da li su igraci bar tokom zagrijavanja pogledali prema nama, to bi bilo dovoljno da vide hiljadu sampionskih osmjeha, i srce puno srece koju samo oni mogu napraviti. Svasta bih sada napisao, ali necu. Jos dva kola, dva finala, prva mec lopta prokockana. Idemo u tie-break. Idemo na lavor. Nas 2000. Ludih i bolesnih. Tesko oboljelih Zeljom. Opet pozitivni, punih srca i sampionskim motivom. Od sjaja do ocaja. U subotu je red na sjaj. I biti ce. Zeljo ce biti prvak jedne nam jedine. Zeljo ce predstavljati BiH u Evropi. Evropa dolazi na Grbavicu. A na Grbavici ih cekamo mi, manijaci Zeljini!
Volim te Zeljo!
Napisao ovo prije dva dana..GoodisonPark je napisao/la: ↑pet maj 12, 2017 5:18 pmNa gostovanje Željo kreće...
Pripreme za Krupu u završnoj fazi, još par nekih pojedinosti i sve će biti spremno. Lično očekujem jako tešku utakmicu jer su naši pod velikim pritiskom, ona njihova umjetna trava je užas, kao i dimenzije terena. Remi me neće iznenaditi ni najmanje a nadam se samo da će igrači pružiti svoj maksimum i biti koncentrisani da zabijemo prilike koje se budu ukazale. Naše je da grmimo 90 minuta i da podržimo ekipu čak i ako im ne bude išlo ili ako ne daj Bože nešto krene naopako.. Atmosfera, naboj, emocija, mora biti kao i prošlu tekmu na Grbavici, jer samo na krilima ogromne podrške navijača možemo do tri boda..
bravo, ljudi su se dokazali i pokazali, i usput da j*** bh telekomu sve po spisku, prica danas covjek koji radi u flash produkciji firmi koja radi prenose utakmica za bht koliko minimalno daju za prenose kakve uslove i slicne stvari i po njegovom najblizi otkupu tv prava za slijedecu sezonu je arena sport koja zeli da uz hr i srb objedini svoj program i sa nasom ligom i to utakmicama lige , kup-a i evropskim nastupima a jedini interesantni partneri smo im mi i kitici sto ako se obistini znaci da cemo svaku utakmicu imati na tv-u kao sto je i slucaj u hr sa dinamom ili u srb sa zvezdom i partizanom i ljudi su sve blizi tome